Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Fregamer a Datel propagují hazard | foto: instagram.com

Skončil Aibet, který propagovali Datel a Fregamer? Webové stránky nefungují, na Instagramu je nový profil

Youtuber Marek „Datel Valášek a David „Fregamer“ Pražák kdysi velmi aktivně propagovali pochybný sázkový servis Aibet. Už dlouho o něm ale nikdo neslyšel a zdá se, že už nikoho nezajímá. Webové stránky Aibetu už nefungují a autoři projektu dokonce odstranili starý profil. Objevil se nový profil, který má ovšem nakoupené falešné sledující.
  8:39

Na sociálních sítích se ve spojení s několika influencery v minulosti velmi rozebíral pochybný sázkový servis Aibet. I když odborník zastával názor, že se jedná spíše o podvod než o skutečné služby, mnoho lidí začalo Aibet používat na základě doporučení influencerů. Nyní se ale zdá, že Aibet už nemá takový úspěch jako předtím a tvůrci servisu zcela změnili chod svého podnikání.

@aibet.cz Pro více info napiš na instagram aibet.cz Případně jdi na náš web www.aibet.cz #future ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

„Díky tomu, že investuji, tak jsem za dva měsíce získal Moon a ta si získala mě. Ale jelikož se posouvám dál, tak koncem srpna už dobou nové zuby. Tím pádem lidi, Aibetu věřím a možná bude i nové auto, to se nechte překvapit,“ chválil si kdysi sázkový servis David Pražák alias Fregamer, který tvrdil, že si díky sázení vydělal na nové auto. K propagaci sázkového servisu se připojil také youtuber Marek „Datel“ Valášek, který Aibet neustále promoval na svém Instagramu. Nyní se ale zdá, že Aibet funguje úplně jinak. Instagramový profil, který kdysi Valášek a Pražák propagovali, byl totiž odstraněný. Tvůrci Aibetu sice neodstranil profil na TikToku, ale nejsou na něm vůbec aktivní. Také webové stránky, které Aibet používal, jsou nefunkční a tak se zdá, že sázkový servis zcela zanikl. To ale není úplně pravda, protože se na Instagramu objevil nový profil s názvem Aibet.cz.

Nový profil ale nefunguje nijak zvlášť dlouho. První příspěvek se na profilu objevil 1. března. Od té doby autoři přidali pouze devět dalších příspěvků, které ale u lidí vyvolaly v podstatě nulový zájem. Profil Aibet přitom sleduje přes 67 tisíc lidí, ale příspěvky kolikrát nedosáhnou ani deseti lajků.Soudě podle podivných sledujících je jasné, že jsou nakoupení. Ani webové stránky sázkového servisu už nefungují, ale Aibet i přes to funguje dál. Na instagramovém profilu je totiž odkaz na platformu Telegram, kam mohou zájemci tvůrcům Aibetu napsat a získat tak od nich typy na sázení. Z neustálého propagování sázkového poradenství ale sešlo a v příspěvcích už ani nefigurují sebevědomí mladíci, kteří Aibet neustále doporučovali. S odstraněním původního instagramového profilu servisu zmizely také příspěvky, které Aibet zveřejnil ve spolupráci s Valáškem a Pražákem.

„Já jsem s Aibetem ukončil spolupráci, protože jsem se rozhodl, že už žádné spolupráce dělat nechci a tím jsem také přerušil veškerý kontakt s klukama. Ale vůbec nevím, co s nimi je a kam se poděli,“ řekl pro redakci Antiyoutuber.cz Pražák. Ten se přitom v minulosti do propagování sázkového servisu pustil opravdu s chutí. Tvrdil, že si díky sázkám vydělal na auto a plánoval si také za další vyhrané peníze pořídit nové zuby. K tomu ale nakonec nedošlo. Také Valášek Aibet neustále propagoval a lidé ho za to velmi kritizovali. Valášek totiž dluží statisíce korun a mnoho lidí tvrdilo, že pokud je sázkový servis opravdu tak dobrý, jak Valášek tvrdí, mohl si v klidu vydělat díky sázení peníze, kterými by poté svůj dluh splatil. Valášek se k tomu ale nikdy neodhodlal a Aibet pouze propagoval svým sledujícím.

Nyní už ale Aibet upadá v zapomnění, protože ho nepropagují žádní influenceři a tím pádem je pro jeho autory velmi těžké prorazit mezi dalšími sázkovými servisy. Na instagramovém profilu jsou sice vyfocené různé výherní tikety, ale některé z nich jsou staré a nelze proto s jistotou určit, zda ještě někdo skutečně využívá služeb Aibetu. Kvůli nulové propagaci a dosahům na sociálních sítích je velmi pravděpodobné, že se o Aibet zkrátka a dobře už vůbec nikdo nezajímá. Když ale sázkový servis propagovali Valášek s Pražákem, název sázkového servisu si mnoho lidí vrylo do paměti. Podobné poradenské služby nemohou nabízet žádné zaručené tipy a následné výhry už z principu. Kdyby byl předem znám výsledek nějaké události, tak bychom na ni pochopitelně sázku vůbec nevypisovali,“ vysvětlil pro redakci Antiyoutuber.cz vedoucí komunikace společnosti Tipsport Václav Sochor, který před podobnými sázkovými servisy varuje.