Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Mladíci z AIBET v Dubaji | foto: instagram.com

Prezentují sázky a údajné bohatství. Auta mladíků ze sázkovky AIBET jsou však z půjčoven

Mladíci z AIBET, pochybného sázkového servisu, vycestovali do Dubaje. Chlubí se luxusním životním stylem, ukazují luxusní auta, která ovšem nejsou jejich. Stále tvrdí, že hazard je cesta k úspěchu a neustále využívají Davida „Fregamera“ Pražáka. Vypnuli si možnost komentářů a Sibiřan se jim vysmál.
  13:53

Pochybný sázkový servis AIBET neustálé drží pozornost spousty lidí. Růst počtu sledujících už sice není tak rapidní, jako byl ze začátku, podle autorů celého projektu se však údajně neustále objevují zájemci, kteří chtějí využít jejich služeb. Mladý chlapec, který se stal tváří celého projektu, i nadále sebevědomě mluví o tom, že právě AIBET je tou nejlepší cestou k bohatství. Nedávno si díky hazardu koupil ojeté auto David „Fregamer“ Pražák, který se přiznal, že byl dlouho ve finančních problémech. Lidé se mu ale za nákup auta vysmáli. Mladíci z AIBET se rozhodli pro nový způsob promování a vydali se do Dubaje.

@fregamercz.ofc Jedeme bomby #fregamer #fregamerfamily #candylife @Candy life ♬ původní zvuk - FregamerCZ

V Dubaji se má údajně opět pracovat na vylepšení softwaru, který za pomoci umělé inteligence odhaduje nejlepší možnou kombinaci zápasů, na které si následně mohou zákazníci vsadit peníze. Podle spousty lidí je to však holý nesmysl a mladí podnikatelé chtějí pouze jednoduše získat velké jmění. To, že chlapci nějaké peníze vlastní, rádi prezentují na sociálních sítích. V Dubaji se navíc chovají tak, jako by jim tam všechno patřilo. Například si půjčují luxusní auta a tvoří s nimi obsah, aby si jejich klienti mysleli, že k dosáhnutí podobného luxusu jim pomůže právě AIBET. Content, který mladíci tvoří, má také samozřejmě za úkol udělat co nejlepší možnou reklamu jejich sázkovému servisu.

„Drazí klienti, určitě jste si museli říkat, že sázení je jenom o štěstí. Takhle přemýšlí možná tak moje babička, která sází na koně. My mladí chceme snadný a rychlý prachy,“ říká v jednom videu mladík z AIBET, který se projíždí vypůjčeným Rolls Roycem a svým chováním nápadně připomíná Marcuse Revoltu. Mladíci si také velmi oblíbili vůz značky Lamborghini, který samozřejmě nevlastní. Podsouvaný luxus má ovšem všechny přesvědčit o pravém opaku. Později se ale mladík přiznal, že si auta pouze půjčuje. Týdenní pronájem auta prý stojí zhruba 100 tisíc korun. Mladík ale tvrdí, že právě díky sázkovému servisu si může podobné věci s přehledem dovolit. Lidé by mu na to pravděpodobně rádi řekli svůj názor, bohužel ale nemají možnost. Instagramový profil AIBET má totiž vypnutou možnost příspěvky okomentovat.

@aibet.cz #fypシ #protebe #foryoupage ♬ original sound - Aibet.cz

Podle sdílených fotek vyhodnocených tiketů se zdá, že je sázkový servis naprosto bez chyby. Na Instagramu se ovšem zároveň objevují denní statistiky jejich úspěšnosti. Za den například vyjde osm tipů a tři nikoliv. Klienti AIBET podle fotek nesázejí zrovna malé částky. Pokud by tedy například vsadili 30 tisíc pouze na tři z vybraných možností, může se úplně jednoduše stát, že přijdou o 90 tisíc. Podle mladíků ze sázkového servisu v takovém případě nezbývá nic jiného, než to zkusit znovu. Také se obhajují tím, že pouze nabízejí tipy, na které si zákazníci mohou vsadit, ale nikoho k sázení nenutí. Zároveň se ale na sociálních sítích chovají stylem, že když si člověk nevsadí, je to jenom čistá hloupost. Díky takovému vystupování na internetu mohou zlákat velké množství lidí, kteří by za normálních okolností o hazardu nepřemýšleli.

Ke své propagaci AIBET využil také youtubera Marka „Datla“ Valáška a bývalého přítele Shopaholic Adel Davida „Fregamera“ Pražáka. Oba totiž sledují lidi, které velmi zajímá pokračování jejich nepříliš chvalného stylu života. Valášek totiž řeší insolvenci, Pražák zase dopad rozchodu se Shopaholic Adel a také finanční tíseň. A právě Pražáka si AIBET velmi oblíbil a skrze něj se snaží zviditelnit. Nyní dokonce nabízejí slevový kód na zakoupení jejich tipů, který má název Fegamer20 a zaručuje pětašedesáti procentní slevu na koupi různých balíčků, který AIBET nabízí. O pochybném sázkovém servisu se také dozvěděl youtuber Sibiřan, který se celému projektu vysmál.

@datel_marek Kolikrát v životě už vám někdo řekl že něco nedokážete?😒 Věřím že každý z vás který věří na 100% v sám sebe může dosáhnout téměř všech svých snů.❤️ #fy #dreams ♬ ja ljublju tebja davno - Rauf & Faik

Podle něj je u podobných sázkových servisů ten problém, že často neví co dělají. Zároveň také zdůrazňuje to, že i když se AIBET tváří jako velmi výhodná investice, pořád se jedná o hazard, který vás může o všechno připravit. Sibiřan také velmi odsoudil Valáška, který na Instagramu tvrdil, že nikoho nenabádá k tomu, aby začal sázet. Zároveň ale sázení propaguje a tím v podstatě své fanoušky k sázení vybízí. Se Sibiřanem spousta lidí souhlasí a sázkovému servisu se vysmívají. Kdyby to totiž bylo tak jednoduché, jak autoři AIBET tvrdí, byli by všude samí milionáři a sázkové společnosti by zkrachovaly.