Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác

Mladíci z AIBET v Dubaji | foto: instagram.com

Pochybný sázkový servis slibuje lepší tipy. Podle odborníka se ale jedná o obyčejný podvod

Aibet, pochybný sázkový servis, který propagovali Fregamer a Datel, je zpět a slibuje lepší výsledky. Nově byl spuštěný web, na kterém si zájemci mohou za tisíce korun nakoupit balíčky. Má to ale háček, pořád se jedná o hazard. Podle vedoucího komunikace společnosti Tipsport se nejspíš jedná o další podvod. Podobné služby Tipsport nabízí zdarma.
  13:30

Na sociálních sítích se opět probral k životu pochybný sázkový servis Aibet, který s oblibou propaguje youtuber Marek Valášek a dříve také David Pražák alias Fregamer. Autoři projektu se totiž rozhodli, že v novém roce chtějí svůj byznys zdokonalit, s tím se prý pojí také zdokonalení umělé inteligence, kterou k tomu údajně využívají.

Dříve byli hlavní tváří Aibetu dva neznámí mladíci, ale nyní se k nim přidala také mladá slečna. Ta všem slibuje, že se jejich software zdokonalil a že všichni lidé, kteří se rozhodnou využít jejich služby, budou díky sázení brzy bohatí. Slečna také představila novou webovou stránku servisu, kde je ceník služeb a také princip celého poradenství. Nejspíš se ale jedná o podvod.

@aibet.cz Pro více info napiš na instagram aibet.cz Případně jdi na náš web www.aibet.cz #future ♬ Chillest in the Room - L.Dre

Sázkový servis Aibet údajně využívá umělou inteligenci k tomu, aby s její pomocí dokázal vygenerovat ty nejlepší možné tipy na zápasy, na které si předplatitelé služeb následně mohou vsadit peníze. Po novém roce a po delší odmlce se na instagramovém profilu Aibet objevilo několik informačních videí, díky kterým se sledující profilu dozvěděli, co nového je čeká. „Máme pro vás připravený krásný nový web. Především jsme vylepšili náš software, který nyní generuje výsledky s větším předstihem před konáním dané sportovní události. Tímto jsme pro vás všechny zajistili vyšší zisky, takže pokud máte zájem, stačí se podívat na náš web,“ říká slečna z Aibetu ve videu.

Na webové stránce Aibet.cz se nachází ceník nabízených balíčků. Za 2,5 tisíce korun si můžete koupit nejlevnější balíček a po dobu pěti dnů vám od Aibetu přijde 5 tiketů. Možný zisk je prý až 10 tisíc korun. Nejdražší balíček stojí 28 tisíc a možný zisk prý může činit až 190 tisíc korun. Aibet se údajně liší od ostatních sázkových poradenství tím, že používá umělou inteligenci, která má vygenerovat ty nejlepší možné tipy na zápasy. Není ale zaručené, že tomu tak opravdu je a navíc se i přes všechna krásná tvrzení servisu stále jedná o hazard. Zájemci tak zaplatí 2,5 tisíce a poté se možná stane, že vyhrají. Pokud nevyhrají, přijdou o vklad a také o peníze, které Aibetu věnovali za jejich služby.

Podle vedoucího komunikace společnosti Tipsport Václava Sochora je většina těchto sázkových poradenství jeden velký podvod. „My na Tipsportu umožňujeme sdílení tipů, takže si sázkaři navzájem radí. A tohle oni poté prodávají za peníze a k tomu si ještě musíte vsadit u nás, takže ten vstupní náklad, aniž by se dosáhlo jakkoliv lepších výsledků, je tam úplně zbytečný,“ řekl pro redakci Antiyoutuber.cz Sochor. O podobných sázkových poradenství prý všechny společnosti pochopitelně vědí a konkrétně Tipsport se prý snaží své uživatele preventivně edukovat o podobných pochybných servisech.

„Vnímáme je jako nebezpečnou věc, která parazituje na našich kurzech a potenciálně poškozuje klienty. I proto například sledujeme pečlivě naše fóra a ve chvíli, kdy tam někdo nasdílí odkaz na takovou stránku, příspěvek smažeme a dotyčný je zablokován,“ řekl Sochor. Pokud by prý navíc byl předem známý výsledek nějaké události nebo by měla společnost Tipsport nějaké podezření, zaměstnanci společnosti by vůbec sázku nevypsali. A právě typy na sázení na Tipsportu nabízí Aibet, který se tváří jako naprosto dokonalá poradna, díky které mohou zájemci za nedlouho neuvěřitelně zbohatnout. Pravda ale nejspíš bude někde jinde.