Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav

Datel opět propaguje hazard | foto: instagram.com

Datel opět propaguje pochybný sázkový servis. Z hazardu můžete udělat podnikání, tvrdí Datel

Youtuber Marek „Datel“ Valášek opět propaguje sázkový servis Aibet a tvrdí, že z hazardu se dá udělat podnikání. Podle jeho slov je Aibet schopný zařídit, aby si klienti vydělali z 900 korun 30000 korun. Servis prý má 700 stálých klientů, ale nikdo nezná jejich recenze. Aibet má totiž vypnutou možnost komentovat příspěvky.
  9:55,  aktualizováno  1. října 10:11

Nechvalně známý youtuber Marek „Datel“ Valášek musí v poslední době přemýšlet nejen nad blížícím se narozením jeho dítěte, ale také nad insolvencí, kterou řeší už několik let. Mezi tím má ale čas na různé spolupráce a propagace, i když neustále tvrdí, že z nich nemá žádné peníze. Valášek si velmi oblíbil propagování pochybného sázkového servisu Aibet a nyní se znovu rozhodl, že ho svým sledujícím vychválí. Na svůj Instagram tak přidal video, ve kterém odkazuje na instagramový profil servisu a doporučuje sázení, protože je to podle něj skvělý způsob, jak si snadno vydělat peníze a dokonce tvrdí, že se ze sázení může stát podnikání.

„V dnešním videu vám řeknu o novém vzdělávacím programu od Aibetu, kde se budete moci naučit bezpečně sázet a plus vám řeknu, jak se můžete z devíti stovek dostat na 30 tisíc korun,“ řekl Valášek v úvodu svého videa. Pětadvacetiletý youtuber tvrdí, že existuje mnoho podobných servisů, ale těm jde prý pouze o to, aby ze svých klientů vyždímaly co možná nejvíce peněz. Aibet má prý ale jiný cíl a tím má být nauka o bezpečném sázení. Servis se už dříve pokoušel o podobný program, ale jde pouze o to, že si zájemci zaplatí za speciální balíčky, ve kterých jsou tipy na zápasy, které mají být, podle slov hlavních tváří celého projektu, zhotovené umělou inteligencí.

Po sestavení tiketu z několika zápasů se tak zvýší kurz, na který následně klient vsadí peníze. Pořád se ale jedná o hazard a může se klidně stát, že ze všech zápasů, na které dotyčný vsadí, jeden nevyjde a klient tak přijde o peníze. Ať tedy mladíci z Aibetu vychvalují jejich servis jakkoliv, stále je možné, že nikdo nic nevyhraje, což už se také několikrát stalo. Datel ale tvrdí, že lidé, kteří dají sázkovému servisu šanci, rozhodně nebudou litovat. Aibet má prý už přes 700 klientů, kteří se aktivně zapojují do různých výzev a nyní se uvolnilo místo pro dalších padesát zájemců.

„Mluvil jsem o tom i s bráchou, kterého to hodně zaujalo a taky se do té výzvy zapojí. Čuměl a říkal, že je fakt hustý, jak tam je rozbor s tím trenérem, navíc mají rozhovor s týpkem, který má celé tohle know-how. Fakt cením a přijde mi hustý, že kluci se tu snaží vybudovat novou komunitu lidí, kteří budou vzdělaní v tom sázení,“ pokračoval Valášek. Na instagramovém profilu Aibetu se objevily konverzace, ve kterých si údajně jejich autoři servis chválí. Celé to ale působí velmi podivně a mohlo se tak klidně stát, že si autoři projektu tyto konverzace vytvořili sami.

První den výzvy ale dopadl dobře. Na instagramovém profilu sázkového servisu se totiž objevily dva výherní tikety. Oba ale měly zcela odlišný kurz, což je velmi zvláštní. Mohlo se také stát, že některé tikety výherní nebyly, ale pokud si mladíci z Aibetu nepřejí, aby se o tom vědělo, nikdo se to opravdu nedozví. Pod všemi příspěvky totiž mají vypnutou možnost komentářů. Sice tvrdí, že jsou klienti pojištění proti ztrátě, nikdo ale neví, jestli to tak opravdu je.

@aibet.cz Pro více info napiš na instagram aibet.cz Případně jdi na náš web www.aibet.cz #future ♬ Strawberry - Prod. By Rose

Pokud je servis opravdu tak dobrý, jak Valášek tvrdí, není tedy důvod, proč by se do tohoto „podnikání“ nemohl zapojit on sám. Aibet totiž Valášek propaguje už dlouho a pokud je to opravdu skvělý způsob jak podnikat, rozhodně si tak mohl vydělat už spoustu peněz, které by využil ke splacení svých dluhů. Mnoho lidí si kvůli insolvenci youtubera dobírá. Zároveň se jim nelíbí také fakt, že dluží peníze, u soudu se chová arogantně a do toho ještě čeká se svou přítelkyní dítě.

Proto se v komentářích na Instagramu nehezky vyjadřují k blížícímu se narození dítěte a někteří lidé také samozřejmě nevynechali fakt, že Valášek propaguje pochybný sázkový servis. „Gratulace potomkovi, že má fotra v insolvenci. Když máme tipovat pohlaví, tak si počkám, jaký kurz na kluka a jaký na holku vypíše Aibet,“ komentují Valáškův příspěvek, ve kterém oznamuje těhotenství své přítelkyně, uživatelé na Instagramu.

Valášek má sice mnoho problémů a to, že propaguje Aibet velmi podivným způsobem, se s ním jistě ještě dlouho potáhne. Na druhou stranu, jeho dítě za nic nemůže a takové komentáře proto nejsou ani trochu na místě, což mnoho lidí v komentářích zdůrazňuje. Valášek ale servis dál tvrdohlavě propaguje a je v podstatě jasné, že za to nějakou odměnu dostal. Youtuber ale stále dokola tvrdí, že žádné peníze nemá a výrazně si tak komplikuje současnou situaci.