Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Aleš Bejr vyzval na zápas Jaromíra Soukupa | foto: instagram.com

Jaromír Soukup v kleci? Aleš Bejr vyzval na boxerský zápas, v pořadu Reakce ho dokonce napadl

Jaromír Soukup se pravděpodobně poprvé podívá do Clash of the Stars, a to jako zápasník. Youtuber Aleš Bejr ho totiž vyzval na zápas v boxu. V pořadu Reakce Jaromíra Soukupa došlo k ostré potyčce, ve které si oba vyměnili spoustu názorů. Bejr se také obhajoval, že na tiskové konferenci slzný plyn nepoužil.
  15:08

Pořad televize Barrandov Reakce Jaromíra Soukupa tentokrát hostil šíleného youtubera Aleše Bejra, který se opět postaral o energickou show. Bejr už se navíc v minulosti objevil v několika pořadech Soukupovy televize, kde diváky zaujal svým agresivním chováním. Stejně tomu bylo i ve čtvrtém díle pořadu Reakce, kam Bejr dorazil, jak je poslední dobou jeho zvykem, v doktorském plášti. Spolu se Soukupem pořad moderoval také Jakub Jíra, který možná později litoval toho, že si do pořadu pozvali právě Bejra.

Z počátku se zdálo, že díl bude naprosto klidný. Soukup totiž začal rozebírat organizaci Clash of the Stars, které prý velmi fandí. Poté se konverzace stočila k počátku vzniku Bejrova agresivního vystupování na internetu. Soukup přiznal, že i když byl Bejr v minulosti v pořadu, který vysílala jeho televize, vůbec ho nezaregistroval a byl velice překvapený, když tuto informaci zjistil. V další části pořadu se Bejr vyjádřil k tomu, co se stalo na jedné z tiskových konferencí Clash of the Stars. Neznámý člověk na ní totiž stříkal slzným plynem a nejvíce podezřelým byl právě Bejr.

Začal se totiž procházet po pódiu s plynovou maskou, zatímco ostatní slzeli, kašlali a opouštěli místnost. Bejr ukázal Soukupovi obsah svého batohu, ze kterého vytáhl teleskopický obušek a také svou plynovou masku. „Já jsem to zrovna měl, tak jsem si to nasadil a pak jsem si udělal stream, že jsem jakoby převzal celé to jejich Clash a bylo to najednou na mě. Jak je to možné? Žádní svědkové nejsou,“ obhajoval se Bejr.

Jíra přiznal, že vyšetřování celé události skončilo, protože se viník nenašel a nebyl ani žádný audiovizuální záznam, který by dokázal, že pachatelem byl opravdu Bejr. Promotér organizace Tomáš Linh Le Sy je ale přesvědčený, že sprejem stříkal Bejr. Stejný názor na to má také Soukup, podle kterého je to velmi zvláštní náhoda, že Bejr měl masku na místě, kde byl použitý slzný plyn. Když se v pořadu dostali k zápasu Le Syho a Bejra, Soukup se nechal slyšet, že by si klidně zápas Bejrem dal také. Chtěl by s ním ale pouze boxovat.

Poté začal kritizovat Bejrův boxerský styl a to se Bejrovi ani trochu nelíbilo. Začalo to mezi nimi vřít, Bejr už to nevydržel a vrhl se na Soukupa. „Na co čekáš Jaromíre? A co jako ku*va? Nesahej na mě,“ křičel Bejr na Soukupa. Začali se strkat a Soukup chytil Bejra za límec jeho doktorského pláště. „Nesahej na mě, nemám to rád! Pusť mě ti říkám,“ opakoval Bejr, protože Soukup ho nekompromisně tlačil pryč. Do potyčky se pokusil vložit také Jíra, Bejr ho ale ve zlomku vteřiny zpacifikoval a Jíra zůstal bezmocně sedět na gauči.

„Mirku promiň, já se ti omlouvám. Já jsem nevěděl, že on dneska zase chytí rejč, on je prostě psychopat. Už se uklidni, už toho necháme, už toho bylo dost,“ snažil se Jíra vyřešit situaci. Soukup i Bejr se ale neustále uráželi a vyhrožovali si. Poté se začali bavit o Bejrově zápasu s Filipem Grznárem, Bejr ale zůstal napružený a neustále slovně konfrontoval Soukupa. Na závěr pořadu se Bejr zvedl a znovu došel až k Soukupovi. „Ten zápas ku*va platí. Takže my se uvidíme v Clash of the Stars, ty p*čo. Machýrku za*ranej. S*ru vám na to tady,“ křičel Bejr a odešel pryč.

Záznam pořadu, který se objevil na YouTube, Bejr později okomentoval ze svého účtu, kde poslal vzkaz Soukupovi, že se opravdu uvidí v Clash of the Stars. Diváci ale z celého dílu nejsou příliš nadšení. „Ani zajímavé, ani veselé, ale hodně blbé. Jedna velká ubohost“ psali diváci do komentářů pod video. Jiní ale naopak vyjadřovali své nadšení z oznámeného zápasu. Pokud se zápas opravdu domluví, je jasné, že na sebe strhne obrovskou pozornost. Soukup totiž v minulosti boxoval, takže jeho výkon může být opravdu dobrý. Není ale jisté, jestli obstojí proti agresivnímu stylu Bejra.