Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav

Aleš Bejr trénoval hlavně v Egyptě, kde si nedávno pořídil bydlení. | foto: Archiv Aleše Bejra

Bejr se chystá na zápas se Soukupem, zdá se však, že mu více vadí moderátor Jíra. Chtěl ho napadnout boxerem?

Aleš Bejr, velmi výrazný český youtuber, bude v organizaci Clash of the Stars zápasit s Jaromírem Soukupem. Zatím to ale vypadá, že mu více vadí moderátor Jakub Jíra, kterého neustále napadá. Bejr se svěřil redakci Antiyoutuber.cz, co si o Jírovi myslí a také vysvětlil, jak to bylo s ocelovým boxerem. Youtuber také promluvil o přípravě na zápas a o svých bezdomovcích.
  15:00

Youtuber Aleš Bejr se objevil na úvodní tiskové konferenci k sedmému galavečeru organizace Clash of the Stars a potvrdil, že bude zápasit s moderátorem a majitelem televize Barrandov Jaromírem Soukupem. Na tiskové konferenci se ale velmi aktivně navážel do moderátora Jakuba Jíry a také se ho pokusil napadnout. Tomu ale zabránila svěrací kazajka, ve které byl Bejr uvězněný a také dva členové ochranky. To stejné se ale opakovalo také při tradičním předzápasovém rozhovoru, který opět moderoval Jíra. Bejr si s sebou přinesl ocelového boxera a opět skončil ve svěrací kazajce. Bylo evidentní, že mu Jíra leží v žaludku a znovu se ho pokusil napadnout. Bejr nyní promluvil o svém vztahu k Jírovi a také o své přípravě na blížící se zápas se Soukupem.

Bejr Jíru poprvé napadl při veřejném vážení, kdy se řítil udeřit svého tehdejšího soupeře Filipa Grznára. Jíru po cestě k němu srazil na zem, ale tvrdí, že to byla pouze šťastná náhoda. Svou nechuť vůči Jírovi ale nijak neskrýval a neustále se do něj navážel. „Myslím si, že Jíra vadí všem. Navíc je to kamarád Lesíčka i Soukupa a přijde mi, že rozhodně není nestranný,“ vysvětlil pro redakci Antiyoutuber.cz Bejr. K poslednímu incidentu došlo při rozhovoru, který Jíra moderoval. Bejr na něj z ničeho nic vystartoval a dělal všechno proto, aby mu ublížil, ale naštěstí ho jeho svěrací kazajka omezila v pohybu stejně tak, jako dva členové ochranky. „Už do mně šil docela hodně. Pořád se mi vysmíval, hned ze začátku do mně šil, že jsem špatný příklad a táta. On je prostě celou dobu proti mě, je to absolutně neprofesionální p*čus“ řekl Bejr.

Na rozhovor si s sebou Bejr přinesl ocelový boxer, který mu ochranka pochopitelně ihned zabavila. Z tohoto důvodu také youtuber okamžitě dostal svěrací kazajku, bez které ho nejspíš na žádných akcích organizace Clash of the Stars už neuvidíme. Bejr ale tvrdí, že prý neměl vůbec v plánu boxera použít, ale že ho zkrátka nosí neustále u sebe. Ochranka ale nechtěla nic ponechat náhodě a tak ho oblékla do svěrací kazajky. Bejrovi už ale takové zacházení vadí. „Jestli mi ji budou chtít nasadit i příště, tak už do toho nejdu. Normálně se otočím a půjdu pryč,“ popsal Bejr. Na většině tiskových konferencí organizace Clash of the Stars se ale choval tak, že vedení ani ochrance zkrátka nic jiného nezbývá, takže nejspíš budou muset najít nějaké vhodné řešení pro obě strany.

Bejr se utká s Jaromírem Soukupem v zápasu podle pravidel boxu. S boxem má Soukup několikaleté zkušenosti a na sociálních sítích se pochlubil několika videi, ve kterých poctivě trénuje. Také Bejr ale prý nechce nic ponechat náhodě a důkladně se připravuje. „Já mám tělocvičnu doma, takže trénuji tam. Taky trénuji s kamarádem Danielem Koudelkou, který má za sebou asi padesát zápasů. S ním jedu sparringy, ale nejdůležitější je, abych se nezranil, protože když se zraníš v padesáti, tak je to na h*vno,“ řekl Bejr, který prý v minulosti trénoval thajský box, ze kterého měl spoustu zranění. Na Soukupa se tedy připravuje z pohodlí domova, což je pro něj prý velmi příjemné, protože si může jít zatrénovat prakticky kdykoliv a nemusí nikam dojíždět.

I když je teď youtuber v přípravě na zápas, nezapomíná na skupinku bezdomovců, o které se už několik let stará. Bejr jim postavil dřevěné domky, protože by jinak v zimě umrzli a i když má nyní plno jiných věcí, které musí řešit, vždy si prý udělá čas, aby své „herce“ navštívil. „Jezdím za nimi dvakrát denně. Vždycky ráno a potom na večer. Lidé jim vozí dřevo, které potřebují, ale oni jsou často i tak dost líní. Teď jsem zařizoval důchod Liborosovi, protože se hýbe pořád hůř a hůř, jinak se všichni celkem drží,“ řekl Bejr. Ostatní bezdomovci prý často chodí za Liborem, který má díky penězům z invalidního důchodu cigarety a alkohol, ale on je prý za to rád, protože si může s někým popovídat. Bejr prý ale také hlídá, zda za jeho bezdomovci nechodí také jiní lidé, kteří třeba berou drogy. Možná právě z těchto důvodů u sebe pořád nosí ocelového boxera, kvůli kterému si ale v Clash of the Stars vysloužil nepříjemnou svěrací kazajku.

Témata: Aleš Bejr