Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Aleš Bejr naprosto rozhodil podcastera Kid Ajvna | foto: instagram.com

Bejrovi málem umřel bezdomovec a o den později také on sám. Podle Bejra za to může duch Majsnera

Youtuber Aleš Bejr je opravdu vyděšený. Podle něj je totiž mezi nimi duch zesnulého bezdomovce Majsnera, který si brzy přijde pro bezdomovce Libora. Ten má prý největší podíl na Majsnerově smrti a nyní opět přihlížel situaci, kdy měl jeden bezdomovec záchvat. Opět mu ale nepomohl a podle několika signálů o tom Majsnerův duch ví. Bejr také jenom o vlásek unikl smrti.
  13:00

Youtuber Aleš Bejr zažívá se skupinkou bezdomovců, o které se stará, neustále nějaké drama. Tentokrát se ale stalo, že jeho bezdomovci dva dny po sobě čelili smrti. Jeden z nich totiž dostal epileptický záchvat a chvíli se zdálo, že mu nikdo nepomůže. Následující den se Bejr a čtyři další bezdomovci vydali na projížďku starým autem. Projížďka ale dopadla katastrofálně, protože se auto porouchalo a všichni málem přišli o život. Podle Bejra v tom má prý jistě prsty zesnulý bezdomovec Majsner. Chce prý tímto způsobem vzkázat jednomu z bezdomovců, že se blíží den jeho smrti.

Před třemi lety tragicky zahynul všemi oblíbený bezdomovec Majsner, který se udusil vlastními zvratky. Podle Bejra je ale jeho duch stále mezi námi a nyní začal vysílat signály, kterých by se měl velmi obávat bezdomovec Libor, o kterého se Bejr stará. Toho navíc mnoho lidí obviňuje z Majsnerovy smrti. Celou situaci prý sledoval, ale ležícímu Majsnerovi nepomohl. Podle youtubera navíc ostatní bezdomovci Majsnera neměli rádi. „Oni mu záviděli, protože se měl líp než ostatní. Bydlel u mě, jezdili jsme spolu na dovolenou a on se vždy ostatním hercům chlubil. Proto ho možná nechal Liboros umřít, protože mu záviděl,“ řekl Bejr pro redakci Antiyoutuber.cz, podle kterého mohl Libor alespoň přivolat pomoc.

A právě na bezdomovce Libora má prý podle Bejra duch Majsnera spadeno. Jeden z bezdomovců, o které se youtuber stará, totiž dostal epileptický záchvat. Libor ho pozoroval a opět se prý rozhodl nečinně přihlížet. Poté se ale objevil druhý bezdomovec, který svému kamarádovi vytáhl zapadlý jazyk a zavolal záchranku. V tu chvíli prý ze stěny spadl kříž, který visel v jednom z domků na připomínku Majsnerovy smrti. „Teď to bylo úplně stejné. Bojoval o život, taky měl zapadlý jazyk a byl u toho zase Liboros. Díval se na toho člověka, který tam padl na zem a taky na to, jak spadl ten kříž. Takže asi pomsta Majsnera, že si přijde pro Liborose, protože zase málem nechal někoho umřít,“ myslí si Bejr.

Druhý den se prý ale jeho obava, že je mezi nimi duch Majsnera, znovu objevila. Bejr se totiž vydal spolu se čtyřmi bezdomovci na výlet autem. Autem, kterým dříve často jezdil s Majsnerem na výlety. Čtyřicet let staré auto se při jízdě porouchalo, ale youtuber si myslel, že s ním zvládne dojet do cíle. Nakonec ale zavolal známým, kteří měli auto odtáhnout. Chvíli nedával pozor a v ten okamžik prasklo lanko, které auto táhlo a Bejr spolu s bezdomovci havaroval. Ve starém autě, ve kterém jeli, je motor vzadu a předek tvoří pouze plech. Auto málem narazilo do stromů, což by nejspíš znamenalo jasnou smrt pro všechny přítomné. Nakonec se ale Bejrovi podařilo auto ovládnout a jen o vlásek se smrti vyhnout.

„Den před tím spadl Majsnerův kříž, málem umřel jeden z herců a o den později jsme jeli autem, kterým jsem jezdil s Majsnerosem a málem jsme to nepřežili. Podle mě je to jasný. A navíc je to Liborosova jasná karma, protože se chová tak, jak se chová,“ zmínil Bejr. Až nyní mu prý dochází souvislosti mezi všemi událostmi a mrazí ho z toho v zádech. Bezdomovec Libor se prý nikdy nechoval hezky a Bejr ho dokonce už jednou vyhostil z obydlí, které pro bezdomovce postavil. V minulosti byl dokonce odsouzený kvůli násilí a fakt, že už dvakrát odmítl zachránit život ostatním bezdomovcům, je pro youtubera jasným důkazem toho, že je Libor opravdu zlý. Bejr se dokonce domnívá, že před rokem zabil jednu bezdomovkyni, která mu měla být nevěrná.

Bejr je ale přesvědčený o tom, že se všechny špatné věci staly proto, že se blíží Liborův konec. Majsner totiž mohl žít, kdyby se Libor rozhodl zachovat jinak. Nyní měl možnost napravit své předchozí selhání, ale zachoval se úplně stejně. Jde teď prý do tuhého a pokud se mu něco opravdu stane, bude to důsledkem jeho špatného chování. Bejr prý nikdy nebyl nijak zvlášť pověrčivý, ale všechny věci ho vedou k názoru, že se duch Majsnera chystá provést něco špatného. Libor by se proto prý měl okamžitě začít chovat slušně a doufat, že se mu nic špatného nestane.

Témata: Aleš Bejr