Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Jakub Jíra varuje Aleše Bejra. Pokud ho znovu napadne, bude se prý bránit. Bejr se ho ale nebojí

Jakub Jíra reaguje na napadání Aleše Bejra. Pokud ho prý ještě jednou napadne, bude se bránit. Napadání jeho jakožto moderátora je pro něj naprosto nepochopitelné. Bejr se však prý ničeho nebojí a pokud bude mít prostor, nejspíš Jíru opět napadne. Zároveň by si s ním prý klidně dal zápas a Jíra si dle něj může vzít na pomoc Daniela Sonnleitnera z TVTwixx.
  17:00

Youtuber Aleš Bejr se očividně znovu chystá napadnout moderátora Jakuba Jíru. Pokud by mu vedení organizace Clash of the Stars nabídlo zápas s Jírou, bez váhaní by prý nabídku přijal. Jíra je na Bejra naštvaný a vzkazuje mu, aby si dal veliký pozor, protože je možné, že se příště už nebude držet zpátky. Bejr se mu ale naprosto vysmál a prý se Jíry vůbec nebojí. Celý spor odstartovalo Bejrovo agresivní chování na akcích zápasnické organizace.

Není to poprvé, co se rozzuřený Bejr vrhl na členy organizace Clash of the Stars. Na minulém galavečeru dokonce napadl hlavní tvář organizace Tomáše Linh Le Syho, kterého udeřil pěstí do obličeje. „Až ho potkám příště, tak ho na jedničku napálím, buzeranta,“ reagoval tehdy na Bejrovo napadení naštvaný Le Sy.

Největší obětí Bejrova běsnění se ale stal moderátor Jakub Jíra, kterého youtuber neustále napadá. Protože už toho ale na něj bylo až příliš, Jíra se rozhodl Bejrovi poslat jasný vzkaz. „Aleš se chová jako blázen. Není absolutně přijatelné a adekvátní, aby mě jako moderátora napadal na tiskovce, roztrhal mi košili během vysílání, je to prostě psycho. Karma je zdarma, takže Aleši, určitě čekej, že pokud to ještě jednou uděláš, tak přijde i nějaká zpětná reakce,“ vzkázal na Instagramu Bejrovi Jíra.

Jíra už má pochopitelně dost toho, že se stal terčem Bejrových útoků a tvrdí, že mu to příště oplatí. Youtuber se ale Jírovi směje. Jeho video okomentoval slovy „Počkej, ty s*ačko“ a všichni čekají, co Bejr předvede na oficiálním vážení zápasníků, které se bude konat už tento pátek. Šestačtyřicetiletý youtuber má ale na Jíru pifku a pravděpodobně se opět pokusí moderátora na vážení napadnout. „Já samozřejmě na vážení jdu a myslím, že si pan Díra zadělal na vážný problém. Jako takhle mě ještě provokovat po tom všem. Takže pokud bude možnost, tak si s ním ještě moc rád pohovořím,“ řekl Bejr pro redakci Antiyoutuber.cz, přičemž zkomolil Jírovo jméno. Naprosto prý nechápe, proč má Jíra potřebu neustále se navážet právě do něj. Jírovi ale pochopitelně vadí to, že ho Bejr neustále napadá a nejspíš proto do youtubera neustále rýpe.

Na poslední tiskové konferenci museli od Jíry Bejra odtrhnout asi čtyři členové ochranky. Když se poté Bejr rozkřikl na svého soupeře Jaromíra Soukupa, který při jeho slovech opustil pódium, Jíra se rozhodl tiskovou konferenci ukončit. Nyní je prý ale připravený bránit se. Bejrovi na Jírovi nejvíce vadí jedna věc. „On ví, že miluji svou dceru a rodinu a ví, že je to moje slabší místo a chce mi na něj zabrnkat. A já mu taky zabrnkám! Nevím, co na mě zase mají připravené za opatření, ale pokud bude možnost, tak se k němu samozřejmě přiblížím,“ řekl Bejr. Youtuber se nedávno nechal slyšet, že pokud mu vedení organizace Clash of the Stars nenabídne zápas s Le Sym, už ho v organizaci neuvidí. Nově ale nastínil, co by ho v organizaci ještě mohlo udržet.

Pochopitelně se jedná o zápas právě s Jakubem Jírou, který by jistě mnoho lidí chtělo vidět. „Kdyby byla nabídka zápasu já a Jíra, tak bych šel okamžitě. Kdo by nešel? Píše mi hrozně moc lidí, abych ho sestřelil,“ řekl Bejr. Jíra by si prý mohl vzít na pomoc youtubera Daniela Sonnleitnera, který je hlavní tváří YouTube kanálu TVTwixx. Pokud by prý měl být zápas dva na jednoho, Bejr by si i tuto variantu velmi užil. Navíc by to bylo pro diváky mnohem více atraktivnější, ale záleží pouze na Jírovi, zda by o takový zápas vůbec stál.

Jíra by si ale nejradši vyřídil své spory s influencerem Adamem Kajumim, kterého už několikrát vyzval na zápas. Kajumi má ale nejspíš ze zápasení strach a pokaždé proto Jíru odmítl. Uvidíme tedy, k čemu dojde na pátečním veřejném vážení. Bejr i Jíra by se ale rozhodně měli mít na pozoru.