Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav

Psychopat Bejr má jasno. Pokud nebudu zápasit s Le Sym, tak v Clash of the Stars končím, tvrdí

Aleš Bejr veřejně řekl, co si myslí o svém soupeři Jaromíru Soukupovi. Strach z něj prý nemá a rozhodně mu nepřijde jako profi boxer. Zároveň promluvil o tom, za jakých podmínek ho v budoucnu můžeme vidět zápasit v Clash of the Stars. Jediný důvod, proč by zůstal, je prý zápas s Tomášem Lyng Le Sym. Chce ale zápasit podle svých pravidel.
  17:04

Youtuber Aleš Bejr se na poslední tiskové konferenci k sedmému galavečeru organizace Clash of the Stars opět vrhl na moderátora Jakuba Jíru. Je ale dost možné, že se jednalo o jeho poslední tiskovou konferenci, protože Bejr oznámil, že se v Clash of the Stars už dál bít nechce. Jediný, kdo ho v organizaci může udržet, je Tomáš Linh Le Sy, se kterým má Bejr už dlouhou dobu problém. Pokud prý Le Sy bude souhlasit se zápasem, Bejr ho moc rád přijme. Zároveň také řekl, v jakém stylu se chce s Le Sym utkat.

S Jaromírem Soukupem Bejr prý původně vůbec nechtěl zápasit. Měl totiž vyhlédnutého někoho úplně jiného.

„Já jsem původně chtěl Le Syho. Pokud bych prohrál, tak bych skončil a pokud by to náhodou vyšlo, tak bych pokračoval. Já jsem nechtěl mít žádného Soukupa, ale když mi řekli, že buď on nebo nic, tak jsem si vybral Soukupa,“ řekl Bejr pro redakci Antiyoutuber.cz. Se Soukupem navíc bude pouze boxovat, na což není tolik zvyklý. Soukup se boxu ale věnoval už dříve, dokonce zápasil a měl by proto mít nad Bejrem navrch. Youtuber si ale myslí něco jiného. Někde prý zaznamenal, že Soukup zápasil s boxery, kteří nebyli příliš dobří. „Já se ho nebojím. Viděl jsem nějaké jeho tréninky a vůbec mi nepřijde jako nějaký profi boxer. Ale i kdyby byl, tak já se ho nebojím,“ řekl Bejr.

Na poslední tiskové konferenci Clash of the Stars se Bejr prvně vrhl na Jakuba Jíru a poté začal urážet Soukupa. Ten vůbec nevěděl, co má odpovědět a opustil proto pódium se vztyčeným prostředníčkem. Bejr mu také přinesl nějaké dárky, které ale nestihl pořádně představit. Pro redakci Antiyoutuber.cz vysvětlil, o co přesně šlo.

Bejr totiž Soukupovi přinesl ponožky, kapesníky a rukavice. To všechno proto, že z něj prý bude brzy bezdomovec kvůli jeho dluhům a takové dary se mu proto budou hodit. Je prý ochotný Soukupa ubytovat na svém pozemku spolu s ostatními bezdomovci, o které se nyní stará. „Taky jsem tam měl kasičku, do které mohli lidé dávat peníze na alimenty, které platí, protože čtyři tisíce mi přijdou fakt málo, když tolik vydělává, takže jsem chtěl udělat takovou celorepublikovou sbírku,“ smál se Bejr.

O čem ale Bejr rozhodně nevtipkuje, je zápas s Le Sym. Opravdu hodně si prý přeje, aby Le Sy konečně nabídku zápasu přijal. Je to prý jediný důvod, proč ještě v organizaci zůstává, ale nyní je to už pouze na Le Sym. Pokud prý zápas nepřijme, tak už Bejra v Clash of the Stars neuvidíme. Tisíce lidí by ale takový zápas chtěly vidět a Le Sy, který je profesionální MMA zápasník, tak možná opravdu fanouškům dopřeje to, co tolik chtějí. Jejich zápas se už kdysi rozebíral a Bejr si prý může určit podmínky zápasu.

Samozřejmě bych šel v otevřené váze, takže bych ještě malinko přibral. A rozhodně bych to dal v malé kleci bez rukavic, ale podle pravidel MMA. Takže ta jedna rána tam může fakt rozhodnout. Tam bych mohl mít větší šanci,“ řekl Bejr.

Pokud by prý prohrál, odejde se ctí, protože se přeci jen postaví profesionálnímu zápasníkovi. Kdyby se ale Bejrovi podařilo vyhrát, Le Sy prý bude muset splnit podmínky, které si předem určí. Le Sy mu prý musí dovolit moderovat a komentovat celý galavečer a bude si muset zároveň navléct růžové šaty, které mu Bejr dá.

„Seděl by tam vedle mě v dámských šatech. Najednou by z něj byla Le Síčka. To by byla fakt p*del,“ smál se Bejr. Pořád prý ale nechápe, proč se Le Sy jejich zápasu vyhýbá. Původní myšlenka totiž byla, že se spolu utkají už na tomto galavečeru, ale nakonec bude Bejr zápasit se Soukupem. Pokud se tedy Le Sy k jejich zápasu nijak oficiálně nevyjádří, Bejr už v Clash of the Stars zápasit nikdy nebude.

Témata: Aleš Bejr