Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav

Bejr o zápasu se Soukupem: Nějaký Barrandov mě nikdy nezajímal, měl strach. Já chci Le Syho, říká

Aleš Bejr byl diskvalifikovaný v zápasu s Jaromírem Soukupem, ale prý ho to vůbec nezajímá. Bylo prý vidět, že z něj má Soukup strach. Jediný, kdo ho prý zajímá, je Tomáš Linh Le Sy, se kterým měl dokonce spor také mimo kamery. Chtěl se s ním porvat přímo na místě, ale pořád prý neví, zda se někdy opravdu střetnou. Promluvil exkluzivně pro Antiyoutuber.cz.
  9:14

Youtuber Aleš Bejr se na posledním galavečeru organizace Clash of the Stars opět předvedl. Utkal se s televizním moderátorem Jaromírem Soukupem, ale zápas netrval příliš dlouho. Bejr totiž nedokázal udržet nervy na uzdě a několikrát Soukupa udeřil hlavou do obličeje. Protože podobné nedovolené údery opakoval i přes to, že byl napomenutý, rozhodčí zápas ukončil. Bejr ale pokračoval v běsnění a nakonec byl vyvedený z klece ven. Tím ale ještě zdaleka neskončil.

Když Jaromír Soukup nastupoval do klece, bylo na něm vidět, že je opravdu nervozní. Vypadal navíc docela unaveně. Bejr se oproti němu dral do klece s agresivním výrazem a nemohl se dočkat, až zápas začne. Zápas ale netrval dlouho, protože Bejr se nedokázal kontrolovat a několikrát zasáhl Soukupa hlavou do obličeje. Samozřejmě byl diskvalifikovaný a nakonec ho členové ochranky vyvedli z klece pryč. „Mě hlavně nikdy nezajímal žádný zápas s nějakým TV Barrandov. Musel jsem si proti němu uměle vytvořit nějakou averzi, aby to bylo nějak vyhajpovaný. Nikdy jsem s ním neměl konflikt. Já mám konflikt s Lesíčkem a zápas s ním jsem měl slíbený,“ řekl Bejr pro redakci Antiyoutuber.cz.

Youtuber se prý rozhodl zápasit se Soukupem proto, že se chtěl dostat až k Le Symu. Jinak by prý tento zápas vůbec nevzal. Telefonoval údajně s majitelem organizace Tyberiuszem Labudkem, který mu vysvětlil, že zápas s Le Sym se může uskutečnit až později. K tomu ale stále nedošlo a Bejr je proto velmi naštvaný. I tak se ale rozhodl zápasit se Soukupem, který nakonec díky diskvalifikaci vyhrál. Bejra ale tvrdí, že ho vůbec nezajímá, že zápas prohrál, protože mu to nepřišlo nijak důležité. „Viděl jsem, že Jaromíreček má ze mě strach. Ta nervozita z něj šla cítit. Já jsem to na něm viděl i ty údery, jaké dával, spíš jen tak máchal. Šlo vidět, že je psychicky rozhozený,“ ohodnotil Soukupův výkon Bejr.

Na TikToku se ale objevilo několik videí, která zaznamenávala incident, který už vůbec nebyl součástí živého přenosu. Bejr se totiž vrátil do klece, kde konfrontoval Le Syho ve chvíli, kdy už byl galavečer ukončený. Oba se začali postrkovat v kleci a Bejr byl opět vyvedený ochrankou. „Já jsem mu řekl, ať si sundá sako a že si to můžeme dát hned. Já nepotřebuji žádné diváky a halu. Tak jsme se postrkali a hned mě odtáhli sekuriťáci,“ řekl Bejr. Prý to dokazuje také to, že jeho spor s Le Sym je opravdu skutečný a není pouze součástí jedné velké show. Le Sy se ale Bejrovi prý k ničemu nevyjádřil a youtuber proto i nadále vůbec neví, zda se svého vytouženého zápasu někdy dočká. Čekal, že by k němu mohlo dojít na nadcházejícím galavečeru, ale pořád zkrátka neví, co bude.

Když galavečer skončil, Bejr se vydal na pozápasovou párty, kde chtěl očividně dělat zle, ale nakonec ho ani nepustili dovnitř. „Mě tam prostě nepustili, takže jsem musel jet domů a dorazil jsem asi kolem páté ráno. Pokud mi toho Lesíčka nedají, tak jim na to už s*eru, protože to nemá cenu. Možná ještě Spíkříčka bych si dal, ale musím si to rozmyslet, tak uvidíme,“ řekl Bejr. Vedení organizace Clash of the Stars už ale možná nikdy Bejra do zápasu nepostaví. Mnoho lidí s ním má totiž problém. Pokud se ale Le Sy rozhodne, že se s Bejrem opravdu utká, máme se jistě na co těšit.

Témata: Aleš Bejr