Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Aleš Bejr naprosto rozhodil podcastera Kid Ajvna | foto: instagram.com

Aleš Bejr přivedl na rozhovor bezdomovkyni. Moderátor to nezvládl a je terčem kritiky

Podcaster Kid Ajvn asi velmi lituje toho, že si na rozhovor pozval Aleše Bejra. Ten totiž přivedl také bezdomovkyni Jitku a oba se do něj ostře pustili. Kid Ajvn je ale za rozhovor s Bejrem velmi kritizovaný. Podle některých lidí byl totiž naprosto neprofesionální. Bejr také prozradil, proč se chce porvat s Tomášem Linh Le Sym.
  8:30

Kontroverzní youtuber Aleš Bejr všechny zaujal svým naprosto šíleným chováním. O tom, že opravdu nikdo nemůže vědět, co se Bejrovi honí hlavou, se tentokrát mohl přesvědčit podcaster Ivan Kloc alias Kid Ajvn. Ten si totiž pozval Bejra na rozhovor, kam si Bejr s sebou přivedl také jednu bezdomovkyni o kterou se stará. Ta spolu s Bejrem předvedla opět naprosto šokující show a bylo vidět, že Kloce, který je většinou naprosto klidný, oba dva dokonale rozhodili. Tentokrát se ale Kloc neudržel, na oba hosty sprostě křičel a lidé se jejich hádkou neuvěřitelně baví. Za tento tento rozhovor je ale podcaster velmi kritizovaný. Bejr také promluvil o svém sporu s Tomášem Linh Le Sym.

Aleš Bejr nedávno ohlásil svůj návrat do organizace Clash of the Stars, když na šestém galavečeru napadl promotéra Tomáše Linh Le Syho. Od té doby se na něj opět soustředí mnoho lidí a toho využil také podcaster Ivan Kloc, který si youtubera pozval na rozhovor. Nejspíš ale netušil, že Bejr nedorazí sám. Spolu s ním totiž přišla také bezdomovkyně Jitka, o kterou se Bejr stará a ta se v rozhovoru ani trochu nedržela zpátky. Show, kterou Bejr umí velmi dobře udělat, ale vyústila v ostrou výměnu názorů a chvíli to vypadalo, že se v podcastovně Bejr a Kloc porvou.

Bejr a Jitka si dělali legraci, že jsou milenci a Klocovi po celou dobu rozhovoru skoro vůbec nevěnovali pozornost. Bylo vidět, že Kloc je z toho rozhozený a vrcholem pro něj bylo, když se Jitka uprostřed rozhovoru rozhodla, že si půjde zakouřit. „Přátelé, tak to vidíte, dneska je to hard,“ řekl Kloc, kterému už docházela trpělivost. Když si Bejra pozval na rozhovor před rokem, chválil ho, že se umí chovat úplně normálně a očividně ho velmi zklamalo, že se nyní choval arogantně. Když se ale do konverzace opět vložila Jitka, která byla na Kloce agresivní, autorovi podcastu už došla trpělivost a začal na oba hosty křičet.

„Drž h*bu, seď v tom gauči, dej si támhle kafíčko a buď v klidu! Ty močále za*canej, ty mi sem doneseš tohle, v*le, já s tebou chci udělat normální rozhovor a ty si z toho přijdeš dělat p*del. Místo toho, abys byl seriózní, tak sem přivedeš tohle? To si děláš normálně p*del, vole“ rozkřikl se Kloc. Bejrovi se ale ani trochu nelíbilo, jakým způsobem Kloc s Jitkou mluví a důrazně ho proto varoval, aby s ní mluvil slušně. Jitka se ale nedala a na Kloce byla ještě agresivnější než předtím. Chvíli se všichni tři hádali, Bejr Klocovi naznačil, že by mu mohl zničit jeden z jeho mikrofonů a poté se všichni pomalu začali uklidňovat.

Z přítomnosti Jitky jsou mnozí lidé naprosto nadšení a v komentářích její vystupování velmi chválí. Podle některých je prý skvělá herečka a s Bejrem se krásně doplňují. Kdo ale tentokrát nezískal příliš pozitivních ohlasů, byl Kloc. Toho totiž mnoho lidí kritizuje za výběr hostů a neprofesionalitu. „Nevím, kdo z vás tří je největší šašek. Já jsem ho přestala sledovat, jen mě zajímalo, co vymyslí s tímhle de*ilem a už opět vím, proč na to nekoukám. Myslím si, že tohle nebylo třeba vydávat. Je vidět absolutní neprofesionalita. Z toho, co mohl být top rozhovor, je akorát tak fraška. Nejtrapnější díl, co jsem viděl,“ kritizují Kloce uživatelé na YouTube.

Bejr se také rozhodl promluvit o tom, proč má spadeno na promotéra organizace Clash of the Stars. Jejich spor měl prý vniknout tím, že mu Le Sy prodal falešnou teplákovou soupravu značky Adidas. Opět si z Le Syho dělal legraci kvůli jeho původu a začal napodobovat Vietnamce, kteří neumí příliš dobře mluvit Česky. Když Bejr později zjistil, že je souprava nepravá, chtěl ji prý vrátit Le Symu zpět, ale ten měl popřít, že by mu kdy něco prodal.

„Pak ho vidím, že se spojil s nějakými Poláky a už to ve mě bylo. Já jsem měl připravené to, že mu ty šaty hodím zákeřně do ksichtu a chtěl jsem mu dát ránu, abych ho vyprovokoval k tomu zápasu, aby se opravdu rozzuřil,“ vysvětloval Bejr. Do arény se prý dostal tak, že si předem koupil lístky, ale u vstupu ho měli zaměstnanci pustit dovnitř bez kontroly.

Zbytek rozhovoru byl už sice poklidný, ale sám Kloc uznal, že se jedná o nejšílenější díl podcastu, jaký dosud natočil. I když jsou lidé některými pasážemi z rozhovoru nadšení a sdílejí je na sociálních sítích, nelze bohužel přehlédnout velkou kritiku, které se Kloc dočkal vedením rozhovoru s Bejrem. Ten si navíc z celého dne natáčel vlastní vlog, ve kterém Kloce neustále urážel.

Témata: Aleš Bejr, Kid Ajvn