Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Bejr na úřadě přepadl starostu Řeporyjí, oba se mají fackovat. Lidé fandí Bejrovi a Novotnému nadávají

Aleš Bejr překvapil starostu pražských Řeporyjí Pavla Novotného a řešil s ním jejich zápas. Podle všeho se spolu budou fackovat na čtvrtém galavečeru organizace Red Face v září. Lidé se staví na stranu Bejra, který svým příchodem do organizace zvýšil zájem o ni. Novotný se stal terčem kritiky a podle lidí má z Bejra strach.
  16:26

Organizace Red Face do svých řad zařadila kontroverzního youtubera Aleše Bejra, který svým příchodem rozpoutal rozsáhlé diskuze na sociálních sítích. U toho ale youtuber nezůstal. Rozhodl se totiž vyzvat na zápas starostu pražských Řeporyjí Pavla Novotného. Aby toho nebylo málo, oba se prý utkají ve fackované. Bejr do Novotného neustále rýpe a dokonce se vydal do jeho kanceláře na úřadě.

Bejr vrazil do kanceláře Novotného a okamžitě na něj začal křičet. Novotnému se to pochopitelně ani trochu nelíbilo.

„Děláte si p*del? Můžete to vypnout? Jdi do p*či, tady jsi na úřadě,“ reagoval na Bejrův příchod Novotný. Bejr se ale nijak neuklidnil a dožadoval se okamžitě odpovědi, kdy se spolu oba utkají a pod jakými pravidly. Novotný řekl, že se s Bejrem nebude fackovat v dubnu a nakonec se oba dohodli, že spolu budou zápasit až v září. Bejr souhlasil a odešel, ale stačil ještě Novotnému srazit věci ze stolu. Lidé jsou z jejich zápasu nadšení, ale budou si na něj ještě muset počkat. Novotný se má s Bejrem střetnout až na čtvrtém galavečeru organizace Red Face, který by se měl uskutečnit 14. září letošního roku. Většina lidí se ale staví na stranu Bejra, který si svým šíleným chováním získal opravdu mnoho fanoušků.

„Novotný je totálně po*ranej. Měl si mu ji rovnou napálit. Aleši, jsi frajer, za tohle tě miluji. Konečně to řeporyjské koště dostane po tlamě. Aleši, sejmi ho! Jestli mu nasekáš, budeš stejně vážený jako náš bojovník za svobodu Daniel Landa. Bejr je frajer, to prase z Řeporyjí nemá slov,“ chválí Bejra lidé na sociálních sítích. Jeho příchod do organizace Red Face si lidé opravdu vychvalují.

I když byla organizace často kritizovaná, mnoho lidí se nechalo slyšet, že s příchodem Bejra se o organizaci začali více zajímat. Bejr se poprvé objevil na úvodní tiskové konferenci ke třetímu galavečeru a lidé byli naprosto v šoku. Bejr se představil jako spolumajitel a promotér organizace, ale nyní se chce utkat s Novotným. Novotný měl zápasit v původním konceptu organizace, kdy se měl fackovat s hercem Zdeňkem Godlou.

Původní koncept fackované byl ale zamítnutý a nyní proto organizace Red Face funguje v takové podobě, jakou známe. Bejr i Novotný ale mluví o tom, že se spolu mají utkat ve fackované. Novotný se totiž nechal slyšet, že se s Bejrem rozhodně neutká v boxu, i když tvrdil, že Bejr boxovat vůbec neumí. Je tedy možné, že organizace skutečně získala povolení na jeden zápas, ve kterém se mohou oba zápasníci fackovat, ale zatím tuto informaci nikdo nepotvrdil a nad zápasem Novotný vs. Bejr tak i nadále visí otazník. Někteří lidé by ale raději viděli tvrdý zápas podle pravidel MMA. Podle nich je ale i tak Bejr jasný favorit zápasu a Novotný nemá žádnou šanci zvítězit. Ten si ale na Bejra očividně věří a je přesvědčený o tom, že právě on vyjde ze zápasu vítězně.

„Ty víš, že já to beru opravdu vážně. Aleši, já tě opravdu profackuju! Počkej, já tě ale opravdu profackuju, ty bu*erante,“ řekl Bejrovi Novotný, který vypadal opravdu odhodlaně. Stejnou odhodlanost jsme u Novotného mohli vidět už při první tiskové konferenci Red Face, kdy sebevědomě tvrdil, že s přehledem porazí Godlu. Zároveň všechny ujišťoval, že je schopný porazit také youtubera Filipa Grznára. Mnoho lidí si ale myslí, že Novotný má ve skutečnosti strach a pouze se snaží vypadat nebojácně.

„Prasátko, je po*ranej až za ušima. Rozklepal se tak, že ani nevěděl, kdy je září. Pavlík se nám trochu připo*ral,“ smějí se Novotnému lidé na Instagramu. Pokud k zápasu Bejra a Novotného opravdu dojde, Novotný může všechny překvapit. Kdo ale zápas vyhraje, se dozvíme nejspíš až 14. září.

Témata: Aleš Bejr