Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Pavel Novotný v kleci Red Face? Aleš Bejr ho vyzval na zápas

Že je Aleš Bejr nevyzpytatelný člověk, to se ví už dlouho. I tak dokáže čas od času překvapit doopravdy hodně. Naposledy tím, že se rozhodl změnit bojovou organizaci, ve které figuruje. Z Clash of the Stars se přesunul do Red Face. Na zápas by chtěl Pavla Novotného, stále ale doufá v zápas s šéfem Clash of the Stars Tomášem Linh Le Sym.
  9:12

Byl to poměrně šok, když se na tiskové konferenci Red Face objevil Aleš Bejr a rovnou se představil jako nový promotér a spolumajitel organizace. Dlouho byl totiž spojený s konkurenčním Clash of the Stars. Tomu je teď ale konec. „No tak já jsem to opakovaně oznamoval, že pokud nebude zápasíček s Lesýčkem, takže se na něj takzvaně vy*eru,“ řekl Bejr pro Antiyoutuber.cz. Následně dodal, že v Red Face je zatím jen jako promotér, smlouvu na zápas zatím nemá, takže by teoreticky mohl jít do Clash of the Stars na zmíněný zápas s Le Sym.

Že by nezápasil vůbec však nejspíš nehrozí. Jako další protivník se mu zamlouvá starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný. „Já jsem viděl teda koment, že já se neumím prát,“ říká ve výzvě, kterou si můžete pustit ve videu v úvodu článku. „Vymysli si, v jaký chceš disciplíně. Bude to fackovaná nebo box. Můžeme jít do boxu,“ hecuje Novotného Bejr.

Pavel Novotný se v Red Face už představit měl, v původním konceptu organizace se měl ukázat ve fackované. Od této disciplíny nakonec upustila celá organizace a Novotný se tak zatím v kleci neukázal. Jestli nyní Bejrovu výzvu přijme není jasné.

V kleci se Bejr naposled ukázal na posledním galavečeru Clash of the Stars, kde se mu postavil Jaromír Soukup. Zápas, který byl tím hlavním celého večera, však neměl moc dlouhé trvání. Bejr totiž nedokázal udržet nervy na uzdě a několikrát Soukupa udeřil hlavou do obličeje. Protože podobné nedovolené údery opakoval i přes to, že byl napomenutý, rozhodčí zápas ukončil.

Další galavečer Red Face je na programu 6. dubna v pražské UNYP aréně.

Témata: Aleš Bejr