Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Bejr dostal pěstí do nosu a zápasníci padali z pódia. Red Face chystá další galavečer

Zápasnická organizace Red Face chystá další galavečer, ke kterému uspořádala také tiskovou konferenci. Na té se objevil Jan „Diego“ Kotlár a také Jan Kulas. Tiskovku opět moderoval youtuber Aleš Bejr, který se porval do krve se svým dvojníkem. Rvaček bylo na tiskovce opravdu hodně, uvidíme ale také profesionální zápasy.
  10:25

Aleš Bejr, který se opět zhostil moderování úvodní tiskové konference ke čtvrtému galavečeru organizace Red Face, byl tentokrát v nebezpečí. Vzduchem totiž na tiskové konferenci nelétaly pouze nadávky, ale také rány pěstí a dokonce i někteří zápasníci. V Pardubicích, kde se akce konala, si přítomní diváci napjatou atmosféru opravdu užívali. Někteří zápasníci, kteří se zapletli do rvaček, ale očividně tolik ne. Velké překvapení čekalo na Bejra, kterého napadl jeden ze zápasníků a rozbil mu nos.

Z počátku se zdálo, že se vše obejde bez komedie a agresivního chování. Vedení organizace totiž uspořádalo soutěž o lístky na nadcházející galavečer a vše se zdálo být v naprostém klidu. To se ale rychle změnilo. Někteří zápasníci si totiž mezi sebou přišli vyřídit své osobní spory a hned několik z nich zkrátka nevydrželo počkat až na galavečer. K jedné z výrazných potyček došlo, když se na pódium objevili dva Češi a dva Slováci, kteří se spolu utkají v zápasu 2 vs. 2. Při závěrečném staredownu se do sebe totiž pustili a jeden ze slovenských zápasníků se proletěl vzduchem a tvrdě dopadl na zem, z čehož byl překvapený také sám Bejr. Přítomní diváci za to zápasníky odměnili bouřlivým potleskem.

O něco později se do sebe pustili další dva zápasníci, a to naprosto šíleným způsobem. Jedním z nejvýraznějších momentů celé tiskovky bylo, když jeden ze zápasníků shodil druhého z pódia. Ten dopadl zády na tvrdé parkety a bylo vidět, že je v obrovských bolestech. Opět se ale vrátil na pódium a ve rvačce pokračoval. Diváci byli z potyčky naprosto nadšení. Na tiskové konferenci se objevil i bývalý přítel nechvalně známe influencerky Shopaholic Adel Jan Kulas, který se připravuje na svůj druhý zápas. Kulasův debut v organizaci pro něj skončil vítězně a nyní působil, že je odhodlaný dokráčet si pro vítězství i tentokrát.

Některé diváky překvapilo, že se v organizaci Red Face objevil také Jan „Diego“ Kotlár, který byl v minulosti členem konkurenční organizace Clash of the Stars. Nyní ale zavítal právě do Red Face a soudě podle potlesku, kterým ho přítomní diváci přivítali, jsou lidé za Kotlárovu přítomnost opravdu rádi.

Vůbec nejvýraznějším momentem celé tiskové konference bylo, když se na pódiu objevil Bejrův dvojník Michal Indra. Oba spolu totiž už několik let řeší spory a Indra dokonce rozbil Bejrovo auto. I když má Indra jiného soupeře, došlo k tomu, že se na pódiu porval s Bejrem. Oba se do sebe pustili a Bejr dostal pěstí do nosu, což mu spustilo silné krvácení. „Ty s*ačko z*urvená! Ty p*čo vy*ebaná! Pak si dám já tebe. Tak pojď! Konečně ti to vyšlo, co? Konečně si mně trefil. Příště ho trefím já a možná v ringu. Chcete to? Já tě tam popravím,“ křičel Bejr, kterému stále tekla krev z nosu.

Majitel organizace Petr Diviš je z výsledkem tiskové konference spokojený stejně tak, jako spousta diváků. „V Pardubicích máme obrovskou podporu lidí. Přišlo jich tam přes tři sta a ta atmosféra byla opravdu příjemná. Máme radost, že se tam objevili zápasníci jako třeba Jevický, Hošek a Šorm, kteří se postarají o profesionální zápasy. Pořád totiž chceme jít také tou seriózní cestou a našim divákům nabídnout také profesionální zápasy,“ hodnotí tiskovou konferenci Diviš. Také někteří lidé, kteří sledovali tiskovou konferenci online, se nechali slyšet, že se jim zápasnická karta zamlouvá. Podle některých je dokonce lepší než nejnovější zápasnická karta organizace Clash of the Stars. Čtvrtý galavečer se bude konat 14. června v Pardubicích a soudě podle ohlasů, jaké tisková konference vyvolala, se na galavečer přijde podívat opravdu hodně lidí.

Témata: Aleš Bejr