Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

Bejr napadl novináře a Red Face nakonec vyprodal UNYP arénu. Jsme králové bizáru, kritika k tomu patří, říká majitel

Vedení organizace Red Face oznámilo, že se podařilo vyprodat pražskou UNYP arénu a třetí galavečer se opravdu uskuteční. Podle majitele organizace Petra Diviše za to může tvrdá dřina a také příchod youtubera Aleše Bejra. Organizace je ale neustále kritizovaná kvůli bizáru, který nabízí. Velkým tahounem je také zápasnice Lucie Kotlárová, která váží 260 kilo a také slavný francouzský bavič. Red Face ale zároveň přišel o svůj TikTok účet.
  14:35

Třetí galavečer organizace Red Face je za rohem a mnoho lidí zajímá, jak se galavečer povede. Vedení organizace oznámilo, že se mu podařilo vyprodat pražskou UNYP arénu, což je opravdu překvapivá zpráva. Organizace je totiž neustále kritizovaná, ale vedení zároveň změnilo některé věci, které přitáhly pozornost spousty lidí.

Organizaci už od jejího počátku doprovází mnoho komplikací, ale co je nejvýraznější, obrovské množství kritiky. Mnoho lidí totiž srovnává Red Face a konkurenční organizaci Clash of the Stars, která se vyšvihla na opravdu vysokou pozici. Red Face si ale potrpí na bizáru a je proto zcela pochopitelné, že lidé tuto organizaci nesmírně kritizují. „Čeho je moc, toho je moc. Konec té komedie, za chvíli už to ty lidi přestane bavit, furt by jste se mohli aspoň nějak držet toho, že jste nějaká organizace co se zabývá bojovými sporty. Je mi z toho zle. Kdo na takovou věc může přijít? Prosím, už dost, je to ostuda,“ reagují na organizaci lidé na Instagramu. I když si Red Face zakládá na bizáru, některé věci očividně fungují. Velkou pozornost totiž vyvolal příchod youtubera Aleše Bejra, který se ujal moderování.

Někteří lidé se nechali slyšet, že organizaci sledují pouze proto, že v ní Bejr předvádí šílené věci a nechtějí si je nechat ujít. Velký skandál ale vyvolalo Bejrovo napadení jednoho ze zápasníků. Video, ve kterém Bejr napadl Václava Krška, se stalo virální a mělo ještě nepříjemnou dohru. Kršek navíc z neznámého důvodu do zápasu nenastoupí. Bejr, který Krškovi vlepil při rozhovoru facku, se ke stejné věci odhodlal také v rozhovoru pro deník iSport.cz, kde dal facku moderátorovi. Video se pochopitelně objevilo také na instagramovém profilu Red Face. I když Bejr pomohl organizaci výrazně vytáhnout nahoru, na Red Face se i nadále valí kritika ze všech stran. „Jsme králové bizáru a ty hejty k tomu prostě patří. Kritika u nás zkrátka vždycky bude. Máme ten bizár ale proložený alespoň nějakými profesionálními zápasníky,“ řekl pro redakci Antiyoutuber.cz majitel organizace Petr Diviš.

Organizace ale i navzdory obrovské kritice hlásí vyprodáno. Organizace totiž do řad svých zápasníků vybrala natolik bizarní postavy, že se očividně někteří lidé rozhodli koupit vstupenku a jít se na show podívat na vlastní oči. Velikou pozornost si získala Lucie Kotlárová, které se přezdívá „Droběnka“ a která údajně váží 260 kilo. Videa s ní mají obrovskou sledovanost. Ovšem už ne na TikToku, o ten nyní organizace, zřejmě kvůli nahlašování, přišla. Kotlárové se postaví Regina Labajová, která váží necelých 50 kilo. Také tento zápas je velmi očekávaný a lidé diskutují nad tím, jakou strategii zápasnice zvolí. Podle některých lidí totiž Kotlárová využije své váhové převahy a Labajovou se pokusí zalehnout.

Podle Diviše stojí za vyprodáním UNYP arény především výběr podobných bizarních zápasníků. „Udělali jsme některé změny a velmi tomu pomohlo také to, že jsme si sedli s Bejrem, který je skvělý promotér. Opravdu na všem makáme od rána do večera a je to na tom výsledku znát,“ řekl Diviš. Vedení se také podařilo získat francouzského baviče Jeana-Claudea Mémorta, kterého na Instagramu sleduje 673 tisíc lidí. Mémort organizaci na svém Instagramu neustále promuje a někteří jeho fanoušci si jistě zakoupí PPV, aby mohli svého oblíbence sledovat v zápasnické kleci. Mémortovi se postaví youtuber Jakub Smrek alias Freescoot, který je na svého soupeře očividně připravený. Třetí galavečer Red Face se koná v sobotu 6. dubna a mnoho lidí čeká na to, jaká atmosféra v UNYP aréně toho večera bude.

Témata: Aleš Bejr