Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Psychopat Bejr | foto: Clash of the Stars

Bejr už zase uráží Le Syho. Neustále se mu vysmívá za vietnamský původ

Aleš Bejr pokračuje v urážení promotéra organizace Clash of the Stars Tomáše Linh Le Syho. Vysmívá se mu kvůli jeho vietnamskému původu. Le Sy si však z jeho urážek nic nedělá a naopak se Bejrovi vysmívá. Podle Le Syho se totiž Bejr na víc nevzmůže.
  22:00

Youtuber Aleš Bejr, který diváky baví svým šíleným vystupováním na sociálních sítích, pokračuje v dlouho trvajícím urážení svého soka Tomáše Linh Le Syho. Celý spor začal Bejrovou výzvou, aby se s ním Le Sy utkal v organizaci Clash of the Stars a od té doby se oba neustále provokují na internetu. Bejr má ovšem v oblibě urážet Le Syho kvůli jeho vietnamskému původu, za což se mu Bejr neustále vysmívá. Už jednou se stalo, že vytvořil nemístné karikatury vietnamských válečníků, k obrázkům přidal obličej Le Syho a přidal popisek „Ťin Ťong Le Sy u něj doma v obejváku“. Bejrovo šílené urážení však pokračuje dál.

ZA CHVÍLI LETÍME

29. března 2023 v 14:05, příspěvek archivován: 4. dubna 2023 v 16:41

Bejr se totiž rozhodl zajít do extrému a vydal na YouTube video, které nazval „Psychopat vs omluva Lesíčkovi Clash of the Stars“. Ze začátku se zdálo, že se opravdu hodlá Le Symu omluvit. Bejr ve videu mluvil naprosto klidně a tvářil se velmi pokorně. „Máme tady takový krátký speciální videosák a je to omluva, možná podání vstřícné ruky, protože jsem si uvědomil, že na světě je málo přátelství, soudržnosti a furt jenom zlo,“ uvedl své video Bejr.

Opravdu to vypadalo, že se chce s Le Sym udobřit, ovšem celý jeho záměr vyšel brzy najevo. Bejr se totiž vůbec usmířit nechtěl, naopak se snažil vyprovokovat Le Syho ještě víc. Ze svého auta vzal dětskou sedačku a vešel s ní do obchodu, kde obsluhovali Vietnamci. Překvapené prodavačky se začal vyptávat na Le Syho, ta mu očividně vůbec nerozuměla. „Nečekal jsem, že tam bude jeho sestra“ ukončil Bejr návštěvu večerky.

Bejr se po svém výstupu v obchodě vydal k rozpadlé budce v lese kousek od silnice, o které tvrdil, že v ní Le Sy bydlí. V budce pravděpodobně přespával nějaký bezdomovec, protože kolem ní byly pohozené boty, flašky a uvnitř Bejr našel rychlovarnou konvici, díly od auta a pohovku. Bejr stálé ještě s vážným výrazem přemýšlel jak by mohl Le Symu pomoct s vybavením jeho domu, ale v tu chvíli přepnul a začal se opět chovat naprosto šíleně, jak to dovede jenom on.

Začal křičet a rozbíjet jednu věc za druhou. „Já ti dám chodit mi za hercema. Zkus kámo přijít, až tady budu, to zkus. A ne s tím Olejníkem na mě dělat nějaký levý,“ křičel Bejr a krumpáčem přitom mlátil do sedačky. Jeho fanoušci video zbožňují. Nejvíc je pobavila návštěva vietnamské prodejny. „Aleši, já se z tebe po*eru. Ta Vietnamka tam nechápající bude stát ještě druhý den,“ vtipkoval jeden z Bejrových fanoušků pod videem v komentářích.

ZÍTRA VIDEOSÁK K OBĚDOSU? CHCETE?

27. března 2023 v 20:29, příspěvek archivován: 4. dubna 2023 v 16:41

Bejrův současný úhlavní nepřítel Le Sy si z jeho urážení nic nedělá. Naopak mu to přijde k smíchu. „Už jsem dost starý na to, abych se s něčím podobným dokázal vypořádat. Na svoje kořeny jsem hrdý a toto mě nemůže nijak urazit. Naopak to dost vypovídá o něm, jak nízký je potenciál jeho kreativity. Ten člověk není ani ch*anka, on je septik,“ reagoval na neustálé urážení ze strany Bejra Le Sy. Bejr tedy bude muset přijít na nový způsob urážek, pokud mu jde o to, aby se Le Sy opravdu vytočit.

Témata: Aleš Bejr