Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Bejrovi jeho dvojník rozbil auto a vyzval ho do klece. Zápas s ním nikoho nezaujme, reaguje Bejr

Youtuberovi Aleši Bejrovi jeho dvojník rozbil auto. Chtěl ho tímto způsobem vyzvat na zápas. Vydal se proto k němu domů se sekerou a auto mu rozsekal. Bejr ale zápas s ním nechce. Podle něj by byl jejich zápas neatraktivní a nikdo by se na něj nepřišel podívat. Bejr je také přesvědčený o tom, že jeho vyzyvatel se chce pouze zviditelnit skrze něj.
  16:00

Aleš Bejr, šílený youtuber, který se nově objevil v zápasnické organizaci Red Face, má nového vyzyvatele. Není jím nikdo jiný než jeho dvojník Michal Indra, který Bejra vyzval naprosto šíleným způsobem. Vloupal se totiž k němu na zahradu a rozbil mu jedno z jeho oblíbených aut. Bejr z toho byl pochopitelně naprosto v šoku, protože to není tak dávno, co nechal auto opravit.

Indra se vydal k Bejrovi domů za jediným účelem, tedy vyzvat ho k zápasu bizarním způsobem. S sebou si vzal obrovskou sekeru, kterou Bejrovo auto „Užovku“ naprosto zničil. „Doteď jsi ničil ty, teď jsem ničil já. Tu tvoji Užovku ti klidně zaplatím. Takže teď si dáme odvetu v kleci, ty močále,“ vzkázal Bejrovi Indra ve videu. Bejr poté dorazil na místo a nemohl uvěřit vlastním očím. Jeho auto bylo opravdu na odpis. Youtuber se nezmohl ani na slovo a poté zase odešel a kroutil hlavou. Někteří lidé jsou ale přesvědčení o tom, že se nejednalo o Bejrovo auto. „To bude zas nějaká bouda od Aleše. Chybí záběr ze předu, kvůli jiné masce chladiče. Podle mě to nebyla Užovka, nebyly tam potahy od Zdenka,“ myslí si lidé. Bejrovi věrní fanoušci jsou ale naštvaní a nadávají Indrovi za to, že zničil auto, které má za sebou velkou historii.

Indra také mluvil o tom, že Bejr zradil organizaci Clash of the Stars, když přešel do Red Face. Také proto se mu prý chce pomstít. „Užovka poznala, co to je demolice, teď čeká demolice tebe v kleci! Teď už mě nebudete přehlížet, vy močky,“ napsal Indra do popisku videa. Indra má s Bejrem už dlouho problém a není to tak dávno, co se navzájem vyzývali. Touto výzvou ale Indra nejspíš zašel až příliš daleko, protože auto, které zničil, Bejr opravdu miloval. Je totiž už několik let součástí Bejrovy YouTube kariéry a v autě často vozil bezdomovce, o které se staral. Nyní je ale kvůli šílené výzvě Indry naprosto zničené a Bejr to jistě nenechá jen tak. Někteří lidé sice tvrdí, že se předem domluvili kvůli show, ale Bejr by v takovém případě pravděpodobně zvolil jiný způsob výzvy, který by mu tolik nevadila.

Když k incidentu došlo, Bejr byl prý na cestě za starostou pražských Řeporyjí Pavlem Novotným. Youtuberovi zavolala jeho žena, která mu řekla, že má zničené auto. Okamžitě se proto vydal domů a vůbec nevěděl, kdo to udělal. „Chtěl jsem jít na policii, ale potom jsem zjistil, že to udělal on, protože se přiznal tím videem. To auto je úplně na s*ačku, ale prý to zaplatí. No a teď chce zápas se mnou, ale já fakt nevím, jestli jo nebo ne,“ řekl Bejr pro redakci Antiyoutuber.cz. Youtuber vysvětlil, že se s Indrou kdysi utkal v tělocvičně u kulturisty Karla Bendy, kdy ho Bejr porazil. Od té doby se prý Indra neustále dožaduje odvety, ale k té zatím nedošlo. Myslí si, že se Indra rozhodl zajít až tak daleko proto, že je v poslední době Bejr tolik sledovaný a o to víc s ním chce zápasit. Bejr ale zkrátka o zápas nemá nijak zvlášť velký zájem.

„Podle mě takový zápas nemá smysl. Lidi to nebude asi moc zajímat. Toho blázna v podstatě nikdo nezná a já si myslím, že to všechno dělá jenom kvůli sledovanosti. A nevím no, už jsem ho jednou porazil a stejně, taková nula by nedokázala vyprodat arénu. Nikdo by na něj nepřišel. Takový Novotný, to je jiná, na toho by přišlo fakt hodně lidí,“ řekl Bejr. Nepřijde mu prý v pořádku, že by měl nějaký neznámý člověk, který mu pouze rozbil auto, dostat hlavní zápas s ním. Bejr tedy nejspíš s Indrou bude řešit pouze peníze, které za rozbití auta bude chtít. Bejr navíc před časem vybral od svých fanoušků peníze na opravu auta, které bylo ve velmi špatném stavu. Zatím se zdá, že Indra pouze zaplatí peníze za opravu a zápasu se nejspíš nedočká. Jeho styl výzvy se mu tak očividně ani trochu nevyplatil.

Témata: Aleš Bejr