Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Starosta pražských Řeporyjí o zápasu s Bejrem: Ve fackované si věřím na kohokoli

Pavel Novotný, který momentálně zastává funkci starosty pražských Řeporyjí, se vyjádřil k zápasu s youtuberem Alešem Bejrem. Novotný si na něj prý věří a bude se připravovat, zároveň se prý velmi zlobí, že mu Bejr vtrhl do kanceláře. Do té doby pro něj zápas prý vůbec osobní nebyl.
  16:37

Starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný přijal nabídku zápasu s youtuberem Alešem Bejrem. Ten ho přepadl v jeho kanceláři a Novotnému se to ani trochu nelíbilo, přesto si ale domluvili spolu datum zápasu a Novotný nyní pro redakci Antiyoutuber.cz promluvil o přípravě na zápas, který má být podle všeho ve fackované. Na Bejra si Novotný očividně věří.

„Vlastně ani nevím, jak konflikt s Bejrem začal. On se mi nelíbil nikdy. Několikrát jsem k němu učinil poznámku ve veřejném prostoru, viděl jsem jej naživo v akci na Clashi a přišlo mi, že většího kreténa jsem neviděl,“ řekl Novotný pro redakci Antiyoutuber.cz.

Bejr souhlasil, že se s Novotným utká ve fackované na nadcházejícím třetím galavečeru organizace Red Face, ale když ale Bejr vtrhl do kanceláře, ve které Novotný pracuje, dohodli se až na čtvrtém galavečeru a bylo vidět, že Novotný není ani trochu nadšený z toho, jak mu influencer pustoší jeho kancelář.

Pavel Novotný a jeho původní soupeř Zdeněk Godla na tiskovce Red Face

„Bejr je idiot. Nezastírám, že jednám s tím podnikem, ale nikdo mi neříkal, že mi poleze Bejr na úřad a bude tu něco natáčet, dement,“ reagoval na nečekanou Bejrovu návštěvu Novotný. Zápas s Bejrem prý nebyl ani trochu osobní, youtuberův vpád do jeho kanceláře ale nejspíš jeho pohled na něj přeci jen trochu změnil. Novotný se prý už v minulosti na fackovanou připravoval, tehdy se měl utkat s hercem Zdeňkem Godlou, ale k jejich střetu nakonec nedošlo. Organizaci se nepodařilo prosadit fackování jako sportovní disciplínu, ale vše nyní nasvědčuje tomu, že se situace změnila. „Mám na to speciálního panáka od minule. Já to bral dost vážně. Ale my ještě jednáme,“ řekl Novotný.

Bejr je očividně ze zápasu nadšený a neustále se do Novotného na sociálních sítích naváží a přilévá olej do ohně, protože Novotného spousta lidí nemá ráda a v komentářích ho urážejí.

„Jak tohle stvoření může dělat starostu? Bejr by z tebe udělal ražniči. Aleši, sejmi ho! Novotný nemá žádnou šanci,“ píšou lidé na Instagramu. I když je Novotný momentálně pod palbou, nenechá se kritickými komentáři nijak rozhodit. On sám si očividně věří opravdu hodně a je přesvědčený, že pokud se s Bejrem opravdu utká ve fackované, zvítězí. „Ve fackované si věřím na kohokoli, tam už jsem trénoval,“ tvrdí Novotný.

Většina lidí na sociálních sítích si ale myslí něco jiného. Podle nich má Novotný z Bejra strach, protože když ho youtuber navštívil osobně v jeho kanceláři, vypadal dost zaskočeně a nezmohl se na téměř žádný odpor.

Pavel Novotný

Pavel Novotný schytal na tiskovce facku od Evy Feuereislové.

Návrat Novotného do organizace Red Face všechny překvapil, na vůbec první tiskové konferenci Red Face, kdy ještě platila původní pravidla zápasu, Novotný házel ramena snad na všechny a svým sebevědomým vystupováním mnoho lidí pobavil.

Nyní je ale v nevýhodě, protože většinu lidí na svou stranu strhl jeho soupeř Bejr. Ten má opravdu mnoho fanoušků a Novotný proto bude muset přijít na způsob, kterým by si získal alespoň nějaké příznivce. Na to má ale ještě hodně času, protože zápas Novotný vs. Bejr je plánovaný až na čtvrtý galavečer, který se má konat 14. září letošního roku.

Témata: Aleš Bejr