Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Bejr napadl zápasníka Red Face, dal mu facku a kolenem do hrudníku. Prý bije ženy, hájí se

Aleš Bejr se pustil do jednoho ze zápasníků kvůli tomu, že prý fyzicky napadl ženu. Bejr mu proto dal facku a později ho dokonce trefil kolenem do hrudníku. Lidé jsou ale z Bejrova chování znechucení. Podle nich se Bejr takhle k zápasníkům nemůže chovat a youtubera proto kritizují. Bejr se nechal slyšet, že ničeho nelituje.
  7:00

Youtuber Aleš Bejr opět neudržel své nervy na uzdě a při moderování rozhovoru se pustil do jednoho ze zápasníků. Tentokrát ale zašel až příliš daleko a zápasníkovi Václavovi dal facku. Nelíbilo se mu totiž, že ho Václav uhodil do ramene a také to, že měl Václav „mlátit“ ženu. Bejr se ale rozčílil znovu a nakonec ho musela nahradit druhá moderátorka Kristýna Kočková.

Bejr, který se stal velmi překvapivou posilou organizace Red Face, se tentokrát rozjel až příliš. Hned v úvodu rozhovoru vyjádřil svou nechuť vůči zápasníkovi Václavovi, který se celý život pohybuje v cirkusovém prostředí a chlubil se tím, že zmlátil neznámou ženu. Když se ale rozhodl uhodit také Bejra, velmi se mu to vymstilo. Bejr totiž vstal a Václavovi dal opravdu silnou facku.

„Tys mě normálně praštil! Chovej se slušně, ty močko, která mlátí ženy. Od chlapa ti to nešmakovalo, viď? K*rva, ty jsi močka, která mlátí ženy a ještě si budeš dovolovat na chlapa,“ křičel na Václava Bejr, který byl rudý vzteky. Když se poté všichni uklidnili, Bejr se snažil vést rozhovor v klidu. Dva zápasníci se ale do sebe opět pustili a Bejr je od sebe musel odtrhávat. Zároveň ale Václava nechal jeho soupeřem chvíli dusit, protože mu tak chtěl vyjádřit svůj odpor k němu.

Václav ale poté v afektu do Bejra strčil a tím už youtuberovi došly nervy úplně. Začal Václava škrtit a hodil ho do křesla. Poté se ale neudržel a trefil zápasníka kolenem do hrudi.

„Ještě jednou tady do mě strčíš, ty v*le! Chápeš to, ty močko? Do mě strkat nebudeš! Já tě m*dám, v*le! M*dám vás tady všechny. S*ru na to, tady k*va nebudu,“ křičel Bejr jako smyslů zbavený a odešel pryč. Václav zůstal zdrceně sedět v křesle a bylo vidět, že je z Bejrova dvojitého napadení naprosto v šoku. Živé vysílání muselo být pozastavené a Bejra poté v roli moderátora nahradila Kristýna Kočková. Video, ve kterém Bejr napadl Václava, se rozšířilo po všech sociálních sítích a lidé jsou z Bejrova chování v naprostém šoku. Podle nich se rozhodně nejedná o nahrané divadlo a Bejra velmi kritizují. „To už je celkem přes čáru, ne? Fakt frajer, uhodit nemocného člověka. Co si o sobě Bejr myslí? Tohle už je vážně moc. Bejr fakt potřebuje doktora,“ kritizují youtubera lidé na Instagramu.

Bejr ale očividně nijak nelituje toho, jak se při rozhovoru zachoval. Pro redakci Antiyoutuber.cz řekl, že zkrátka nedokázal sedět vedle Václava jen tak s vědomím, že zbil nějakou ženu. Chtěl mu proto dát za vyučenou a ukázat mu, že také on může od někoho dostat pořádnou ránu.

„Ta m*dka mlátí ženy! Já jsem si představil, že by mlátil moji dceru,“ řekl Bejr. Navíc se mu prý ani trochu nelíbilo, že ho Václav, byť jen tak zlehka, uhodil do ramene. Tím to v něm prý všechno bouchlo a rozhodl se, že mu dá „výchovnou facku“. „On se tam furt choval jako dobytek a i přes to, že jsem tam toho močála uklidňoval, do mě potom strčil. A to už jsem se fakt na*ral, do mě nikdo strkat nebude. No, tak jsem mu dal prostě kolínko, aby se probral,“ řekl Bejr klidným hlasem.

Lidé jsou ale toho názoru, že by se Bejr takhle k zápasníkům zkrátka neměl chovat. Jakožto promotér a moderátor by měl prý dodržovat nějakou úroveň profesionality a napadat zápasníky by rozhodně neměl. Bejr si ale myslí, že je takové chování v naprostém pořádku.

„No, tak jsem ho sejmul a co. Ve všech těchto organizacích se zápasníci napadají a kdyby se to mělo nějak řešit, tak by takovéhle organizace vůbec nemohly existovat,“ řekl Bejr. Nejvíce ho prý naštvala samotná přítomnost Václava, který měl údajně napadnout ženu a ještě se tím chlubil. I po odchodu Bejra se zápasník nehezky vyjadřoval směrem ke Kočkové, jeho soupeř ho ale kvůli tomu znovu napadl. Bejr už se ale v živém vysílání neukázal.

Témata: Aleš Bejr