Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Tomáš Linh Le Sy se utká s Alešem Bejrem v kleci strachu | foto: Antiyoutuber.cz

Bejr se vrátil z Egypta a odmítá konkurenční Red Face. S Le Sym se utká v kleci strachu

Aleš Bejr se vrátil z Egypta a posílá Tomášovi Linh Le Symu jasný vzkaz. Po tom, co mu Le Sy přebral jeho bezdomovce se rozhodl jeho nabídku na zápas v Clash of the Stars přijmout. Zároveň odmítá konkurenční organizaci Red Face. Měli by se spolu utkat v takzvané kleci strachu.
  18:30

Spor kontroverzního youtubera Aleše „Psychopata“ Bejra a promotéra Clash of the Stars Tomáše Linh Le Syho pokračuje. Bejr byl na dovolené v Egyptě, čehož Le Sy využil a jmenoval se Králem Pardubic, ve kterých Bejr bydlí. Rozhodl se také vyrazit na návštěvu s Alešem Olejníkem, kamarádem Bejra, za takzvanými herci, tedy bezdomovci, se kterými Bejr natáčí různá videa. To si Bejr už tehdy nenechal líbit, chtěl přejít do organizace Red Face, kde chtěl Le Syho zfackovat, na to však Le Sy přistoupit nechtěl.

Teď Le Symu posílá Bejr další vzkaz, tentokrát už po návratu z Egypta. „Lesíček objížděl mé herce a spojil se s mým bývalým kámošem Alešem Olejníčkem, s ním si to také vyřídím. Já mám nabídku do Red Face a myslím si, že opravdu pětihvězdičkovou,“ popisuje Bejr v novém videu. Měl by zápasit s Tomášem Chlupem, který se účastnil také čtvrtého galavečera Clash of the Stars.

Chlup se po neúspěšném zápasu v Clash of the Stars chystá na premiérový souboj právě v Red Face. Po tom, co Bejr před několika dny oznámil, že by z Clash of the Stars chtěl přejít ke konkurenční organizaci, se ho Chlup rozhodl vyzvat do takzvaného pekla. Bejr však s Chlupem žádný spor nemá a proto se nabídku chystá odmítnout.

Bejr tvrdí, že se teď chystá žít jen pro zápas s Le Sym. „Teď budu žít jen pro jednu věc a to je pomstička. A bude sladká, pokud k tomu dojde. Pokud ne, můžeme všem říct, že ses pokakal až do západního Německa,“ popisuje Bejr. Zároveň si uvědomuje, že Le Sy v minulosti zápasil v organizaci Oktagon a přiznává, že by to pro něj byla velká výzva.

„Viděl jsem, že se Bejr vrátil z Egypta a že si se mnou chce vyřizovat nějaké účty. Fajn a vlastně to i chápu. Kdyby mně někdo přebral moje herce a nejlepšího kamaráda, taky bych se zlobil,“ popisuje Le Sy pro redakci antiyoutuber.cz. „Odlétám teď do Švédska na kemp trénovat, takže se má Aleš opravdu na co těšit,“ dodává Le Sy.

Už v minulosti Le Sy potvrdil, že by do Red Face zápasit nešel. Jejich střet je tak možný pouze v Clash of the Stars a měli by zápasit v takzvané kleci strachu. Datum dalšího galavečera zatím není známé, měl by se však konat v červnu.

Témata: Aleš Bejr