Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác

OnlyFans tvůrkyně Amouranth | foto: instagram.com

OnlyFans tvůrkyně Amouranth si vydělala přes miliardu korun. Tvorbu na OnlyFans ale nedoporučuje

Streamerka a OnlyFans tvůrkyně Amouranth se nedávno přiznala k tomu, kolik si díky OnlyFans vydělala. Dokázala si vydělat přes miliardu korun a to za pouhé čtyři roky. Tvůrkyni ale kritizuje youtuber Optimus, podle kterého Amouranth okrádá zoufalé muže. Amouranth ale nedoporučuje, aby ženy s tvorbou na OnlyFans začínaly. Stejný názor na to má také Xholakys.
  17:00

Kontroverzní streamerka a OnlyFans tvůrkyně Kaitlyn Siragusa alias Amouranth je kvůli své tvorbě často velmi kritizovaná. Její streamerskou kariéru doprovázely různé potíže, jako například zákaz vysílání na streamovací platformě Twitch. I navzdory neustálé kritice se ale Siraguse začalo neuvěřitelně dařit a to především díky tvorbě na OnlyFans. Za čtyři roky si totiž na této platformě vydělala přes miliardu korun. I navzdory tak obrovskému úspěchu ale Siragusa nedoporučuje ostatním slečnám a ženám, aby s tvorbou na OnlyFans kdy začínaly. Stejný názor na to má také nejznámější česká OnlyFans tvůrkyně Valerie Holáková alias Xholakys.

Siragusa začínala jako streamerka, která při živém vysílání často předváděla různé sexuální kousky, které byly na hraně pravidel používání platformy. Později se dokonce z platformy Twitch přesunula na jinou platformu Kick, kde se opravdu odvázala. Už dlouho jí ale vydělává něco úplně jiného. Siragusa totiž tvoří sexuální obsah na OnlyFans. Díky tomu, že je na sociálních sítích poměrně známá, se dostala do fáze, kdy si díky OnlyFans začala vydělávat miliony dolarů. Postupem času se jí ale začaly příjmy ještě více zvedat a Siragusa se nedávno pochlubila, kolik peněz si od roku 2020, tedy od doby, kdy s tvorbou na OnlyFans začala, dokázala vydělat. Siragusa si od té doby vydělala více než 57 milionů dolarů, což je v přepočtu 1,3 miliardy korun.

Známý youtuber Optimus nedávno na Siragusu reagoval ve svém videu. Sice jí pogratuloval k tomu, kolik peněz si díky své tvorbě vydělala, ale zároveň ji také kritizoval. „Podvedla si všechny ty zoufalé muže, kteří neví, co je to porno zdarma. A přesně tito muži z tebe udělali takhle bohatou ženu,“ řekl Optimus ve svém videu. Zároveň také promluvil o problému, který se velmi často řeší. Některé slečny a dívky totiž sledují úspěch OnlyFans tvůrkyň a řeknou si, že taková tvorba je klíčem k úspěchu, bohatství a slávě. Rozhodnou se proto zanechat práce nebo studia a bezhlavě se vrhnou do podobné tvorby. Někdy si sice přijdou ke slušným penězům, ale většinou se nedokážou udržet v dobré pozici a nakonec zjistí, že to byl opravdu velmi špatný krok, protože nemají stálou práci a ani potřebné vzdělání pro další rozvoj.

K tomuto problému se ale vyjádřila také sama Siragusu. „Nikdy bych holkám nedoporučovala, aby si založily účet na OnlyFans. Opravdu to nedělejte, není to pro vás dobré. Pořádně to funguje pouze tehdy, když jste už známí třeba odjinud,“ řekla Siragusu v reakci na video youtubera Optimuse. Naprosto prý souhlasí s tím, co Optimus řekl, tedy že mladé slečny často zahazují své životy proto, aby mohly začít kariéru na OnlyFans, která jim často nakonec nevyjde. Před časem se k této problematice vyjádřila také nejslavnější česká OnlyFans tvůrkyně Valerie Holáková alias Xholakys.

Té se totiž jedna z jejích sledujících zeptala, co by doporučila slečnám, které chtějí začít s tvorbou na OnlyFans. „V dnešní době je takový trend, kdy si holky řeknou, že už jim je osmnáct, založí si OnlyFans a budou vydělávat penízky. Ale vůbec neuvědomují, že si tím zavřou dveře skoro všude a jaké to má následky, ať už se jedná třeba o hledání budoucího partnera. Řekněte mi, kdo by chtěl chodit s holkou, která dělá OnlyFans,“ řekla Holáková. Ona sama sice měla štěstí, ale zároveň se prý také potkala se spoustou nepříjemností.

V dnešní době je opravdu hodně OnlyFans tvůrkyň, které si vydělávají obrovské peníze, ale zároveň se najdou i takové, kterým OnlyFans vydělá třeba pouhých 10 tisíc korun měsíčně. Ty jejich tvorba pochopitelně neživí a spíše si díky tomu přivydělávají. „Holky do toho skočí po hlavě a myslí si, že si vydělají velké peníze a nakonec nevydělávají nic, všechno se jim to po*ere. OnlyFans mají půl roku, potom to vzdají a skončilo jim to. Nedělejte to,“ varovala Holáková na svém Instagramu. Holáková si sice nevydělala tolik peněz jako Siragusu, ale také ona si díky OnlyFans přišla k opravdu slušnému jmění.