Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Influenceři a Babišův rozchod. Můžete se mi vyplakat na rameni, vzkazuje Sugar Denny

Andrej Babiš oznámil, že se bude se svou ženou Monikou rozešel. Lidé si začali z jejich rozvodu dělat legraci a tipují, s kým se dá Babiš dohromady. Nejčastěji lidé píšou, že se miliardáře pokusí ulovit Agáta Hanychová. Jiní zase tvrdí, že se dá dohromady s Alenou Schillerovou. Babišův příspěvek, ve kterém informoval o rozchodu, je zároveň jeho nejúspěšnějším příspěvkem.
  13:05

Rozchod Andreje Babiše a jeho ženy Moniky vyvolal na sociálních sítích obrovský poprask. Babišovi podporovatelé mu samozřejmě přejí, ať složité období, které ho nejspíš čeká, zvládne co nejlépe a píšou mu proto na Instagramu, kde pár rozvod oznámil, povzbuzující zprávy. Jak se dalo čekat, mnoho lidí na rozchod reagovalo kriticky. Někteří se ale oznámením Babišových neuvěřitelně baví.

Babišovi o rozchodu informovali ve společném příspěvku na Instagramu a mnoho lidí si okamžitě začalo z informace dělat legraci. Na ukončení dlouholetého vztahu reagovala dokonce také influencerka Denisa Kouřílková alias Sugar Denny.

„To mě mrzí. Ale kdybyste potřeboval rameno, na kterém si popláčete, jsem tu pro vás,“ vzkázala Babišovi Kouřílková na Instagramu. Na její vzkaz mnoho lidí reagovalo a Kouřílkovou lidé podporují v tom, aby Babiše získala. Jiní lidé zase pod příspěvek Babišových píšou, že politik svou ženu opustil proto, aby mohl začít nový vztah s političkou Alenou Schillerovou. Prý by se k sobě velmi hodili a někteří lidé by jejich vztah dokonce podporovali. Objevilo se také hned několik komentářů, že nyní má šanci bývalá modelka a influencerka Agáta Hanychová. Ta si totiž, podle spousty lidí, vybírá své partnery na základě toho, kolik mají peněz.

Hanychová totiž zhruba rok a půl tvořila pár s majitelem televize Barrandov Jaromírem Soukupem, jehož jmění se odhaduje zhruba na čtyři miliardy korun. Babišovo jmění se odhaduje na 135 miliard korun a lidé si proto myslí, že si nyní Hanychová pokusí Babiše ulovit pro sebe.

„Ví už Agáta, že je Andrej volný? Agáto, je tvůj! Jsem zvědavý, za jak dlouho se dá dohromady s Agátou. Že by další miliardář pro Agátu? Agáta na scénu,“ píšou lidé do komentářů pod příspěvek Babišových. Někteří lidé dokonce v komentářích Hanychovou označují z důvodu, aby zaregistrovala, že se politik rozvádí. Hanychová ale na takové komentáře pochopitelně nijak nereagovala. Nyní má navíc vztah se staronovým partnerem Miroslavem Dopitou, se kterým je prý šťastná. Podle spousty lidí je to ale pouze otázka času, kdy se Hanychová pokusí s Babišem navázat kontakt.

Z informace o rozchodu Babišových si udělal legraci také instagramový profil Oficiální zprávy. Autor profilu si neustále dělá legraci z různého dění v České republice a vytváří humorné, ale nepravdivé informační příspěvky. Poté, co Babiš oznámil rozchod se svou ženou, se na profilu objevil příspěvek, ve kterém stálo, že se Babiš dal dohromady s influencerkou Veronikou Biasiol. Ta se nedávno rozešla se svou partnerkou Barborou Mlejnkovou.

Biasiol ji totiž podvedla a měla si něco začít s účastníkem reality show Love Island Adamem Sedrem. Tato kauza vyvolala na sociálních sítích obrovský rozruch a příspěvek, který se objevil na profilu Oficiální zprávy, má poukázat na to, že Biasiol se podle spousty lidí zachovala špatně.

„Biasiol je hrozná svině. Babiš by si na ni měl dávat pozor,“ napsal jeden z lidí pod příspěvek.

Příspěvek, ve kterém Babiš oznámil, že se se svou ženou rozchází, se stal zároveň jeho nejúspěšnějším příspěvkem. Černobílá fotka, na které politik své ženě nasazuje prstýnek, totiž získala bezmála 23 tisíc lajků a je pod ní přes 1600 komentářů. I když si z rozchodu mnoho lidí dělá legraci, najdou se i tací, kteří ukončení vztahu litují.

„Pane Babiši, je to hodně smutné, ale naštěstí nejde o život. Když nejde o život, nejde o nic. Buďte takový pohodář, jaký dosud jste. Buďte šťastní i po rozchodu. Držím vám palce, ať vše proběhne v klidu a zůstanete přátelé. Je důležité, že se k sobě chováte s respektem a úctou. Držte se,“ vzkazují Babišovým lidé na Instagramu. Politik už ale o rozchodu více neinformoval.

Témata: Sugar Denny