Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Xholakys miluje TikTok Andreje Babiše | foto: instagram.com

Xholakys přiznala, že miluje Andreje Babiše a jeho TikTok. Ten přitom lidé kritizují

Valerie Holáková, na sítích vystupující jako Xholakys, která je nejznámější českou OnlyFans tvůrkyní, miluje Andreje Babiše. Ve svém bytě má jeho fotky a knihy. Myslí si, že u něj má prý šanci kvůli tomu, že Babiš má rád blondýny. Také miluje jeho TikTok. Ten si přitom Babiš neřídí sám, ale má na to svůj tým. Lidé ho navíc za tvorbu kritizují.
  13:41

Nejznámější česká OnlyFans tvůrkyně Valerie Holáková, která je spíše známá jako Xholakys, nedávno na svém Instagramu veřejně přiznala, kdo je jejím vysněným mužem. Kdo by čekal herce, sportovce či jiného influencera, ten by byl nejspíš v šoku. Holáková se totiž zbláznila do někdejšího premiéra Andreje Babiše, který se poslední dobou poměrně aktivně prezentuje na TikToku. Babiš ale není jediný politik, který Holákovou přitahuje. Ta totiž mimo jiné řekla, že se jí velmi líbí předseda SPD Tomio Okamura. Očividně u ní ale zatím vede Babiš.

Holáková na svém Instagramu sdělila, že její posedlost Babišem není nic nového. Její kamarádi to o ní údajně už dlouho vědí. Nyní se to ale rozhodla oznámit veřejně a ani trochu se přitom nestyděla. „Mám od Babiše všechny knížky, všechno, mám ho vylepeného po bytě. Mám ho opravdu úplně všude,“ přiznala se Holáková. Pravděpodobně tedy vlastní také knihu, která nese název „Sdílejte, než to zakážou“. Tato kniha byla veřejností velmi kritizována stejně, jako její autor. Pro Holákovou to však neznamená nic špatného a od lásky k Babišovi ji negativní zprávy o něm neodradily. Holáková se také přiznala k tomu, že zbožňuje Babišův TikTok. Dokonce prý sleduje Babišova videa v době, kdy má pauzu od učení. Jeho videa jsou pro ni pravděpodobně tím nejlepším odreagováním.

Holáková také přemýšlí nad tím, jak by se Babiš nebo Okamura zachovali, kdyby se dozvěděli, že je do nich zamilovaná. Sama připustila, že kdyby Babiš viděl její byt, který je zkrášlený jeho fotkami, plakáty a knihami, přišlo by mu to možná trochu děsivé. I když je Holákové čtyřiadvacet let a Babišovi osmašedesát, není to pro ni očividně žádná překážka. Velmi ji v tom také ujišťuje Babišova žena Monika. Ta je totiž o dvacet let mladší, než její muž a zároveň má blonďaté vlasy. A právě to Holákovou utvrzuje v přesvědčení, že má u politika šanci. „On říkal, že je na blondýny,“ připomněla několikrát Holáková. Kromě toho, že se Holákové líbí Babiš, je také velmi zajímavé, že ji zaujal jeho TikTok, který je paradoxně pro obrovské množství lidí naprosto nesmyslný.

Babiš totiž na svém TikToku dělá od každého stylu něco. Odpovídá svým sledujícím na různé dotazy, které se týkají politiky, ale i jeho osobního života. Také přidává spoustu videí, ve kterých se tváří jako naprosto obyčejný člověk a jde třeba do kina na film Rychle a zběsile s popcornem v ruce. Zároveň zveřejňuje videa ze své pracovny, ve kterých rozebírá politické dění a sděluje lidem svůj pohled na dané situace.

Kromě toho se také snaží držet krok s mladými tiktokery a proto jsou jeho videa často dělána na podobném principu, který můžeme vidět u spousty mladých tvůrců. Videa totiž často doprovázejí různé písničky, které jsou zrovna aktuální. Také má na svém profilu spoustu videí, ve kterých se snaží působit jako opravdový boss.

Jeho videa jsou ovšem editována lidmi z jeho týmu a Babiš si pravděpodobně svůj TikTok vůbec sám nespravuje. Jedná se pouze o to, aby Babišův profil vypadal jako jeho osobní. Někteří lidé ale stále věří tomu, že Babiš si svůj TikTok vede sám. Někteří ale jeho cílenou tvorbu prokoukli. „Miliardář jezdí vlakem. Oblbuje nové budoucí voliče. No bohužel pár méně chytrých mu skočí na špek. A to je přesně ta skupina voličů, na kterou cílí,“ okomentoval video, ve kterém Babiš jede vlakem, jeden z uživatelů TikToku.

Podobných videí, kde se Babiš tváří jako normální občan, se na jeho profilu objevilo hned několik. Velmi kritizované je pak video, ve kterém se Babiš rozhodl vydat na cestu metrem. Někteří ale naopak milují videa, ve kterých se Babiš prezentuje jako boss. Najdou se dokonce i lidé, kteří ho nemají rádi a nikdy by ho nevolili, ovšem podle nich má Babiš opravdu skvělý tiktokový styl.

@andrejbabis Pumpa jede 😎 #andrejbabis #pumpa #pruhonice ♬ původní zvuk - Andrej Babiš

A právě taková videa si pravděpodobně zamilovala také Holáková, která se se svou láskou k Babišovi už nijak netají. Babiš ale pravděpodobně nemá ani tušení o tom, že Holáková existuje. Navíc je šťastně ženatý, takže i kdyby se o ní dozvěděl, pravděpodobně by se na situaci nic nezměnilo. Pokud tedy Holákovou opravdu tolik přitahují právě politici, měla by spíše zkusit štěstí u Okamury, který dosud žádnou manželku nemá.

Témata: Xholakys