Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Falešný Andrew Tate Brian Michael Hinds, známý jako „Bottom G“ | foto: instagram.com

Falešný Andrew Tate zaplavil internet. „Bottom G“ tancuje na veřejnosti a vyvolává konflikty

Falešný Andrew Tate baví své sledující vtipnými tanečky, vyvoláváním konfliktů a také svými ironickými názory. Brian Michael Hinds se stal díky své postavě „Bottom G“ velmi slavným. Na TikToku se vypracoval k milionovým zhlédnutím za pouhé dva měsíce. Jeho tvorbu také ocenil i streamer Adin Ross.
  14:52

Internetem kolují videa dvojníka kontroverzního influencera Andrew Tatea. Toho napodobuje sedmadvacetiletý německý tanečník a hudebník Brian Michael Hinds. Ten se díky imitaci kontroverzního influencera stal velmi slavným, především na TikToku. Jeho tvorba se však absolutně nedá srovnávat s videi, které na sociální sítě přidává Tate. Hinds se sice snaží co nejvíce vypadat jako Tate, ovšem jeho videa jsou spíše o Tateově parodování. Hinds si totiž vytvořil postavu které říká „Bottom G“, což je humorná narážka na Tateovu přezdívku „Top G“. Každopádně Hinds svou tvorbou zaujal obrovské množství lidí a za pouhých pár měsíců se stal v podstatě slavným.

It’s a unique technique @iron_box_gym #BOTTOMG #BrianMichaelHinds #ironboxgym #berlin

21. listopadu 2022 v 16:58, příspěvek archivován: 21. dubna 2023 v 11:54

Hinds začal svou taneční kariéru v Paříži, kde vystupoval v muzikálu Moulin Rouge. Tehdy v publiku zaregistroval celebrity Caru Delevingne a Janelle Monae. To ho motivovalo k tomu, aby rozjel svou vlastní sólo dráhu. Rozhodl se proto naplno věnovat kariéře tanečníka a také zpěváka. Vydal několik vlastních skladeb a setkal se s velkým úspěchem. Dokonce se zúčastnil show German Idol a patřil mezi sto nejlepších soutěžících.

Zatím je však jeho největším úspěchem parodování kontroverzního influencera Andrew Tatea. Hind se totiž rozhodl změnit svou image a také se oblékat podobně, jako se obléká Tate. Své sledující začal bavit vtipnými videi, kde například vyvolá spor Tateovým typickým chováním a následně začne tancovat jakýsi podivný tanec.

Díky tomu ho zaregistroval největší počet lidí za jeho kariéru a lidé si jeho tvorbu okamžitě zamilovali. Na internetu se objevilo pár videí, kde se poprvé představil jako Bottom G, ovšem videa neměla nijak zvlášť velký úspěch. To se ovšem změnilo poté, co Hind začal přidávat videa na TikTok a rázem mu začala velmi stoupat popularita.

První video přidal na svůj účet na začátku února letošního roku. Ve videu však netančí, ale mluví jako Tate o tom, že jsou všichni zvláštní a celý svět by měl zaniknout. Jeho slova jsou však myšlena naprosto ironicky a diváci se ohromě baví. Hind začal přidávat více videí a postupně se mu začala zvyšovat sledovanost. Objevila se videa, ve kterých Hind, stále ještě oblečený jako Andrew Tate, tancuje na veřejnosti, například v nákupním centru mezi lidmi, kteří ho kvůli tomu musí obejít.

that’s me singing/dancing my theme song♥️ crazy my videos are everywhere on social media!thank u♥️ the best birthday gift I could get #BOTTOMG #BrianMichaelHinds #tournerdanslevide @off.indila #indila #genderroles

9. října 2022 v 13:43, příspěvek archivován: 21. dubna 2023 v 13:01

Hinda také zaregistroval známý streamer Adin Ross, který se přátelí se skutečným Tateem. Ross při jednom streamu připojil Hinda, který začal z ničeho nic tančit tak, jako by byl striptér. Ross byl ze začátku velmi překvapený, ale později si začal s Hindem povídat o jeho kariéře. Hind přiznal, že by se rád přestěhoval do Miami a pokračoval ve své kariéře tam. „Jsi úžasný, brácho. Máš v sobě hrozně moc energie a upřímně si myslím, že tento rok bude tvůj rok. Vážně si mě hodně zaujal. Později se s tebou spojím,“ reagoval na Hinda Ross. Hind poté dál pokračoval v napodobování Tatea a jeho páté video na TikToku má už přes 2 miliony zhlédnutí.

Hind se také přiznal k tomu, že je homosexuál a proto jsou jeho taneční pohyby tolik specifické. Jeho fanoušky také pobavilo video, které Hind vydal poté, co byl Andrew Tate převezen do vazby. Video totiž pojmenoval „Ve vězení svádím stráže“ a převlečený za Tatea v něm dělá „svůdné“ pohyby za mřížemi. Hindova popularita stále rostla a za pouhé dva měsíce ho na TikToku sleduje 346 tisíc lidí. Jeho nejúspěšnější video má 22,3 milionů zhlédnutí. Hind v něm, jako falešný Tate, přijde s kufrem k pracovníkovi na letišti, kufr mu hodí na pás a poté se začne s mužem lehce postrkovat. Nakonec však celou situaci vyřeší tím, že začne tancovat. „Nezahrávej si s Bottom G, nebo tě roztancuje,“ komentuje video jeden z uživatelů TikToku.

In love with Germany #BOTTOMG #BrianMichaelHinds #berlin #brandenburgertor @ekat.ova

25. listopadu 2022 v 9:32, příspěvek archivován: 21. dubna 2023 v 13:01

Hind také vydal nový videoklip, ke kterému přezpíval upravenou verzi skladby „Tourner Dans Le Vide“ kterou v originální verzi zpívá francouzská zpěvačka Indila. Píseň je totiž spojena s Tateem a lidé ji nazývají jeho „hymnou“. Hind oznámil vydání svého videoklipu na Instagramu, kde ho sleduje 184 tisíc lidí. Videoklip je sice dlouhý pouze dvě a půl minuty, za to je plný bizáru a kontroverze. Hind v něm samozřejmě vystupuje jako Bottom G a předvádí svůj typický tanec, ale také napodobuje skutečné taneční pohyby Andrew Tatea. V klipu je plno polonahých mužů, kteří buď posilují, leží v posteli a nebo řeší byznis. Videoklip přidal Hind na svůj YouTube kanál, kde ho sleduje 64 tisíc lidí a video má za půl dne 13 tisíc zhlédnutí.