Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie

Andrew Tate v domácím vězení | foto: instagram.com

Andrew Tate je v domácím vězení v luxusní vile. Ve vazbě nabral svaly, teď čeká na rozsudek

Andrew a Tristan Tateovi jsou venku z vazby. Zatím jsou ale v domácím vězení ve své luxusní vile, kde mají k dispozici bazén a posilovnu. Andrew Tate ve vazbě prý udělal několik tisíc kliků a vypadá hrozivě. Jeho první video od propuštění má přes 50 milionů zhlédnutí a Tate děkuje porotě.
  1:00

V pátek 31. března byl z vazby propuštěn kontroverzní influencer Andrew Tate spolu se svým bratrem Tristanem. Oba bratři ale stále ještě nejsou úplně osvobozeni a zatím zůstávají v domácím vězení. Sourozenci Tateovi, kteří byli obviněni z údajného obchodování s lidmi a také ze znásilnění, jsou ale rádi, že se dostali pryč z nepohodlných cel rumunské vazební věznice, kde strávili několik měsíců. O celý případ se navíc začala zajímat americká ambasáda, což může být klíčové v jejich případu. Andrew Tate ale ani ve vězení nezahálel a snažil se trávit čas tím, že cvičil. Sice neměl k dispozici žádné činky, ale mohl cvičit s vlastní váhou.

Highly recommend you to follow @christian__clayton for more tate news and how to make money online

Andrew Tate shares first video since being released from jail.

Learn how I made 2+ million from replying to people on Instagram and how I can help you do the same….

Click the link in bio @christian__clayton
Click the link in bio @christian__clayton
Click the link in bio @christian__clayton

Or if you need appointment setters to scale your business DM me “business”

- - - - - - - -
#motivational #viralmotivation #motivationalvideo #inspirational #inspiration #inspirationalvideo #inspire #millionaire #mentorship #millions #love #rich #money #business #entrepreneurship #businessowner #appointmentsetters #appointmentsetter #highticketsales #andrewtate #topg

1. dubna 2023 v 7:52, příspěvek archivován: 5. dubna 2023 v 16:54

Když byli oba bratři propuštěni z vazby, Tate se nechal slyšet, že v době svého pobytu za mřížemi udělal přesně 7417 kliků. „Konečně svoboda. Je to trochu emotivní, byl jsem v jedné místnosti od minulého roku. Chtěl bych projevit respekt porotě za to, že mě vyslechla a osvobodila. Je nemožné, že budu shledán vinným z něčeho, co jsem neudělal. Trvám na své absolutní nevině,“ řekl Andrew Tate, když se poprvé podíval na svobodu.

Andrew Tate následně, spolu se svým bratrem Tristanem, zamířil do své luxusní vily, ve které budou oba trávit dobu domácího vězení. Vila se nachází v Rumunsku a uvnitř je k dispozici posilovna, bazén a další luxusní vymoženosti. Pro oba to tedy opravdu musí být příjemná změna od jejich nepohodlných cel. Před vilou už ale nejsou žádná drahá auta, která bratrům zabavily rumunské úřady. Andrew Tate také přidal na svůj Twitter video, kde zamračený přechází po místnosti sem a tam, nemá na sobě tričko a pokuřuje svůj typický doutník. Na videu Tate vypadá opravdu hrozivě, čehož si mnozí lidé všimli.

And they cancelled this guy

follow for more

#andrewtatememes #andrewtatemotivation #andrewtateclips #andrewtateedits #andrewtatespeech #andrewtatequotes #andrewtateinspiration #andrewtate #cobratate #t8 #talismantate #tristantate #tatespeech #tateism #tate #tatebrothers

5. dubna 2023 v 16:50, příspěvek archivován: 5. dubna 2023 v 18:13

Na Tateův nový vzhled reagoval také jeho kamarád, známý streamer Adin Ross. „Proč vypadá takhle? Jsem vyděšený. On plánuje pomstu, je jako nějaký super–padouch. Já ani nevím, je prostě obrovský k*rva. Ale potřebuje okamžitě ostříhat,“ reagoval na Tatea Ross. Udržení se ve fyzické kondici a také nespočet kliků které Tate udělal, z něj udělalo opravdu obrovského chlapa. Zatím ale nemůže plánovat vůbec nic. Pořád totiž zůstává pod dohledem ve své vile a pokud ji chce opustit, musí mít speciální povolení.

„Od minulého roku jsem byl ve čtyřiadvacetihodinové izolaci. Žádný čas na dvoře. Chodil jsem po třímetrové cele s nulovým přístupem k elektronice a bez kontaktu s vnějším okolím. Naprosto čistá mysl. Skutečné myšlenky. Skutečné plány. Živá bolest. Hodina doma a už nemůžu vydržet s telefonem. Některé zvyky umírají tvrdě,“ napsal Tate na svůj účet na Twitteru. Tatea na Twitteru sleduje přes 5 milionů lidí a video, ve kterém Tate chodí s doutníkem v ruce, má už skoro 54 milionů zhlédnutí. Video se také rozšířilo po ostatních sociálních sítích.

Andrew, Tristan a ani další dvě ženy, které jsou spolu s bratry v domácím vězení, však stále ještě nemají vyhráno. Jsou sice propuštěni z vazby, ovšem domácí vězení pořád trvá a to až do 29. dubna. Do té doby si musí vystačit se svou luxusní vilou a nebo s jejím opuštěním na vyžádání. Do konce dubna se stále ještě může v jejich případu mnoho změnit. Oba bratři mají navíc zakázáno kontaktovat svědky, takže je opravdu možné, že celý případ se ještě vyvine úplně jinak a čtveřice obviněných nakonec skončí ve vězení, nehledě na podporu ze strany americké ambasády.

Témata: Andrew Tate