Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Andrew Tate na Instagramu baví okázalým stylem života. | foto: Instagram

Co nyní dělá Andrew Tate? Kritizuje lásku a ruší zápasy v kleci

Kontroverzní Andrew Tate nedávno reagoval na nabídku zápasu. Měl se utkat s UFC zápasníkem Seanem Stricklandem, ale rozhodl se odmítnout. Mnoho lidí svým rozhodnutím zklamal. Na svatého Valentýna také vyjádřil svůj názor k lásce a vyvolal tak rozsáhlé diskuze.
  15:00

Kontroverzní influencer Andrew Tate se na sociálních sítích dostal do slovní konfrontace s profesionálním zápasníkem Seanem Stricklandem. Ten je známý tím, že se dožaduje zápasů s kontroverzními celebritami a nyní si vyhlédl Tatea. Mnoho lidí zajímalo, jak Tate na výzvu zareaguje, protože by se rozhodně jednalo o velmi atraktivní zápas. Tate se ale dlouho k jejich možnému zápasu nevyjádřil a až nyní se rozhodl, že Stricklandovi konečně odpoví. Svou odpovědí ale nejspíš mnoho lidí zklamal.

Andrew Tate vydal nový díl svého podcastu Emergency Podcast, kde se jeho přátelé zeptali, jak to vypadá se zápasem mezi ním a Stricklandem. Tate působil rozpačitě, ale odpověděl stylem, který mu je zkrátka vlastní. „Nevím, brácho. Přestaň mě pořád tlačit do zápasu. Mohl bych se do toho pustit a udělat z toho obrovský zápas a vydělat klidně 10 nebo 20 milionů dolarů, ale nestojí to za můj čas,“ řekl Tate. I když byl v minulosti vynikající kickboxer a neustále trénoval, poslední dobou se zdá, že už ho to tolik netáhne ani k trénování. Na platformě X, na které je Tate velmi aktivní, už se totiž tolik neobjevují příspěvky z jeho tréninků a influencer spíše svádí slovní souboje s ostatními. Zápas ho tedy tolik neláká a pravděpodobně k němu nedojde. „Já už navíc bojuji. Bojuji každý den a nemyslím si, že ten boj v dohledné době skončí. A nemám vůbec zájem o jakýkoliv jiný boj jen tak pro zábavu,“ pokračoval Tate.

Stickerland se tak zápasu s Tateem nedočká a musí se poohlédnout po někom jiném. Velmi by se mu prý líbil zápas s youtuberem Jakem Paulem, kterého často na sociálních sítích vyzývá. Ten má ale nyní svého soupeře, takže si Stickerland bude muset ještě nějakou dobu počkat. Lidé jsou ale velmi zklamaní z toho, že neuvidí zápas Tatea a Stickerlanda. Protože jsou oba velmi tvrdí a zkušení zápasníci. Jistě by se jednalo o velmi kvalitní zápas. „Mluvme vážně. Ten zápas by vypadal tak, že by do sebe mlátili, dokud by jeden z nich neodpadl po psychické stránce. Nikdo by je jinak nezastavil. Mám rád Tatea, ale Stickerland by ho porazil. Tate by mohl všechny překvapit, není vůbec špatný,“ diskutují lidé na platformě X o tom, jak by zápas mohl dopadnout. Ten se ale očividně nikdy neuskuteční.

O Tateovi se v poslední době tolik nemluví, protože utichl poprask, který vyvolalo jeho zatčení. Influencer se ale na platformě X neustále lidem připomíná svými příspěvky, které jsou často velmi vulgární a nevhodné. Nedávno opět vyvolal obrovskou vlnu reakcí, když přidal na svátek svatého Valentýna podivný příspěvek. „Co je láska, když ne posedlost,“ napsal Tate na platformu X a rozpoutal tak smršť reakcí. Jeho příspěvek dokonce sdílel profesionální australský tenista Nick Kyrgios, který se s názorem influencera veřejně ztotožnil. Podle něj Tate sdílí fakta jako obvykle. Tím si ale Kyrgios vysloužil obrovskou kritiku a mnoho lidí pobouřil. „Prosím, řekni mi, že nefandíš tomu poraženému misogynovi? Brácho, vzpamatuj se. To ne, tohle je hodně špatně. Je obviněný ze znásilnění a obchodování s lidmi. Víš to vůbec,“ reagovali na Kyrgiosovo podpoření Tatea lidé na platformě X.

Kromě neustálého urážení lidí na sociálních sítích se ale Tate i nadále snaží očistit své jméno. V mnoha podcastech, které neustále navštěvuje, se nechal slyšet, že už ho to unavuje. Podle něj ho chtějí agenti Matrixu udržet co možná nejdéle na jednom místě a tajně vymýšlejí plán, jak ho odstranit nadobro. „Všechno jsou to tajné intriky Matrixu. Otevíral jsem lidem oči a ukázal jim, jak se mohou stát v životě úspěšnými, ale to se jim zkrátka nelíbilo. Nechtějí, aby jejich loutky znaly pravdu a protože jsem jim byl nepohodlný a brali mě jako hrozbu, rozhodli se mě zničit. Ale já věřím, že dokážu zvítězit,“ tvrdí Tate. Jeho případ se ale řeší už dlouho a mnoho lidí se nechalo slyšet, že jim přijde, jakoby Tate svůj boj vzdal. Prý si nejspíš začíná uvědomovat, že se pravděpodobně schyluje k jeho uvěznění a neví, jak z toho vyváznout.

Témata: Andrew Tate