Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav

Andrew Tate a Ryan Garcia podpoří Palestinu miliony dolarů | foto: instagram.com

Tate a Garcia chtějí darovat miliony dolarů Palestincům. Podle lidí si oba ženou do záhuby

Mladý boxer Ryan Garcia chce podpořit Palestince 20 miliony dolarů, stejnou částku prý daruje také Andrew Tate. Lidé se ale obávají toho, že si tím oba podepsali ortel smrti. Někteří lidé mají totiž za to, že po Garciovi jde vláda, která ho chce odstranit. Právě proto nechápou, že se veřejně přiznal k podpoře Palestiny.
  9:36

Boxer Ryan Garcia se po svém posledním vyhraném zápase nechal slyšet, že chce darovat 20 milionů dolarů na podporu Palestiny. Garcia se nikdy netajil tím, že se ve válečném konfliktu staví na stranu Palestiny a na jeho gesto nyní zareagoval také kontroverzní influencer Andrew Tate. Ten se na platformě X nechal slyšet, že se přidá ke Garciovi a podpoří Palestince stejnou částkou.

Na platformě X se objevil příspěvek, ve kterém jeho autor informoval o tom, že Garcia chce podpořit Palestinu darem ve výši 20 milionů dolarů. Pro mnoho lidí to nebylo nic nečekaného, protože Garcia má nyní ve velmi mladém věku na kontě desítky milionů dolarů. Navíc se vždy ve válečném konfliktu mezi Izraelem a Palestinou stavěl na stranu Palestiny a chce proto tamním lidem pomoci alespoň touto částkou. Ke Garciovi se ale připojil také Tate, který se se svými názory nikdy nekrotil a veřejně urážel všechny lidi z Izraele. Jeho reakce na to, že Garcia chce darovat Palestincům tuto čásku, byla stručná a jasná. „Přidávám se,“ napsal Tate na platformě X. Lidé na Tateův komentář reagovali různě. Někteří si myslí, že se chce Tate pouze předvést v dobrém světle. „Nevěřím tomu, že Tate opravdu ty peníze pošle. Kdo se se mnou vsadí? Proč to neudělal už dřív? Podle mě lžeš a neuděláš to,“ reagovali někteří lidé na platformě X.

Mnoho lidí se ale také pozastavilo nad faktem, že Garcia i Tate jsou často považovaní za „oběti systému“. Garciovi totiž nedávno někdo ukradl přístup na Instagram a také k jeho kreditním kartám. V tu chvíli se začalo diskutovat o tom, že se mladého boxera pokouší zlikvidovat tajné služby. Na jeho instagramovém profilu se navíc objevovaly zprávy o tom, že je mrtvý a na sociálních sítích podobné informace vyvolaly obrovský poprask. Garciu na Instagramu sleduje přes 11 milionů lidí a jeho názory zkrátka nemusí být všem příjemné. Právě proto, že Garcia veřejně podporuje Palestinu ve válečném konfliktu, se mnoho lidí začalo bát, že se ho snaží odstranit vláda. Tate, který se nyní odhodlal taktéž podpořit Palestinu, je podle lidí mučedníkem, který bojuje za pravdu. Někteří jeho zarytí fanoušci Tatea dokonce nazývají Ježíšem Kristem dnešní doby.

A právě z toho důvodu některým lidem přijde zvláštní spojení Garciy a Tatea. „Tihle dva podporují stejnou věc a zároveň po nich po obou jde vláda. Asi vědí, co dělají, ale bojím se, že teď po nich půjdou ještě víc. Mám strach o Ryana. Málem ho dostali a teď dokonce finančně podporuje Palestinu. Jeho únoscům se to určitě líbit nebude a ještě ke všemu se k němu přidal i Tate. Tyhle dva nejspíš brzy odstraní, to nedopadne dobře. Měli si to nechat pro sebe a nemluvit o tom veřejně,“ strachují se lidé na sociálních sítích. Někteří lidé ale naopak tvrdí, že je to v reálu úplně jinak. Podle nich je totiž nesmysl, aby se někdo snažil zbavit profesionálního boxera, který vadí světu pouze občasnou kontroverzí. Tatea se ale nijak zvlášť nezastávají, protože ten své názory podle spousty lidí opravdu přehání. Protože se ale nyní oba veřejně přiznali k tomu, že chtějí podpořit Palestince finančně, může to být podle lidí skutečný problém.

Garcia si ale momentálně užívá volna po svém posledním zápasu, který vyhrál. Zároveň měl opravdu hodně starostí s ukradeným přístupem k sociálním sítím a ke kreditním kartám, takže si nyní dovolenou skutečně zasloužil. Tate je oproti tomu i nadále uprostřed soudního procesu, který rozhodne o tom, zda v Rumunsku nastoupí do vězení. Pokud se tak nestane, ještě nemá vyhráno. Britské úřady na něj totiž vydaly zatykač a v případě, že bude v Rumunsku zproštěný všech obvinění, bude ho čekat ještě další soudní proces v jiné zemi. Peněz má ale Tate i nadále na rozdávání a 20 milionů dolarů, které chce darovat, jsou pro něj jen nepatrná ztráta. Mnoho lidí si ale myslí, že Tate tuto částku nedaruje.

Témata: Andrew Tate