Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Sebrali mu Instagram, nyní ho obviňují z užívání drog. Podle lidí jde známému boxerovi o život

Ryan Garcia, mladý talentovaný boxer, opět získal zpět přístup na svůj instagramový profil. Lidé si ale všimli, že se chová úplně jinak. Podle mnohých lidí je závislý na kokainu. Garcia ale tvrdí, že se nikdy žádné drogy ani nedotkl. Lidé ale mají strach, že se ho někdo pokouší odstranit podobně jako Andrew Tate. Garcia všechny uklidňuje a potvrzuje svou nenávist vůči Jakeovi Paulovi.
  2:00

Mladý boxer Ryan Garcia konečně vyřešil problém s odcizeným účtem na Instagramu. Po svém návratu okamžitě smazal všechny příspěvky, které neznámý člověk na jeho profil přidal a oznámil, že je v pořádku. Spousta lidí si ale myslí něco jiného. Garcia se totiž výrazně změnil a začalo se diskutovat o tom, že je závislý na kokainu. Chování mladého boxera tomu podle lidí nasvědčuje.

Lidé mluvili o tom, že je Garcia po smrti, ale ten se objevil v několika videích, ve kterých toto tvrzení vyvracel. Bylo na něm ale znát, že není v pořádku. Vypadal vyčerpaně, bez energie a mnoho lidí začalo na sociálních sítích rozebírat, co se Garciovi děje. Garcia kdysi přiznal, že trpí depresí a úzkostmi, ale podle lidí za jeho aktuálním stavem stojí něco jiného. „Všimli jste si té jeho náladovosti? Podle mě bere kokain. Nebere náhodou Ryan kokain? Hodně věcí by to vysvětlovalo. Když nemáš kokain, tak nejsi ve své kůži, co? Nějak ti došla energie, nemůže za to nedostatek drog? Je smutné sledovat, jak se z tak skvělého boxera stává drogově závislý chlap,“ píšou lidé na Instagramu pod jeden příspěvek, ve kterém Garcia mluví ke svým fanouškům.

Protože podobných komentářů bylo opravdu hodně, Garcia se rozhodl k teorii o jeho závislosti vyjádřit v živém vysílání na svém Instagramu. „Nikdy mě ani nenapadlo, že bych vyzkoušel nějakou drogu. A všem navíc říkám, aby drogy nikdy nezkoušeli. Věřím v Ježíše Krista a nic podobného nedělám, Ježíš vše vidí a vrací se k nám,“ řekl Garcia, o kterém se ví, že je opravdu silně věřící. Někteří lidé se po tomto vyjádření staví na stranu Garcii, ale i tak mnoho lidí zastává názor, že je Gracia závislý na kokainu a tvrdí, že by měl před nadcházejícím zápasem podstoupit test na drogy. I když se Garciovi konečně podařilo získat přístup na svůj Instagram, kde ho sleduje 10,5 milionu lidí, neustále mu podle některých lidí hrozí nebezpečí a ukradený profil byl podle nich pouze začátek jeho konce.

Někteří lidé si myslí, že se totiž jednalo o úmyslnou věc, která měla vést až ke Garciově smrti. Mnoho lidí přirovnává tento kyberútok k případu kontroverzního influencera Andrew Tatea, který tvrdí, že ho chtějí odstranit agenti Matrixu. Garcia by se měl prý mít na pozoru, protože mu prý jdou po krku nebezpeční lidé, kteří ho rovněž chtějí odstranit. Jiní lidé zase tvrdí, že Garcia už je dávno po smrti a že ho vědci naklonovali a nyní využívají jeho popularity. Podobných teorií jsou plné snad všechny sociální sítě a lidé vedou rozsáhle diskuze o tom, které z nich jsou pravdivé a které naopak naprosto nesmyslné. Garcia pochopitelně zaregistroval, co se o něm na internetu šíří a neustále všechny ujišťuje, že se o něj nemusí bát. Přiznal, že teď nezažívá nejjednodušší období, ale pomáhá mu víra, přátelé a rodina.

Podle všeho si ale za některé problémy může mladý boxer sám. Údajně totiž dluží přes milion dolarů, které měl prohrát v pokeru a přidal si tak na sebe ještě větší tlak. I bez dluhů je velmi probíraný zápasník a to zejména kvůli neustálému obviňování ostatních a velmi zvýšenému egu. Také proto se někteří lidé domnívají, že Garcia užívá kokain. Velmi překvapivé zjištění bylo, když se Garcia vrátil na Instagram a smazal příspěvky, které nikdy zveřejnit nechtěl. Na jeho Instagramu je ale i nadále příspěvek, ve kterém vyzývá youtubera Jakea Paula na zápas v boxu. Celý svět měl totiž za to, že se spolu Paul a Garcia kamarádí, ale očividně spolu opravdu mají spor. „Už mě to nebaví! Končím s těmi s*ačkami a je to moje chyba, že jsem nastartoval jeho boxerskou kariéru. Nikdy jsem to neměl udělat. Ale nebojte, já mu opravdu ublížím,“ stojí v popisku Garciova příspěvku. Mladý boxer se tedy v budoucnu možná opravdu s Paulem utká.