Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Využil Andrew Tate smrti svého otce k vlastní propagaci? | foto: instagram.com

Tate se hádal s moderátorem. Ženy nejsou otroci, když jim kupuji Pradu, křičel. Muskovi nabízí milion měsíčně

Andrew Tate se opět předvedl. Tentokrát se při rozhovoru ostře pustil do moderátora Pierse Morgana, který si ale nic nenechal líbit a konfrontoval influencera nepříjemnými otázkami. Tate tvrdí, že ženy nejsou otroky, když jim kupuje luxusní věci a zařizuje jim tělocvičny. Zároveň by se chtěl spojit s Elonem Muskem, nabídl mu milion dolarů měsíčně, aby mu pomohl s problémem platformy X.
  16:00

Kontroverzní influencer Andrew Tate stále čeká na finální verdikt, který rozhodne o tom, zda opravdu půjde do vězení nebo ne. Neztrácí ale čas a nadále poskytuje různé rozhovory, ve kterých se buď obhajuje, nebo konfrontuje moderátory. Nově přijal pozvání na rozhovor od britského moderátora Pierse Morgana, který je při rozhovorech sice velmi profesionální, ale umí být také nekompromisní. Tate popisoval, jaké to bylo v rumunské cele a proč si myslí, že je vyšetřovaný. Morgan ho ale dokázal skvěle konfrontovat a oba se při rozhovoru překřikovali.

Tate se hned v úvodu rozhovoru rozpovídal o tom, jak těžké pro něj bylo období v cele, kde spolu se svým bratrem Tristanem čekali na rozsudek. „První dva týdny jsem vůbec nevěděl, co se děje. Dávali mi noviny v rumunštině, dozorci se mezi sebou bavili rumunsky a až poté, co mi přidělili tlumočníka jsem zjistil, jak vážná je celá situace,“ řekl Tate v úvodu rozhovoru. Influencer tvrdí, že je obviněný především z toho, že pomohl několika slečnám prorazit na sociálních sítích a že právě proto po něm všichni jdou. Neustále opakoval, že se ho chtějí zbavit také proto, že ví, kdo do světa vypustil koronavirus, jaký je pravý důvod války na Ukrajině a vládě je proto nepohodlný.

„Proč by si ale vláda řekla, že názor Andrew Tatea může všechno změnit a dají ho proto do vězení,“ oponoval Tateovi Morgan, na kterém bylo nápadně vidět, že influencerovi ani trochu nevěří. Podle Tatea je to proto, že je nejvíce vyhledávaný muž na internetu a všichni berou jeho názory vážně. On je prý pouze objetí toho, že se rozhodl veřejně mluvit o věcech, o kterých ostatní raději mlčí. Morgan ale pokračoval v oponování a začal Tateovi vysvětlovat, jak se věci mají. Moderátor zcela bez obalu řekl, že Tate má nejspíš na svět zcela jiný pohled a že je možné, že v jeho hlavě je všechno, z čeho je obviněný, naprosto v pořádku, i když je podezřelý z toho, že si z žen udělal své otroky.

„Otroci, kterým kupuji věci od Prady, kterým zajistím práci, kterým umožním chodit do posilovny? Nekupujte ženám Pradu, protože skončíte ve vězení,“ rozkřikl se Tate, který už nedokázal Morgana nechat dál mluvit. Morgan se ale nedal a znovu poukázal na to, že problém bude v Tatově přemýšlení. Z Tatea má prý navíc pocit, že si libuje v tom, když může být pánem situace a mít moc nad ostatními lidmi. To je paradoxně věc, kterou tvrdily také údajné oběti znásilnění, kterého se měl Tate dopustit. Také Morgan si všiml toho, že se Tate snaží ovládnout jejich interview a nebál se to říct nahlas. Tate ale dál zaseknutě opakoval ty stejné věci a v poslední části rozhovoru se oba neustále překřikovali.

Protože už Morgan nevěděl, kam by mohl jejich rozhovor dál směřovat, rozhodl se z nenadání těsně poté, co na něj Tate přestal křičet, rozhovor ukončit. Jejich rozhovor má za necelý den 2,5 milionu zhlédnutí a diváci jsou z něj nadšení. „Chemie mezi nimi je úžasná. Je to jako vztah plný lásky a nenávisti. Tohle duo nikdy nezklame. Měli by si založit svou vlastní show. Způsob, kterým se Andrew hádal s Piersem je prostě úžasný,“ komentují video uživatelé na YouTube. Někteří chtějí, aby si Morgan Tatea pozval znovu, protože je rozhovory s ním opravdu baví. Je ale možné, že než k tomu opět dojde, Tate už může být dávno ve vězení. Stále ale nikdo neví, jak se celá situace vyvíjí a spousta lidí proto čeká, kdy už bude konečně případ Tatea definitivně uzavřený.

Tate se ale rozhodl udělat jeden velmi zajímavý krok. Platforma X, kterou vlastní podnikatel Elon Musk, se totiž dostala do problémů, kvůli tomu, že se na ní šířily antisemitské příspěvky. Na základě toho se několik velkých firem rozhodlo stáhnout své reklamy z platformy a Tate prohlásil, že se o to postará. Hodlá prý vytvářet reklamu právě na platformě X. „Nepotřebuješ další inzerenty,“ vzkázal influencer Muskovi, kterému nabídl, že bude každý měsíc na reklamy přispívat milion dolarů. O Tateovi se ví, že je velkým fanouškem Muska a takové tvrzení proto není příliš překvapivé. Je to sice pěkné gesto, ale Musk má tolik peněz, že si jistě dokáže s problémem poradit sám. Tate tak nejspíš chtěl opět pouze veřejně poukázat na to, že je dobrá duše a že mu nevadí rozdávat miliony.

Témata: Andrew Tate