Neděle 12. května 2024, svátek má Pankrác

Bratři Tateovi streamují ze zvláštně upravené místnosti | foto: instagram.com

Vrací se Andrew Tate na YouTube? Objevil záhadný kanál plný jeho videí, nikdo ale neví, kdo za ním stojí

YouTube kanál Censored Gentlemen je plný videí o Andrewovi Tateovi a jeho bratrovi Tristanovi. Lidé se ale ptají, kdo je jeho autorem. Podle některých je to oficiální kanál samotného Tatea, který má však zákaz fungovat na všech sociálních sítích kromě platformy X. Na kanále se také objevil podnikatel Justin Waller, který je blízký kamarád Tateových.
  11:30

Kontroverzní influencer Andrew Tate je i nadále vyšetřovaný kvůli podezření z obchodování s lidmi a znásilnění. I když se Tate nemůže volně pohybovat, snaží se být alespoň co možná nejvíce aktivní na platformě X, na které má jako na jediné sociální síti zcela neomezené pole působení. Na YouTube se ale objevil záhadný kanál, který vypadá, jako by ho spravoval sám Tate. Je plný různých videí s ním, jeho bratrem Tristanem a podnikatelem Justinem Wallerem, velmi blízkým kamarádem Tateových. Waller nedávno promluvil o vztahu s oběma bratry, kteří prý na něj mají veliký vliv.

Andrew Tate se zapsal do paměti spousty lidí svými radikálními názory, luxusním životním stylem a neustálou konfrontací všech, kteří mu nebyli pohodlní. Často měl proto problém se zablokováním svých účtů na sociálních sítích a nakonec dostal hned na několika nejpoužívanějších platformách trvalý zákaz působení. Na YouTube ale existuje kanál Censored Gentlemen, který až příliš podezřele vypadá, jako by ho spravoval sám Tate. Je totiž plný různých rozhovorů, kde Tate mluví o problematice společnosti a dává najevo svou nespokojenost se společností a vládami po celém světě. Kanál odebírá přes 56 tisíc lidí, což opět dokazuje, že Tate má i při snížené aktivitě na sociálních sítích pořád velmi početnou fanouškovskou základnu.

Kdo ale stojí za tímto YouTube kanálem nikdo neví. „Odkud berete všechny tyhle záběry? To je kanál Andrewa,“ ptají se uživatelé na YouTube. Odpovědi se jim ale nikdy nedostalo. Některá videa působí tak, že je jejich autor pouze zeditoval a přidal na kanál. Některá jsou ale z prostředí, kam se jen tak nikdo nedostane a Andrew i Tristan v nich mluví o svém osobním životě. Právě proto jsou někteří naprosto zmatení, nedokážou totiž s přesností určit, kdo obsah ve skutečnosti vytváří. Andrew má navíc zákaz používat YouTube, ale nikdo neví, jak je na tom jeho bratr Tristan. Ten pravděpodobně používá Instagram, protože jeden profil s jeho jménem sleduje 1,8 milionů lidí. Ani v tomto případě však nelze stoprocentně určit, zda se jedná o jeho pravý profil.

Na YouTube kanálu Censored Gentleman se také objevil podnikatel Justin Waller, který se nijak netají tím, že má s oběma bratry velice dobrý vztah. Waller se nedávno rozpovídal o tom, jaké to je se s Tateovými přátelit. Nejdříve se seznámil s Tristanem na jedné akci v Las Vegas. Povídali si spolu a prý mu v podstatě okamžitě došlo, že mají hodně společného a budou z nich pravděpodobně velmi dobří přátelé. Později se seznámil také s Andrewem a oba bratři ho naučili spoustu věcí. Brali ho jako rovnocenného člena rodiny a také ho prý naučili, komu může věřit a komu ne. Jejich přátelství dospělo až do takové fáze, že pokud by se Wallerovi mělo něco stát, je si jistý, že by se Tateovi postarali o jeho rodinu.

„Schytal bych pro něj kulku. To, co mezi námi je, je silné a jeden za druhého bychom položili život. Když byl ve vězení, vzal jsem jeho matku a nevlastního otce na oběd. Pokud bych zjistil, že je opravdu vinen, zlomilo by mi to srdce,“ nechal se slyšet Waller, který prý oběma bratrům vděčí za svůj život. Oba bratři jsou ale podle spousty lidí mistři v manipulaci a je možné, že Wallera zmanipulovali také. Waller byl ale úspěšný ještě dříve než se s bratry potkal a s jejich byznysem nemá v podstatě nic společného, takže je jejich přátelství nejspíš opravdové. Když je prý s nimi, cítí se naprosto bezpečně, protože jsou si tak blízcí, že by se o sebe navzájem postarali. V jednom videu na kanále Censored Gentlemen vede Waller debatu s Tristanem o rozchodu s jednou z jeho mnoha partnerek. Na obou je vidět, jak se společně baví a že nejspíš neříkají celou verzi příběhu. Také tyto záběry jsou unikátní a nikdo neví, jak k nim autor kanálu přišel.