Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Andrew Tate je opět v problémech | foto: instagram.com

Tate stále čeká na verdikt soudu, při tom ho kontroluje policie. Kdy už tohle peklo skončí, ptají se lidé

Andrew Tate musel podstoupit test na drogy při jedné večerní projížďce v Bukurešti. Na místě přitom byli reportéři, kteří vše natáčeli. Tate byl ale čistý a mohl z místa odjet. Podle lidí je ale nevinný a měli by ho konečně zprostit všech obvinění. Influencer ale stále neví, kdy si vyslechne finální verdikt.
  10:13

Kontroverzní influencer Andrew Tate zažil další nepříjemné zpestření svého akčního života. V Bukurešti ho totiž při projížďce autem zastavila tamní policie, která mu prohledala auto a influencer musel zároveň podstoupit testování na drogy. Tate neměl ale žádné drogy v těle a ani v autě, takže po nějaké době mohl z místa odjet. Než se tak stalo, stihla si všechno pečlivě zaznamenat média.

Tate se sice dočkal toho, že mu rumunské úřady vrátily některá z jeho luxusních aut, stále pro něj ale platí, že se může pohybovat pouze po Bukurešti. A právě při jedné z jeho večerních projížděk ho zastavila policejní kontrola. I když se mělo jednat o náhodnou kontrolu, z nějakého nevysvětlitelného důvodu byli na místě také reportéři, kteří z místa udělali reportáž. Tate musel podstoupit test na drogy, přitom on sám několik dní zpátky své sledující nabádal k tomu, aby se drogám vyhýbali. „Pokud jsi mladý muž, mám pro tebe jednoduchou radu, díky které budeš mít větší šanci, že to v životě dotáhneš opravdu daleko. Vyhýbej se drogám a také lidem, kteří je berou,“ napsal Tate na platformě X. To ale policii samozřejmě nezabránilo, aby influencera nechala na drogy otestovat. Protože byl ale čistý, mohl z místa odjet.

Náhodou se ale na místě objevila média, která situaci monitorovala. Na to na platformě X upozornil také profil The Real World, který je spojený s Tateem. „Před dvěma dny Tate napsal o tom, jak jsou drogy špatné a dnes se ho rumunské úřady ,rozhodly´ na drogy otestovat. Jaká náhoda, že u toho bylo hned několik zpravodajství. Jak naivní musíte být, abyste si mohli myslet, že chytíte Tatea na drogách,“ napsal autor profilu The Real World na platformě X. Mnoho lidí ale zastává názor, že se jednalo o předem naplánovanou akci, protože novináři byli připravení. Podle nich si byli všichni jistí, že Tate bude pod vlivem drog, nebo v jeho autě naleznou nějaké věci, kvůli kterým by ho mohli opět vzít do vazby. Tate se ale ničeho špatného při jízdě autem nedopustil a tak se poté mohl vydat zpět do své luxusní vily v Bukurešti, kde tráví většinu svého času.

Pro Tatea už ale musí být čekaní na finální verdikt v jeho případu opravdu zdlouhavé. On i jeho bratr Tristan byli zatčení v prosinci roku 2022 a od té doby se oba zúčastnili několika soudních sezení, kdy se snažili obhájit. Už více než rok ale stále čekají na to, zda budou odsouzení nebo propuštění na svobodu. Chvíli se zdálo, že slavný influencer svůj boj vzdává. Působil velice ustaraně a některé jeho vzkazy zněly tak, jako by byl v podstatě připravený na nástup do vězení. Najednou mu ale otrnulo a začal se opět chovat tak, jako kdysi. Opět si oholil hlavu a začal na platformě X všechny lidi urážet. To pořád ale nic nemění na tom, že je kvůli nekončícímu vyšetřování neustále omezený na svobodě. Může se sice volně pohybovat po Bukurešti, ale té už má velký cestovatel očividně plné zuby. Neustále ale tvrdí, že se stal pouze obětí vládního systému proto, že lidem otevíral oči a chtěl jim pomoc dosáhnout životního vítězství.

Tateovy žádosti o zmírnění jeho volného pohybu jsou ale neustále zamítané. V prosinci loňského roku kvůli obvinění a neustálému vyšetřování nemohl ani za svou matkou do nemocnice ve Spojeném království. „Už ho nechte být. Stejně se nakonec ukáže, že je nevinný. Kdy už tohle peklo skončí? Chudák, jenom se nás snažil varovat před skutečným světem a naučit nás, jak se nenechat ovládat,“ brání Tatea lidé na sociálních sítích. Ačkoliv se Tate poctivě dostavuje na všechna soudní líčení, stále nezná finální verdikt, který rozhodne o tom, zda bude nebo nebude propuštěný na svobodu. Vše ale nasvědčuje tomu, že influencerův případ je tolik vážný, že detektivové i úřady mají neustále plné ruce práce s vyšetřováním a hledáním pravdy. Tate tak bude muset očividně ještě dlouho čekat.

Témata: Andrew Tate