Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Tristan Tate | foto: instagram.com

Tristan Tate působí klidněji než bratr Andrew. I on však výborně manipuluje, především ženy

Tristan Tate, mladší bratr Andrew Tatea, je sice méně nápadný, ale umí se chovat podobně jako jeho bratr. Dokáže skvěle mluvit a především manipulovat lidi. Před časem se nepěkně vyjádřil o podřadnosti žen a byl kvůli tomu konfrontovaný moderátorem Piercem Morganem. Tristan je ale mistr manipulace a nejlépe umí manipulovat ženy.
  17:12

Tristan Tate je mladší bratr známého kontroverzního influencera Andrew Tatea. I když často působí daleko klidněji než jeho starší bratr, také on rád dokazuje svou dominanci nad ostatními a umí být dokonce velice zákeřný. Vždy žil ve stínu slávy svého bratra, ale být méně nápadný mu většinou vyhovovalo. Také on byl pozvaný na rozhovor moderátorem Piercem Morganem, který dokáže své hosty při rozhovoru pořádně grilovat. Tristan se ale nedal a s úsměvem moderátora konfrontoval. Mladší z bratrů Tateových je mimo jiné lamač ženských srdcí a vymyslel dokonce systém, díky kterému mu některé ženy zkrátka neodolají.

Tristan Tate byl stejně jako jeho starší bratr obviněný z obchodu s lidmi a také ze znásilnění. Ačkoliv na lidi Tate působí jako gentleman a elegán, i nadále patří mezi potenciální zločince a je třeba před tím nezavírat oči. To stejné si jistě velmi dobře uvědomil také moderátor Pierce Morgan, který si mladšího z bratrů Tateových pozval na rozhovor. „Myslím si, že váš rozhovor s Andrewem byl jeden z nejlepších, které s ním kdo kdy udělal. Nevím, jak moc na mě budete tvrdý, ale i tak se mi líbí, jak ke svým hostům umíte být nekompromisní a že je nesoudíte, ale snažíte se na věc vždy dívat z obou stran,“ řekl v úvodu rozhovoru Tate.

Morgana velice zaujal jeden z Tateových příspěvků, ve kterém vulgárně mluvil o tom, že si zotročí ženy a donutí je tvrdě pracovat, samozřejmě velmi vulgárním stylem. Tate uznal, že to nebyl jeden z nejlepších příspěvků, které kdy zveřejnil, ale zároveň si za ním stojí. Takové výroky jsou ale v jeho současné situaci velmi nebezpečné. Morgan se také šikovně dostal až k tématu, které při zatčení obou bratrů vyvolalo velký rozruch. Ptal se totiž Tatea, jak to bylo s údajným cejchováním žen, které měly mít na zadku vypálený nápis „Majetek Tatea“. Tate ale tvrdil, že s tím nemá nic společného a že jsou to lži.

Všechny by samozřejmě velmi zajímalo, jak tomu bylo ve skutečnosti, ale to se nejspíš dozvíme až ve chvíli, kdy bude celá kauza ohledně obou bratří uzavřená. To, že je mladší z bratrů také velmi chytrý, nedokazuje pouze jeho schopnost odvést při nepříjemných otázkách řeč jinam a neustále opakovat to stejné dokola, ale také jeho zvláštní schopnost dokonale zmanipulovat ženy. On sám dokonce přišel na způsob, kterým si zajistil po celém světě mnoho žen, které mu při jejich opětovném setkání zkrátka neodolají.

„Kdykoliv jsem se potkal s nějakou ženou v kterémkoliv městě, při loučení mi řekla, že pokud tu budu i příště, mám ji vzít znovu na rande. Otevřel jsem si aplikaci s mapou a do konkrétního místa jsem si přidal její jméno spolu s jejím Instagramem. Od té doby jsem ji měl na mapě. Když jsem někam cestoval, otevřel jsem si znovu aplikaci a viděl, která žena je poblíž,“ vysvětloval Tate v jednom videu. Poté už prý pouze stačilo napsat konkrétní ženě zprávu. Ženy prý vždy byly velmi překvapené, že si ji Tate pamatuje a ochotně se s ním vydaly na rande. Tate tento systém nazývá Sex Mapa, nějakou dobu ho ale nejspíš ještě nebude moci využít. Oba Tateovi totiž stále nesmí opustit Bukurešť a oba stále čekají na to, až konečně uslyší finální rozsudek jejich případu.

Témata: Andrew Tate