Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Angie Mangombe | foto: Herminapress

Angie se svěřila se zkušenostmi ze svého podnikání. Promluvila o konkurenci a podrazu kamarádky

Influenceři se často snaží podnikat i mimo sociální sítě. Často se snaží skloubit svojí kariéru s tím, co je baví. To udělala i známá influencerka Angeli Mangombe. Byznys jí prý kvete a uživí ji. Promluvila však i o nepříjemných zkušenostech, které se jí při podnikání staly.
  14:34

V dnešní době začíná už čím dál více společnost akceptovat influencerství jako normální profesi. Někteří z tvůrců neusínají na vavřínech a snaží se svou slávu využít k dalšímu podnikání. Ačkoliv si jsou schopni ze spoluprací vydělat poměrně slušné částky, ti ambiciózní míří výš. Někteří si otevřeli vlastní bar, jiní prodávají například popcorn. Jakkoliv jednoduše to může znít, je potřeba nelenivět a svůj podnik nezanedbat.

Brát práci jako zábavu je nejvíc>>

19. listopadu 2022 v 17:47, příspěvek archivován: 17. října 2023 v 13:52

Nadějná bojovnice a influencerka Hanka Gelnarová se jednoho dne rozhodla, že si otevře bar. Byl to zřejmě její dlouhodobý sen, a tak si ho splnila. Společně už nyní s bývalým partnerem se tedy pustili do světa podnikání. Často svým fanouškům na Instagramu ukazovala, co vše v baru dělá a šlo vidět, že je naprosto se svojí novou profesí spokojená. Jednoho dne se však něco stalo a Gelnarová oznámila, že její působení v baru je u konce. Do teď se zatím nevyjádřila ke svému odchodu. Zdá se ale, že to nebylo nic jednoduchého a příjemného.

Do světa podnikání se vydala i známá influencerka a účastnice první řady reality show Like House Angeli Mangombe. Ta spoluvlastní firmu Nobles hair, která se zaměřuje na prodej syntetických i pravých paruk. Podnikat už začala dávno předtím, než se stala influencerkou. „Ano, už dávno předtím. Dělám to asi tři roky“ sdělila redakci Antiyoutuber.cz. Povedlo se jí skloubit podnikání s něčím, čemu rozumí a má to ráda. „Já jsem už delší dobu nosila paruky, a tak jsem si řekla, že bych v tom mohla i podnikat“ doplňuje.

V dnešním videu si ukážeme nové syntetické paruky, které už teď můžete najít na našem eshopu nobles-hair.cz ❤️ Napište nám do komentářů, která se Vám líbí nejvíc☺️❤️

29. září 2023 v 10:55, příspěvek archivován: 17. října 2023 v 13:53

Momentálně se zaměřuje prý jen na influencerství a Nobles hair. „Ne, ne, čistě jen na influencerství a Nobles Hair“ říká. Vést podnik jí časově velice zatěžuje. Nedávno se jí také narodil syn, a tak je zřejmé, že volného času na svůj byznys má ještě méně. Svět podnikání může být velice zrádný a plný nepříjemné konkurence. Mangombe se redakci svěřila s problémy, se kterými se momentálně potýká.

Dravá konkurence je v podnikání častá věc. Podrazům se nevyhne téměř žádný podnikatel. „Jde o dvě slečny, dvojčata, které jsem měla na spolupráci na paruky. Následně se rozhodly, že v tomto odvětví začnou také podnikat. No a teď mě obviňují z toho, že jim kradu nápady. Je to úplná blbost“ vysvětluje Mangombe. S problémy se však musí vypořádávat i ve vlastních řadách. „Zrovna teď se potýkám s jedním takovým větším problémem. My to spoluvlastníme s mojí teď už bývalou kamarádkou. Ona se ke mně zachovala tak, jak by se správná kamarádka chovat neměla. Řešíme tak nyní to, že bych to chtěla celé přepsat na sebe“ říká.

Momentálně se tedy zaměřuje hlavně na Nobles Hair a podle jejích slov jí podnikání pomalu, ale hezky kvete. Uživí ji zřejmě jen to. „Nejedná se o nesmírně vysoké částky, ale uživí mě to. Je to na dobré cestě.“ vysvětluje.

Miluju svojí práci každým dnem víc a víc, miluju ten posun, miluju ten stress, miluju mít vysoké cíle, miluju můj život ❤️ @nobles_hair

22. září 2022 v 17:34, příspěvek archivován: 17. října 2023 v 13:54

Influencerů co podniká, je v poslední době čím dál víc. Známá podnikatelka mezi nimi je například Denisa Kouřílková alias Sugar Denny. Ta měla hned několik internetových obchodů. Všechny však velice brzy skončily. Momentálně se zaměřuje převážně na své podcasty a účty na platformě Herohero. Stále však fanouškům nabízí nějaké produkty. Společně se svým kamarádem Tadeášem Kuběnkou prodávají svůj vlastní popcorn.

Témata: Sugar Denny