Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

Anna „Kafuu“ Hamannová na erotickém veletrhu | foto: instagram.com

Kafuu prodává použité kalhotky. Na koncertě na ni pokřikovali urážky, kvůli obsahu přišla o TikTok

Tiktokerka Kafuu, vlastním jménem Anna Hamannová, se naživo setkala s hejtem. Na koncertě na ni pokřikovali urážky a byla z nich velmi rozhozená. Na erotickém veletrhu prodávala své použité kalhotky a slevu na její OnlyFans. Lidé se jí vysmívají a kvůli své tvorbě přišla o účet s půl milionem sledujících.
  8:00

Mladá tiktokerka Anna Hamannová, které dnes už nikdo neřekne jinak než Kafuu, se poslední dobou stává čím dál víc řešenou osobou nejen na sociálních sítích. Pro své zviditelní ovšem nezvolila klasickou cestu, která je na sociálních sítích obvyklá, a právě proto se občas nemůže divit, že někteří lidé na ni reagují nepříliš vhodným způsobem. Největším stropem její dosavadní kariéry, byla píseň Hafo, kterou nazpívala spolu s hudebníkem Frankem Wildem. Píseň doslova zbořila český internet a Hamannová tak měla obrovskou pozornost. To je pro ni ovšem zároveň velikým problémem.

Jak už bylo v úvodu řečeno, obsah, kterým se Hamannová prezentuje na sociálních sítích, není úplně obvyklý. Často totiž přidává videa se sexuálním podtextem, ve kterých se snaží vypadat co možná nejvíc roztomile. Zároveň se taky chová jako naprosto nevinná malá holka. Její videa ovšem pobuřují spoustu lidí a nejvíc samozřejmě na uživatele TikToku. Na její tvorbu vzniká obrovské množství reakcí, kde se jí lidé vysmívají a parodují ji. Velmi kritizovaná je její série videí, kde se diváků ptá „Je to lepší takhle, nebo takhle?“. Pro Hamannovou je však pravděpodobně důležitější popularita, než smysluplnost jejích videí. Písní Hafo však definitivně otevřela dveře všem svým hejtrům.

Velmi totiž narazila, když například živě vystupovala spolu s Frankem Wildem. Hamannová se rozhodla zazpívat Hafo před přítomnými lidmi na akci Czech Party People. Jakmile se však objevila na pódiu, celý dav na ní začal pokřikovat různé urážky. „Ukaž k*zy, ukaž k*zy,“ křičeli synchronizovaně všichni přítomní. Bylo vidět, že Hamannová je naprosto rozhozená a absolutně netuší, jak se má v takové situaci zachovat. Nakonec ji zachránil Wild, který zavtipkoval, že pokud chce někdo vidět její prsa, musí si zakoupit přístup na její OnlyFans účet. Toho se Hamannová chytla, ale i tak byla v šoku z toho, co diváci skandovali. Poté se rozhodla na nic nečekat a rozjela spolu s Wildem show.

@kafuu_official

Bejby sweet jak mango.. 🥭

♬ original sound - ‧₊˚✧domiangel₊˚. ˚

Není samozřejmě na místě, aby kdokoliv pokřikoval podobné věci na jakoukoliv slečnu, Hamannová si však svým chováním o podobné situace vyloženě říká. Už jenom fakt, že má účet na OnlyFans, kde nabízí explicitní obsah, je jedním z důvodů, proč se do takové situace dostala. Dalším z nich je samozřejmě její sebeprezentace. Nedávno se totiž konal erotický veletrh Erofest, kam se Hamannová vydala a měla tam svůj vlastní stánek. Lidé si mohli za peníze roztočit její kolo štěstí a vyhrát různé ceny. Sleva na její OnlyFans by se ještě dala považovat za v celku nevinný nápad. Jednou z možných výher ale byly její kalhotky, které byly potřísněny tekutinou, kterou ze sebe vydala při orgasmu, takzvaným „squirtem“.

Zjištění o tom, že Hamannová prodává takové kalhotky, spustila obrovskou vlnu reakcí. Pro některé muže je to sice velmi atraktivní věc, převažuje však většina lidí, kteří se Hamannové za její nápad od plic vysmívají. „Nejvíc je, že Kafuu to myslí vážně a seriózně, nehledě na to, že je na sebe i hrdá, v p*či svět,“ komentoval chování Hamannové jeden z uživatelů na YouTube. Hamannová sice díky své postavě Kafuu vydělává slušné peníze, i nadále tu však zůstává jeden fakt. V době internetu opravdu záleží na tom, jak se kdo prezentuje. Pokud by se tak Hamannová rozhodla, že svou tvorbu na sociálních sítích naprosto změní, může se jednoduše stát, že ji nikdo nebude brát vážně, protože ji budou mít zafixovanou jako kontroverzní Kafuu.

Hamannová se bude muset tak či tak nad svou tvorbou zamyslet. Ne snad kvůli tomu, že by ji k tomu někdo nutil, ale proto, že pokud chce i nadále přidávat videa na TikTok, bude si muset velmi rozmyslet obsah videa. TikTok totiž neustále aktualizuje podmínky používání aplikace a Hamannová je očividně porušuje. Založila si totiž nový účet na TikToku poté, co byl její starý účet zakázán. Kvůli pochybnému obsahu, který v minulosti na TikTok přidávala, tak přišla o účet kde ji sledovalo skoro půl milionu lidí. Na novém účtu ji sleduje necelých 44 tisíc lidí. Do budoucna si tak musí hlídat, co na TikTok přidává za videa.

Témata: Kafuu