Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Kafuu a Wild vydali další videoklip | foto: instagram.com

Kafuu a Wild vydali další videoklip.Větší bizár než Hafo, komentují lidé

Influencerka Kafuu a Frank Wild vydali další hudební videoklip a opět se jedná o naprosto bizarní skladbu. Kafuu hraje slečnu, kterou pronásleduje Wild v podobě upíra, který s ní chce mít sex. Podle většiny lidí se jedná o naprostý odpad a jsou velmi překvapení, že vymysleli ještě bizarnější věc než Hafo. Nový videoklip se ale rychle dostal do trendů.
  12:34

Kontroverzní influencerka Anna Hamannová alias Kafuu se lidem zapsala do paměti nejen svou bizarní tvorbou na sociálních sítích, ale také virální písní Hafo, kterou nahrála spolu s hudebníkem Frankem Wildem. A právě tato dvojice nyní vydala další skladbu, která se za velmi krátkou dobu opět stala virální. Už po několika hodinách od zveřejnění na YouTube se skladba dostala do trendů, kde se drží na druhém místě mezi dvěma songy rappera Viktora Sheena. Mnoho lidí ale novou skladbu kritizuje a podle některých je ještě horší než Hafo. Hamannová i Wild ale s kritikou jistě počítali, protože jejich kariéra je založená na bizáru.

Když Hamannová a Wild vydali před necelým rokem skladbu Hafo, nikdo nečekal, že se skladba stane tolik virální. Kvůli naprostému bizáru a chytlavé melodii si ji lidé pouštěli dokola a někteří se dokonce přiznali, že ji pouští na večírcích. Na YouTube je videoklip nahraný dvakrát a obě videa mají dohromady 7,8 milionu zhlédnutí. Je tedy naprosto logické, že se oba tvůrci rozhodli pokračovat a nyní spatřil světlo světa další hudební videoklip, který se jmenuje Upír Dex. Hamannová tentokrát hraje dívku, kterou pronásleduje upír. Celá skladba je v podstatě o tom, že upír, kterého ztvárnil Wild, chce mít s Hamannovou sex a opět je vytvořená v naprosto bizarním stylu.

Duo Hamannová a Wild ale moc dobře vědělo, že pokud pečlivě zapracuje na bizarnosti, skladba bude opět velmi diskutovaná a tak se také stalo. I přes to, že někteří lidé Wilda za jeho výtvor chválí, jednoznačně převládají negativní komentáře. „Z uší mi teče krev. Jednou za půl roku si řeknou, že ze sebe zase udělají bezmozky. Tohle je bizár všech bizárů. Nemám slov, je to horší a horší. Myslel jsem, že nebude existovat nic horšího než Hafo, ale spletl jsem se,“ kritizují novou skladbu uživatelé na YouTube. Oba tvůrci ale s kritickými komentáři jistě počítali a pravděpodobně si z nich vůbec nic nedělají.

Kariéra Hamannové je totiž založená na bizáru a také na tom, že sexualizuje dětský obsah. Svým přehnaně nevinným a zároveň vyzývavým chováním si ale dokázala vybudovat početnou základnu sledujících a někteří z nich přecházejí z profilů Hamannové na sociálních sítích na její OnlyFans účet. Mladá influencerka si nejspíš velmi dobře uvědomuje, že pokud bude dělat podobné skladby, povědomí o ní se zvýší, na sociálních sítích si ji bude vyhledávat více lidí a tím se zvýší šance, že se objeví noví předplatitelé jejího účtu na OnlyFans. V současné době ji na Instagramu sleduje přes 60 tisíc lidí a její popularita neustále stoupá.

I když Wild často tvoří bizarní skladby, na svůj YouTube občas přidá videoklipy, ve kterých se snaží vystupovat profesionálně. Naprosto seriozně třeba vytvořil cover skladby BodyBag rappera Yzomandiase a rozhodl se ji místo rapování zazpívat. „Pěkný cover, smekám. Velmi příjemný poslech. Možná se mi to líbí víc než originál,“ chválí Wilda lidé v komentářích pod videem. Wild dokázal, že umí udělat také kvalitní hudbu. Bohužel se ale zároveň rozhodl tvořit kontroverzní věci a kvůli tomu je neustále kritizovaný. Pořád je ale méně kritizovaný než Hamannová.

Bizarní tvorba ale očividně funguje, protože skladba Upír Dex se po několika hodinách dostala do popředí hudebních trendů na YouTube a v současné době drží druhé místo mezi dvěma skladbami rappera Viktora Sheena, který patří mezi nejposlouchanější české interprety. Videoklip má za necelý den už přes 70 tisíc zhlédnutí, což je číslo, za které by se nemusel stydět žádný z českých interpretů. Otázkou ale je, do jaké míry bude duo Hamannová a Wild pokračovat v bizáru.

Často se totiž stává, že si kontroverzní tvůrci nastaví svou tvorbou laťku příliš vysoko a poté je pro ně velmi obtížné ji překonat. Zároveň oba mohou pocítit, že zájem o jejich tvorbu upadá a zajít proto do větších extrémů, aby si pozornost udrželi. Zatím to ale vypadá, že navzdory velké kontroverzi, kterou nový videoklip disponuje, je o výtvor velký zájem a nejspíš se velmi rychle stane jedním z nejprobíranějších klipů na české YouTube scéně.

Témata: Kafuu