Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Anticast: Tomáš Linh Le Sy a Jakub Jíra o platech v Clash of the Stars, Bejrovi a plánech do budoucna

Do prvního dílu podcastu redakce antiyoutuber.cz Anticast si jeho autoři Matěj Čech a Jakub Šorm pozvali dvě výrazné tváře organizace Clash of the Stars Tomáše Linh Le Syho a Jakuba Jíru. V rozhovoru mluví o tom, jaká je šance, že se oba postaví do klece, jak je to s platy jednotlivých bojovníků, ale i o tom, proč na dalším galavečeru budou bojovat liliputáni.
  9:50

Clash of the Stars tradičně budí emoce a zájem diváků z celé republiky. I proto se nikdo moc nedivil, když čtvrtý galavečer dokázal zaplnil pražské O2 Universum. I o tom, jak byla atmosféra elektrizující promluvili v rozhovoru pro podcast Anticast promotér Tomáš Linh Le Sy a moderátor akce Jakub Jíra.

V rozhovoru se ale kromě uplynulého galavečera rozpovídali i o tom, jak se vybírají zápasníci a co určuje jejich plat. Výběr zápasníků je založen převážně na jejich slávě a také na schopnosti předvést dobrou show.

Někteří zápasníci si ale jsou schopni říct o nesmyslné částky. Jako třeba Matouš Kaluba, který pro antiyoutuber.cz řekl, že do dalšího zápasu pod hlavičkou Clash of the Stars by šel pouze za milion korun. I na to, zda to je reálné a stačí mu na to jeho necelých deset tisíc lidí na Instagramu, Le Sy s Jírou v rozhovoru odpovídají.

Poslední dny pak sociálními sítěmi rezonuje drama mezi Le Sym a kontroverzním influencerem Alešem Bejrem. Podle Le Syho je zápas mezi nimi reálný, pravděpodobně v „Kleci strachu“.

Bez zápasu by nemusel být ani druhý z mužů. Jakub Jíra přiznal, že by se rád utkal s Adamem Kajumim. Toho sice vyzval už na prvním galavečeru, ale situace se nijak nevyvinula. Kajumi totiž tehdy Jírovu výzvu odmítl. Soupeře by ale i tak Jíra mít mohl, slovénského youtubera, který si říká Expl0ited. Už jednou totiž chtěli slovenského youtubera pozvat do zápasu v jejich organizaci, ale Expl0ited odmítl. Co jeho názor změnilo? A jaké mají spolu spory z minulosti? I na to Jíra odpovídá v rozhovoru.

Jíra má navíc plné ruce práce nejen s Clash of the Stars, ale také s připravováním Táboru s tiktokery a se svojí novou firmou Jíra Industries, která zastupuje různé influencery. Jíra také prozradil, že se na letošním ročníku objeví youtuber Taras „Tary“ Povoroznyk. Tary by se možná také mohl zúčastnit zápasu v Clash of the Stars. Organizace by o jeho zápas měla veliký zájem, ovšem rádi by ho postavili proti jinému parkouristovi. Možným soupeřem by tak mohl být youtuber Smusa, který stejně jako Tary dělá parkour. Oba spolu navíc měli v minulosti spor.

První klec strachu v Česku

11. března 2023 v 22:00, příspěvek archivován: 28. března 2023 v 12:51

Jíra s Le Sym mluví i o budoucnosti Clash of the Stars, možné expanzi a dalších cílech. V rozhovoru, který je na začátku článku, mluví i o tom, zda do budoucna bude galavečerů přibývat nebo jich bude naopak míň.