Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Exkluzivní výpověď Marka, kterého hostila Shopaholic Adel. Promluvil o hádkách i alkoholu

Shopaholic Adel u sebe na pár dní ubytovala kamaráda Marka, který byl naprosto v šoku ze všeho, co se odehrálo v bytě jeho hostitelky. Autoři podcastu Anticast z redakce Antiyoutuber.cz Matěj Čech a Jakub Šorm pozvali právě Marka, aby ho vyzpovídali. Marek promluvil o tom, jak se Adel hádá se svým snoubencem Janem Kulasem a také o alkoholu, který u nich teče proudem.
  17:00

Nechvalně známa influencerka Shopaholic Adel je už dlouho podezřelá z toho, že se nechová dobře nejen ke svému snoubenci, ale také ke svému psovi. V tomto speciálním díle podcastu Anticast redakce Antiyoutuber.cz se objevil očitý svědek Marek, který redaktorům přišel vyprávět své zážitky z několikadenního pobytu u influencerky doma.

Markovi se totiž lstí podařilo Adel přesvědčit, aby ho u sebe nechala zhruba týden bydlet. Jakou hrůzu přitom zažil? To se dozvíte při poslechu nového dílu podcastu Anticast. Redaktoři se Marka také vyptávali, zda zažil nějaké drama mezi Adel a jejím přítelem. Vyhrocených situací se prý za týden událo nespočet.

V tomto dílu se také dozvíte, jak se Adel stará o svého psa. Má mu totiž nutit látky, které rozhodně pro zvířata nejsou zdravé. Marek také promluvil o nadměrném pití alkoholu, které je prý v této domácnosti na denní bázi. Jak takové situace končí? To se dozvíte při poslechu tohoto dílu.

Témata: Shopaholic adel