Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Jak šel čas s Jonem Mariánkem. Dělá vše pro peníze?

Jak se stal z obyčejného Čecha úspěšný multimilionář žijící v USA? Jon Mariánek byl zprvu jeden z nejvíce nenáviděných influencerů na české scéně. Autoři podcastu Anticast z redakce Antiyoutuber.cz Matěj Čech a Jakub Šorm se v novém díle pobaví o jeho cestě na vrchol a o tom, co dělá nyní. Nebojte ale, na jeho excesy se také nezapomnělo.
  16:00

Česká influencerská scéna je plná různorodých tvůrců. Někteří se zaměřují na bizarní tvorbu, jiní zas na něco poučného, zábavného, či zajímavého. S velice originálním a ojedinělým obsahem přišel Jon Mariánek. Právě o něm se autoři podcastu pobaví a nastíní, jak se z mladého kluka z české vesnice stal úspěšný tvůrce žijící v zahraničí. Jeho zajímavá cesta ke slávě, která byla hlavně o tvrdé a vytrvalé práci, jistě inspirovala nejednoho fanouška.

Kam se ale poděl Mariánkův slibovaný projekt? Už před dlouhou dobou mluvil o připravovaném dokumentu, na kterém měl pracovat ve spolupráci s Netflixem. Samotný Jake Paul o kterém film měl být, ho hnal k práci a dokončení projektu. Dokument o něm nakonec vyšel, Mariánek na něm však údajně neměl vůbec spolupracovat.

Vše není ale tak růžové, jak se na první pohled může zdát. Mariánkova kariéra se pojí s nejednou kontroverzí a pofidérní spoluprací. Autoři promluví i o jeho vlastním projektu, který podle mnohých téměř doslova okrádal jeho fanoušky. Dospěl už Mariánek a hraje v jeho změně velikou roli jeho partnerka?

Témata: Jon Mariánek