Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Zombie droga zaplnila ulice Filadelfie. Už se o ní dokonce mluví také v Čechách

Zombie droga trápí obyvatele Filadelfie a z narkomanů dělá chodící mrtvoly. Autoři podcastu Anticast redakce Antiyoutuber.cz Matěj Čech a Jakub Šorm v novém díle mluví o její škodlivosti a také o tom, jak se místní úřady s krizí vypořádávají. Zombie droga je také velmi rozebíraná na sociálních sítích.

V USA se rozšířila nová droga tranq, která nejvíce zamořila Filadelfii. Droze se přezdívá Zombie droga, protože lidem, kteří si ji aplikují, způsobí paralýzu, při které zůstanou stát na místě v nepřirozené poloze. V novém díle autoři podcastu Anticast mluví o problémech, které tato nová droga způsobuje nejen narkomanům, ale také ostatním občanům Filadelfie. Zároveň se také dozvíte, jak se daří či nedaří situaci s těmito narkomany řešit. Těch totiž přibývá stále více.

Při poslechu nového dílu podcastu Anticast se také dozvíte, kdo z české youtuberské scény Filadelfii navštívil, aby se mohl na vlastní oči přesvědčit o vážnosti situace. Ten samý člověk také záběry z ulic, které jsou zaplavené narkomany, kteří si drogu tranq aplikovali, zveřejnil na sociální sítě. Ukázalo se, že mnoho Čechů vůbec netušilo, že se něco podobného ve světě děje.

Zombie drogu tvoří převážně dvě látky, které se dají jednoduše sehnat. Díky tomu se droga vyrábí ve velkém. Autoři podcastu Anticast promluvili o tom, co dalšího kromě paralýzy tato droga způsobuje. Zároveň si také popovídají o tom, proč je dobře, že se podobné záběry s narkomany šíří na sociálních sítích.