Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Z redakce do klece. Antiyoutuber na vlastní kůži zkouší, co obnáší život zápasníka

Autoři podcastu Anticast redakce Antiyoutuber.cz Matěj Čech a Jakub Šorm v novém díle promluví o tom, jak bude probíhat tvrdá práce začínajícího bojovníka. Do klece se proti sobě v bojové organizaci Red Face v prosinci ještě tohoto roku postaví právě jeden z členů redakce a rapper Neny. Redakce Antiyoutuber.cz provede své čtenáře celou přípravou Šorma na zápas.
  10:20

Nadcházející galavečer bojové organizace Red Face se pomalu, ale jistě blíží. Za téměř dva měsíce se proti sobě v UNYP Aréně postaví redaktor a autor podcastu Anticast Jakub Šorm a rapper Nenad Pleš alias Neny. Právě o tom autoři v novém díle promluví a nastíní, jak bude probíhat zápasnická příprava, která jistě nebude jednoduchá. Šorm s bojovými sporty nemá žádné zkušenosti, a tak pro něj tvrdý trénink nejspíš nebude procházka růžovým sadem.

V novém díle Šorm mluví například o tom, z čeho má největší strach, co se týče celé fáze přípravy a následného zápasu a na co se naopak těší. Zmiňuje i to, jak velikou roli bude hrát i psychická stránka věci. Fyzický trénink bude jistě namáhavý, ale mentálně pro něj ustát některé výzvy nebude jistě nic lehkého.

REDFACE CHALLENGE @kubasorm

10. října 2023 v 19:44, příspěvek archivován: 11. října 2023 v 18:21

Hlavní myšlenkou celé přípravy a následného zápasu je ukázat, že i někdo, kdo nemá žádné bojové zkušenosti, je schopný v zápasnickém světě něco dokázat.

Redakce Antiyoutuber.cz tak své čtenáře v následujících měsících provede celou přípravou Šorma na zápas. Zaměří se jak na fyzickou změnu těla, tak i na pokroky v zápasení.