Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Kazmův film je geniální a propadák zároveň. Vznikají kolem něj různé konspirační teorie

Nedávno do kin vstoupil nový film ONEMANSHOW: The Movie, který téměř zboural veškeré sály. Autoři podcastu Anticast z redakce Antiyoutuber.cz Matěj Čech a Jakub Šorm se v novém díle pobaví o kvalitě snímku a jaká je zřejmě realita schovaná za oponou. Promluví i o různých konspiračních teoriích pojících se s filmem.
  7:00

Redakce Antiyoutuber.cz byla na předpremiéře nového Kazmova snímku a i v novém díle podcastu autoři promluví o tom, jak vypadala. Reakce na nový film jsou velice smíšené. Existuje však jedna skupina, která z valné většiny film podporuje a označuje za velice úspěšný. Autoři si popovídají o tom, jak byli někteří influenceři unesení ze snímku a co to o nich vypovídá.

Kazma je často označován za největšího prankstera u nás. Díly jeho slavné One Man Show byly však z veliké části vytvořené bývalým režisérem Markusem Krugem. Mnoho fanoušků tak veškerá díla, která Kazma vytvořil bez něj, označují za méně kvalitní a nezáživné. Autoři promluví o komunikaci s ním a co vše o spolupráci s Kazmou prozradil.

Kolem Kazmy se po zveřejnění filmu šíří nemálo konspiračních teorií. Velice je s ním spojovaný například Štěpán Šrámek alias Steven Gash, který se proslavil díky jeho pobytu v USA u Jona Mariánka. Kazma měl být dokonce první, kdo mu podepsal jeho papírovou podobiznu Jona.

Témata: Kazma, Steven Gash