Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Smutný příběh Tylera Durdena. Pomůže mu pobyt ve vězení?

Známý rapper Tyler Durden je v problémech. Za nedávné napadení dvou žen mu má momentálně hrozit až pět let ve vězení. Autoři podcastu Anticast redakce Antiyoutuber.cz Matěj Čech a Jakub Šorm v novém díle rozeberou jeho smutnou cestu na ulici.
  10:00

Nadějná hvězda české rappové scény je ve velkých problémech. Za ublížení na zdraví dvou žen má Davidu Štilipovi alias Tyleru Durdenovi hrozit až pět dlouhých let ve vězení. V novém díle autoři podcastu Anticast mluví o jeho drogové závislosti a co k ní zřejmě vedlo. Je ještě šance, že se ze svých problémů dostane a obnoví svoji hudební kariéru? Podle autorů podcastu k tomu vede jen jediná cesta a to skrze psychiatrickou léčebnu a odvykací centrum.

Durden v poslední době pobývá převážně na ulici. Rapper bez domova si i přes svoji drogovou závislost vysloužil u mnoha lidí veliký respekt a obdiv. Tentokrát už však podle většiny zašel příliš daleko. Stále se však na sítích množí mnoho komentářů podporujících Durdena v napadení dvou neznámých žen.

Podle autorů podcastu však stále není vše ztracené. Existuje podle nich způsob, kterým by si Durden mohl napravit reputaci i své zřejmě pošramocené mentální zdraví. Zapotřebí bude však dlouhá odvykací léčba.