Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Attila Végh vybízí Slováky, aby přišli k volbám. Jeho Instagram je plný spoluprací a reklam

Attila Végh reaguje na blížící se prezidentské volby na Slovensku a své sledující nabádá, aby šli volit. Kvůli tomu se stal ale terčem kritiky a lidé mu píšou urážlivé zprávy. Végh ale takové lidi prosí, aby ho respektovali. Zároveň se připravuje na dlouho očekávanou odvetu s Karlosem Vémolou. Oproti minulé přípravě ale tentokrát neopustil sociální sítě.
  13:39

MMA zápasník Attila Végh se pilně připravuje na velmi očekávanou odvetu s Karlosem Vémolou. Oproti minulé přípravě je ale Végh aktivní na sociálních sítích a nyní vyzývá občany Slovenska, aby přišli příští týden k prezidentským volbám. Zvolil proto zvláštní způsob, který spoustu lidí pobouřil, ale Végh i tak žádá lidi, aby jeho názory respektovali.

V sobotu 6. dubna se koná druhé kolo slovenských prezidentských voleb a nově zvolený prezident nastoupí do funkce 15. června, kdy skončí mandát současné prezidentky Zuzany Čaputové. Do druhého kola postoupili bývalý ministr zahraničí Ivan Korčok a někdejší premiér Peter Pellegrini. Végh na svém Instagramu nabádá lidi k tomu, aby přišli k volbám. „Milí občané, jak tu čtu, příští týden v sobotu se volí v naší zemi, kdo bude největší kapr. Ale v těchto brýlích nevidím vůbec nic a ani naši budoucnost. Takže lidi, buďte v obraze a rozhodněte se správně,“ vzkázal svým sledujícím Végh, který měl ve videu nasazené brýle. Zápasník prý díky videu obdržel mnoho pozitivních reakcí, protože spoustě lidí očividně jeho vyjádření přišlo na místě. Végh se ale nechal slyšet že mu lidé psali také urážlivé zprávy. Na kritiku se proto rozhodl reagovat.

„Dostal jsem plno pozitivních zpráv, ale také plno negativních zpráv. Lidé mi psali, že jsem vymletá hlava, vymlácený a tak dále. Také mi psali, že umím dělat jenom reklamu na ha*zl papír. Ano, protože ho používám a vy možná používáte jenom ruce. Respektovat musíte každého. Respektujte mě, já respektuji vás,“ reagoval na kritiku Végh. Hned v úvodu druhého videa ale opět apeloval na své slovenské sledující, aby přišli k volbám a rozhodli se správně, protože se musí rozhodnout, kdo se stane novým prezidentem Slovenska. Svou volbu mezi oběma kandidáty však do videa nezahrnul.

Placené spolupráce a reklamy ale zápasník v poslední době dělá opravdu hodně. Už v minulosti měl Végh obrovskou pozornost, ale jeho výhra nad Vémolou mu ji ještě zvýšila. Od té doby je o jeho jméno enormní zájem a Végh, kterého na Instagramu aktuálně sleduje 407 tisíc lidí, své popularity pochopitelně využívá ve svůj prospěch.

Végh se ale kromě propagování věcí a vyzívání občanů k volbě nového prezidenta Slovenska soustředí také na trénování MMA. 8. června totiž po dlouhé době opět vstoupí do zápasnické klece a opět se pobije s Karlem Vémolou, kterého před několika lety knockoutoval. Oproti minulé přípravě ale Végh neopustil sociální sítě a podle spousty lidí mu od výhry nad Vémolou výrazně stouplo ego. „Myslím si, že tentokrát vyhraje Vémola. Attila hrozně zlenivěl a jenom vydělává prachy, ale Vémola makal a zápasil dál. Ten Attilka je hrozně namyšlenej, aby ho potom Karlíto nepřekvapil. Ten Vémolu mega podcení a bude toho litovat,“ píšou lidé na Instagramu. Jiní jsou ale přesvědčení o tom, že Végh Vémolu znovu porazí, protože se ho bude Vémola bát. Navíc ho jako vůbec první zápasník knockoutoval a trénoval také zápasníka Samuela Krištofiče, který nedávno Vémolu knockoutoval také. Végh tedy pravděpodobně zná recept, který na Vémolu funguje.

Végh se ale od té doby s Vémolou několikrát sešel a dokonce přijal pozvání do talkshow, kterou Vémola moderuje. Přiznal, že je Vémolův fanoušek a chvíli se zdálo, že se oba spřátelili. Oba ale jistě do zápasu nastoupí s tradiční nechutí vůči sobě, protože Végh bude chtít svoji výhru potvrdit, zatímco Vémola bude chtít napravit to, co mu v prvním zápase nevyšlo. Oba zápasníci jsou nyní pod drobnohledem všech fanoušků bojových sportů, ale ani jeden zatím nepůsobí nijak nervózně. Na sociálních sítích se totiž oba chovají tak, jako by je žádný převratný zápas nečekal.