Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Datel a Bára se těsně před narozením dítěte rozešli? Na sítích se šíří falešné zprávy o rozpadu vztahu

Marek „Datel“ Valášek se stane brzy otcem. Jenže místo toho, aby se věnoval partnerce Báře Stříteské se rozhodl plnit bizarní výzvy na TikToku. Olizuje podrážky od bot, sprejuje na zeď nebo čistí záchodovou mísu vlastním zubním kartáčkem. Jeho sledující jsou však přesvědčení, že by se podobným způsobem otec chovat neměl. Na TikToku se teď navíc začaly šířit falešné zprávy o tom, že se Valášek a Stříteská rozešli. Prý kvůli jeho chování na sítích a dluhům.
  14:39

Influencer Marek „Datel“ Valášek v posledních dnech na sociálních sítích zase činí. Na TikToku totiž vede válku s Davidem „Čonnym“ Čonkou, se kterým by se mohl brzy utkat i v Clash of the Stars. Jenže jejich spory už došly podle některých sledujících za pomyslnou únosnou hranici. Valáškovi se totiž jen za pár dní má narodit dítě a lidé jeho chování především kvůli porodu jeho partnerky Báry Stříteské jednoduše nechápou.

Spor mezi Čonkou a Valáškem už trvá delší dobu. Minulý týden posprejoval Datel svému sokovi auto. Proč? Čonka totiž zveřejnil telefonní číslo Valáška a on se proto rozhodl mu pomstít. Tou dobou spolu začali navíc oba influenceři streamovat na TikToku a chování Datla mnohé diváky nutí přinejmenším nadzvednout obočí. Valášek se na živých vysíláních obléká do dámských šatů, sprejuje na zeď v pokoji jméno Čonky, maže si zubní pastu na obličej, čistí toaletu svým zubním kartáčkem nebo olizuje podrážky od bot. Všechno dělal proto, že ho k tomu vyzval Čonka. Zároveň si ale část sledujících celé bizarní kauzy myslí, že je spor nahraný a oběma aktérům jde jen o pozornost.

Mezi tím, co Datel plní bizarní výzvy, se jeho partnerka Stříteská chystá do porodnice. Měla by totiž porodit jen za pár dní a se svými fanoušky na sociálních sítích sdílí v podstatě jen obsah spojený s dítětem a domácností. Natáčí videa o tom, co si balí s sebou do porodnice, ukazuje, jak zařídila pokoj pro syna nebo také to, jak vypadají její večery. U žehlení sleduje Výměnu manželek a jí pizzu. Ve stejný moment s největší pravděpodobností Datel streamoval na TikToku a plnil jednu z bizarních výzev.

Lidé si kontrastu obsahu obou rodičů všímali už dřív, teď je však rozdíl zřejmý mnohem více. „Tohle se jako má stát otcem?“ ptají se lidé. „Až přijde výzva, že by to novorozeně měl dát třeba do zapnuté trouby, tak snad to neudělá,“ píše jeden z nich s nadsázkou. Valášek je stále hojně kritizovaný především za dluhy a případné exekuce, které ho s největší pravděpodobností brzy čekají, teď se k nim přidal i zmiňovaný bizarní obsah. Kombinace všech zmiňovaných kontroverzí nutí všechny sledující předpokládat, že ideální vzor pro dítě rozhodně nebude. Lidé už teď začínají litovat nejen partnerku Báru, která se v devátém měsíci těhotenství cítí jakkoli, jen ne komfortně, ale i ještě nenarozeného syna.

Jenže někteří diváci Stříteskou jen nelitují, jsou navíc i přesvědčení, že by se měla s Valáškem ještě před porodem rozejít. I kvůli tomu se začaly na sociálních sítích šířit její falešná vyjádření o rozchodu. „Rozhodla jsem se, že bude lepší, když se s Markem rozejdeme. Důvodem jsou obavy, že nám dítě po narození sebere exekutor,“ píše se v jednom z nich. „Musela jsem vypadnout do kabinek, protože můj přítel místo toho, aby byl se mnou, sprejuje na zeď,“ uvádí druhé.

Breking news

24. února 2024 v 16:15, příspěvek archivován: 26. února 2024 v 12:20

Některá z vyjádření vypadají velmi přesvědčivě a opravdově, takže jim nejeden fanoušek uvěřil. A zdá se, že těch, kterých falešným vyjádřením uvěřili, není málo. Nedávno se k nim totiž vyjádřila i Stříteská. „Každou chvilku mi přichází zprávy o tom, že jsme se s Markem rozešli a jestli jsem v pořádku. Nic takového se nestalo, s Markem jsme spolu a jsme šťastní,“ píše na Instagramu. Prý nechápe, koho napadlo šířit podobné spekulace a falešné informace. Upozorňuje také na to, že se blíží termín jejího porodu, a tak jí podobné zprávy nedělají vůbec dobře.

Zdá se, že s bizarními výzvami chce přestat i Valášek. V neděli totiž na Instagramu fanouškům vzkázal, že by chtěl mít od pondělí „klid“. „Máme s Barčou těsně před porodem, tak bych chtěl na ní brát ohled,“ píše. Čonkovi zároveň vzkazuje, ať ho nechá na dva týdny být. Pak si prý může přijít „pro facana“ kdy bude chtít.