Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Datel posprejoval svému sokovi auto. Ty máš být otcem? Chudák Bára, reagují na Datlovo chování lidé

Youtuber Marek „Datel“ Valášek se rozhodl posprejovat auto svému sokovi Davidovi Čonkovi za to, že zveřejnil jeho telefonní číslo. Podle lidí to ale Valášek přehnal a velmi ho za jeho chování kritizují. Čonka prý situaci hodlá řešit a vzkázal Valáškovi, že si to s ním chce vyřídit mimo klec. Lidé na Instagramu litují Valáškovu přítelkyni a také dítě, které se jim má brzy narodit.
  19:00

Youtuber Marek „Datel“ Valášek vede na sociálních sítích válku s tiktokerem Davidem „Čonnym“ Čonkou. I když mají někteří lidé za to, že si tím oba pouze snaží získat větší pozornost na sociálních sítích, tentokrát podle spousty lidí Valášek zašel opravdu daleko. Rozhodl se totiž, že se vydá najít auto Čonky a následně ho posprejuje. Čonka se kvůli tomu pochopitelně velmi naštval a rozhodně to prý nenechá jen tak. Podle Valáška si ale za to Čonka může sám.

Čonka totiž nedávno na sociálních sítích zveřejnil Valáškovo telefonní číslo a youtuber se rozhodl, že se za to Čonkovi pomstí. Vydal se proto spolu se svým manažerem Vojtěchem Hlaváčkem hledat Čonkovo auto, které chtěl posprejovat. Valáškovi v tom očividně velmi pomohli jeho fanoušci, protože mu prý dali tipy na místa, kde se Čonka pohybuje. Valášek se tak vydal do Chebu, kde našel Čonkovo zaparkované auto. Spolu s Hlaváčkem auto posprejoval a Valášek ho ještě pocákal jogurtem. „To máš za to, ty zm*de, za to telefonní číslo, vo*e! Takhle si to budeš pamatovat! Já jsem ti říkal, že si to vyžereš,“ řekl Valášek a poté utekl pryč, protože se domníval, že na něj někdo volá policii. Čonka, který byl mezitím v nákupním centru, byl naprosto v šoku, když vyšel ven a zjistil, že je jeho auto posprejované. Okamžitě ale věděl, kdo za tím stojí, protože Valášek se mu na auto sprejem podepsal.

Lidé, kteří celou situaci viděli, mu prý okamžitě potvrdili, že mu auto poničil Valášek s Hlaváčkem. „Ty kryso zku*vená, přijde ti tohle normální? Ty zm*de, víš, kolik to teď bude stát opravit? Za tohle fasuješ. Poslouchej mě, já si udělám posádku a pojedu za tebou. A ty budeš hořet,“ vzkázal na Instagramu Valáškovi Čonka. Poté vyzval své sledující, aby mu pomohli zjistit, kde Valášek bydlí. Nebude prý čekat na zápas v organizaci Clash of the Stars, ale chce si ho najít a zbít sám. Lidé na sítích diskutují o tom, zda se Valášek nedopustil trestného činu. Ten se ale ohání tím, že Čonka se také dopustil trestného činu, když zveřejnil jeho telefonní číslo, takže jsou nyní vyrovnaní. Čonka ale bude muset za Valáškův výstřelek platit nemalé peníze, protože youtuber při sprejování použil lak na auto.

Reakce na Valáškův výstřelek na sebe nenechaly dlouho čekat. Podle spousty lidí už bylo posprejování auta příliš a kritické komentáře také často poukazují na to, že se má Valášek brzy stát otcem, a tak by se měl chovat „dospěle“. „Nepřijde mi to úplně v pohodě. A ty máš být fotr? Je mi stejně nejvíc líto té Báry. Krásná budoucí maminka a prostě s tímhle žije. Občas si říkám, jestli se za tebe Bára nestydí. Je mi líto toho miminka, když vidím, co za dem*nta je jeho táta,“ reagují na Valáškovo chování lidé na Instagramu. Valášek si ale i nadále z celé situace dělá na sociálních sítích legraci a neustále se obhajuje. Podle něj si za to Čonka zkrátka může sám, protože neměl zveřejnit jeho telefonní číslo. Lidé ale Čonku, který je z celé situace opravdu vytočený, velmi podporují. Ten se rozhodl Valáškovi odpovědět na příspěvek, který zveřejnil na svém Instagramu a ve kterém se chlubí, jak Čonkovi posprejoval auto.

„Zašel si hodně daleko, to si od*ereš, ty kryso jedna. Teď se nedoplatíš a pamatuj, ohlížej se všude, kde budeš, protože sám uvidíš, co se bude dít,“ vzkázal Čonka Valáškovi. Ozývají se Čonkovi fanoušci, kteří mu prý pomohou Valáška dostat, ale na jejich zprávy zatím Čonka nereagoval. S Valáškem se sice neustále hádal na sociálních sítích a především na TikToku, kde spolu často streamovali, ale nyní se jedná o zcela jinou situaci. Někteří lidé Valáškovi připomínají, jak byl kdysi naštvaný, když mu dvakrát něco podobného provedl youtuber Vladimír Kadlec. Ten mu totiž polepil auto papírky a také fólií, kterou poté posprejoval. Mnoho lidí také nechápe, jak se Valášek může takto prezentovat na sociálních sítích, když je ve skutečnosti zadlužený a měl by se tvářit alespoň trochu, že ho jeho situace mrzí.