Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Veronica Biasiol se vyjádřila k rozchodu s Barborou Mlejnkovou. Už to neřešte, říká lidem

Influencerka a modelka Veronica Biasiol se vyjádřila k rozchodu s bývalou partnerkou Barborou Mlejnkovou. Delší dobu mlčela a ven dávala jen neúplné náznaky toho, co se mezi nimi dělo. Ani nyní však moc neřekla. Chce, aby se to už přestalo řešit. Na TikToku ale repostuje videa o narcistických lesbách s velkým egem.
  20:50

Rozchody mezi influencerskými páry jsou téměř vždy na sítích pořádné drama. Často se totiž stává, že každý z rozpadlého vztahu má jiný pohled na věc, což následně spustí vlnu různých pomluv a názorů. Ani rozchod mezi modelkou Veronicou Biasiol a její ex partnerkou Barborou Mlejnkovou nebyl nejklidnější. Na sítích kolovaly různé fámy o tom, že finalistka patnáctého ročníku Miss Mlejnkovou měla opět podvést, tentokrát s mužem. Důvod rozpadu jejich vztahu byl a nadále zůstává poněkud nejasný. Biasiol nyní na svém Instagramu řekla, že by byla ráda, kdyby se lidé přestali věnovat jejímu soukromí.

Nejdříve řekla, že si je vědoma všech spekulací a fám kolujících po internetu. Uvědomuje si, že s tím nic neudělá a ani nechce. „Já vím, jak věci jsou. Jak věci byly a vím, proč ten vztah skončil,“ říká Biasiol na svém instagramovém story. Mnoho lidí ji prý neustále zřejmě až otravuje s tím, aby se k celé věci vyjádřila a řekla pravý důvod jejich rozchodu. To Biasiol do teď neřekla a zdá se, že ani neřekne. „Já si myslím, že to vůbec není podstatný,“ říká. Do celé věci byli podle ní také zataženi lidé, kteří s tím neměli nic společného.

„Takže nějak bych tohle chtěla opustit a prostě jít dál, protože vztahy jsou osobní věc, která se děje za zavřenými dveřmi. Každá mince má dvě strany a vy jste zatím neslyšeli ani skoro tu jednu, natož tu druhou,“ vysvětluje. Sama prý nechápe, co se momentálně děje. Je prý zmatená z toho všeho, co se na sítích řeší a i co o sobě od ostatních lidí slyší. Zapojují se do toho podle jejích slov i lidi, kteří s tím neměli nic společného a snaží se jí přesvědči o tom, jak to celé bylo.

„Je to už skoro měsíc a furt se najdou lidi, co mě budou přesvědčovat, že vědí líp, jaký vztah jsem měla a vlastně proč skončil,“ říká. Už se chce posunout dál a začít řešit také něco jiného, v čemž jí však prý neustále někdo brání. I přes to, že se snaží na většinu reakcí a různých věcí kolem nereagovat, tak to zas tak lehké není. Nabádá tak nejen své sledující, aby se všichni posunuli a začali řešit něco jiného, podstatnějšího, čemu by se podle ní měl spíše dávat prostor.

Lidé na sítích ale Biasiol její nevinné tváři moc nevěří. Podle mnohých ze sebe dělá ublíženou chudinku. To jde podle nich poznat například z TikTok videí, které repostuje. „Když si myslí, že ti mohou ublížit, ale ty jsi přežila narcistickou lesbu s masivním egem,“ stojí ve videu, které Biasiol repostovala. Nejde o jediné video, mezi jejími reposty, které je zřejmě směřované na Mlejnkovou. Mnoho z nich je o lásce, zradě a bývalých partnerech, či partnerkách.

@veronicabiasiol

♬ original sound - Rachel

Lidé jsou tak nadále i po tomto jejím vyjádření zmatení. „Nějak už se v tom ztrácím. Ona tu Báru podvedla a teď se tváří, že Bára je ta špatná a ona je oběť? Nebo podvedla ji vůbec?“ komentuje jedna slečna v diskuzi na Facebooku. Mnoho lidí mluví o tom, že ze sebe Biasiol dělá oběť a chce aby ji internet litoval. Někteří však dávají důraz i na to, že ani Mlejnková podle nich nebyla svatá. Sice Biasiol zřejmě nepodváděla, ale nějaké chyby by se na ní podle někoho našly. „Zase upřímně. Jasně, neomlouvá ji to případně k podvodu, nicméně, nikdo do toho nevidíme. Klidně taková Bara být může, my se to však nedozvíme. Spoustu věcí se o druhém člověku dozvíte až když s ním třeba žijete, za zavřenými dveřmi,“ komentuje další.