Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Je Ben Cristovao na Tinderu? Dominique Alagia repostuje videa o nevěře a lásce

Jak to je mezi tiktokerkou Dominique Alagiou a zpěvákem Benem Cristovao? Nedávno na sítě uniklo video, na kterém si dávají polibek při západu slunce na pláži. Vše ale zřejmě nebude tak růžové, jak se na první pohled může zdát. Několik dívek se nyní na sítích svěřilo, že Cristovaa našly na seznamce Tinder.
  11:44

Vztahy mezi známými influencery a osobnostmi jsou mezi jejich fanoušky vždy velmi sledované a rozebírané. Po rozchodu tiktokerského páru Jana „Honziho“ Michálka a Dominique Alagii se začalo řešit, kdy a s kým mladá slečna začne opět randit. Netrvalo to dlouho a někdo se přeci jen zřejmě našel. Na sítích se objevovaly různé fotky a videa, které podle lidí jasně dokazovaly, že Alagia randí se známým zpěvákem Benem Cristovao. Ani jeden však společný vztah nepotvrdil, a tak lidé mohli jen spekulovat, jestli opravdu tvoří pár. Nyní však v celém příběhu nastává pořádný zvrat.

Není to tak dávno, co na sítě uniklo video pocházející údajně z Instagramu Alagii. Ta ho zveřejnila jen mezi své blízké přátele, což pravděpodobně znamená, že ji někdo zradil. Na videu si dává velice romantický polibek s Cristovaem při západu slunce na pláži. Tím bylo snad už všem lidem na sítích jasné, že tvoří pár. I tak však kolem toho bylo mnoho nejasností a spekulací. Původní šiřitel například později video z TikToku smazal. „Musel jsem to smazat. Víc nemohu říct,“ napsal na TikToku. Proč video smazal a zda se domluvil s Alagiou či Cristovaem, jsou otázky, na které mnoho lidí hledalo odpověď.

Ať už bylo video smazáno z jakéhokoliv důvodu, zprávu vyslalo dost jasnou. Ačkoliv bylo už téměř na sto procent jasné, že Alagia s Cristovaem doopravdy tedy randí, nyní v celém příběhu nastává další zvrat. Několik dívek se na sítích svěřilo, že známého zpěváka našly na populární seznamce Tinder. „Holky, dneska v noci mi vyskočil Ben na Tinderu. Je to na sto procent on, protože je ověřený, což mi přijde zvláštní v té souvislosti, že je snad cca od listopadu zadaný, ne?“ píše jedna slečna na Facebooku a přikládá snímek obrazovky z profilu zpěváka na seznamce. „Jenže teď prostě vyskakuje na Tinderu, neustále sleduje nové holky na Instagramu, lajkuje polonahým holkám příspěvky a nevím. Co si o tom myslíte? Mě přijde, že tu Domču jenom sprostě využívá a tahá ji celou dobu za nos mezi tím, co se tahá celou dobu i s jinýma,“ doplňuje.

@youronlygod something is coming soon!!🤭🔥 @sofianmedjmedj @Ben Cristovao #mma ♬ MMA - Ben Cristovao & Sofian Medjmedj

„Na rostlinné bázi, zpěvák, nehledám vztah,“ píše se v popisku profilu v angličtině, který slečna sdílela. Vidět je na něm ještě fotka Cristovaa společně s jeho věkem. Účet je dokonce ověřen modrou fajfkou, což spekulacím, že se jedná o pravý profil, dodává daleko větší váhu. Ověřování na seznamce může provést skutečně jen člověk, který se nachází na nahraných fotkách. To však nutně neznamená, že se skutečně jedná o profil zpěváka. Fotky se podle lidí na sítích údajně dají po ověření s ostatními informacemi změnit.

„Ověření je pro srandu králíkům. V pohodě ho dostane i profil fiktivního charakteru,“ píše jedna slečna v diskuzi na Facebooku. „Ověření je to, že nejste robot, může tam být kdokoliv, aniž by se shodoval s osobou na fotkách,“ píše další. Není tomu však úplně tak. Tinder na svých stránkách uvádí, že pokud uživatel odstraní více fotek, může po něm aplikace chtít opětovné ověření. „Pokud smažete jednu nebo více svých profilových fotografií, můžete být požádáni o provedení tohoto procesu znovu,“ uvádí na svých webových stránkách. Všechny nové fotografie, které nahrajete po ověření fotografií, budou podléhat dalšímu ověřování fotografií a mohou ovlivnit váš stav ověření fotografií,“ doplňují.

@youronlygod

zadni hak na bradu 💆🏽‍♀️

♬ euphoria - ziora

I přes to však není stoprocentně jasné, že se jedná o skutečný profil zpěváka. Podle mnoha lidí Cristovao nemá zapotřebí randit na Tinderu. Někteří ale spekulují nad tím, že to mezi Alagiou a Cristovaem skutečně skřípe. Devatenáctiletá influencerka totiž na TikToku v poslední době repostuje různá videa například o nevěře. „Nepamatuji si, co jsem dělala včera, ale pamatuji si přesně, jak jsem se cítila, když jsem zjistila, že je tam další holka,“ píše se v jednom takovém videu. „Další ráno, snažící se pochopit, proč mě podvedl,“ píše se v dalším.

Témata: Dominique Alagia