Pondělí 20. května 2024, svátek má Zbyšek
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Vztah Alagie a Cristovaa potvrzen? Uniklo osobní video, indicií ale bylo dlouho mnohem víc

Dlouho se o tom spekulovalo a nyní je zřejmě jasno. Randí tiktokerka Dominique Alagia se známým zpěvákem Benem Cristovao? To byla otázka, na kterou lidé na sítích delší dobu hledali odpověď. Nyní mladá influencerka měla sdílet jejich společné video mezi blízké přátele na Instagramu, na kterém jí Cristovao dává romantický polibek.
  8:00

Jí bude za měsíc terpve devatenáct let, jemu je šestatřicet. I tak podle všeho Dominique Alagia a Ben Cristovao tvoří pár.

Po rozchodu s tiktokerem a zápasníkem z bojové organizace Clash of the Stars Janem „Honzi“ Michálkem se na sítích strhl velký shon o to, kdo získá srdce mladé influencerky Dominique Alagii. Někteří se dokonce rozhodli uspořádat středověké hry, ve kterých vítěz získá Alagiu. I když si zpěvák Ben Cristovao vybojoval svoji středověkou bitvu už ve filmu Jan Žižka, zdá se, že o srdce Alagii se i tak ucházel. Nyní je již pravděpodobně zřejmé, že tvoří pár.

Měsíce lidé na sítích diskutovali o tom, jestli Alagia randí právě s Cristovaem. Ačkoliv oba doposud nepotvrdili, že spolu chodí, na své profily na všemožných platformách zveřejňovali různá videa a fotky, které naznačovaly, že tvoří pár. Jakoby si uvědomovali obrovské drama, které se kolem nich děje, a naschvál ho přiživovali. Nedávno byli společně spatřeni na hudebním festivalu Majáles. Tam se ve venkovním zákulisí pro umělce bavili a popíjeli pivo. Tiktokerka se také nedávno v rozhovoru u youtubera Vladimíra Kadlece svěřila, že s někým randí. Ačkoliv v rozhovoru přímo neřekla jméno, lidem bylo jasné, kam vítr vane.

Nyní se však stalo něco, co pravděpodobně Alagiu i Cristovaa šokovalo. Tiktokerka měla údajně jen mezi své blízké přátele na Instagramu zveřejnit jejich romantické video. Při melancholickém západu slunce se na něm k sobě zřejmě na pláži s Cristovaem tisknou. V jeden moment ji zpěvák chytne za bradu, přitáhne si ji k sobě a dlouze políbí. Ona ho jen láskyplně chytne za ruku a polibek si vychutná. Ačkoliv bylo video určené zřejmě jen pro pár vybraných blízkých přátel, dostalo se ven. Některý z nich tak zřejmě není až tak dobrý kamarád a rozhodl se, že se s videem pochlubí světu.

V lednu se měla Alagia s Cristovaem údajně vydat na společnou dovolenou. Oba na své profily sdíleli fotky z ní, avšak navzájem se neukázali. Video, které se nyní šíří na sítích, bylo velice pravděpodobně natočeno právě na této dovolené. Usuzovat se tak dá například podle plavek a náramku, které má na sobě Alagia jak ve videu, tak na instagramové fotce z dovolené. „V lednu byla na dovolené, on taky a k tomu stejné plavky. No uvidíme, třeba se k tomu nějak konečně vyjádří,“ píše jedna slečna v diskuzi na Facebooku.

Záznam se nejdříve začal rychle šířit na TikToku, odkud byl z neznámých důvodů odebrán. „Musel jsem to smazat. Víc nemohu říct,“ napsal původní šiřitel videa na TikToku. Lidé si však video začali stahovat a sdílet všude možně dál na sítě. Reakce na něj je poněkud smíšená. Mnoho lidí jejich vztah kritizuje a odsuzuje Cristovaa za to, že ve svém věku randí s tak mladou slečnou. „Mně to tedy přijde více nechutné, než roztomilé, jak tu někteří píšou, ale dobře no. Dospělá je, tak ok, ale prostě mi to neštymuje,“ komentuje jedna slečna v diskuzi na Facebooku. „Vypadají tam, jak kdyby fotr dával štípavou pusu dceři na narozeniny p*čo,“ píše další.

Najde se dokonce i pár těch, kteří si myslí, že se na videu nenachází Alagia s Cristovaem. Někteří si myslí, že je video vytvořené skrze umělou inteligenci, jiní zase že se jedná pouze o jiné jim velice podobné lidi. Video na Instagram zveřejnila i kontroverzní influencerka známá jako Sugar Denny. „Jsem na vás tak hrdá, že jste s tím šli ven,“ napsala zřejmě ironicky v angličtině k videu.

Někteří lidé se Alagii a Cristovaa zastávají. Mluví o tom, že je hezké, že se mají rádi a ostatní by je měli nechat na pokoji. „Už sakra nesuďte, proč čtyřicetiletý chodí s devatenáctiletou a že je to úchylné. Už jí osmnáct bylo, takže podle zákona je to v pořádku. Je dost lidí, co spolu jsou a jsou od sebe třeba deset let a funguje jim to,“ píše na Facebooku jeden muž. „No a co? Přejte jim to. Je to hezké,“ komentuje další.

Témata: Dominique Alagia