Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Antiyoutuber.cz na festivalu Benátská! | foto: Antiyoutuber.cz

Koho sledují návštěvníci Benátské? Sugar Denny, Duklocka a další. Vadí jim Shopaholic Adel

Redakce Antiyoutuber.cz se vydala na jeden z nejstarších a nejpopulárnějších festivalů u nás. Benátská byla tento rok ve znamení propojení mladší i starší generace. Fanoušci Viktora Sheena i Davida Kollera odpověděli redakci na spoustu zajímavých otázek. Mnohé zřejmě nepřekvapí, že je Shopaholic Adel většinou z tázaných označovaná za nejhorší influencerku.
  12:56

Festival Benátská není pouhou událostí Libereckého kraje, na tuto hudební akci se sjíždí fanoušci z různých koutů Česka. Redakce Antiyoutuber.cz na festivalu vyzpovídala účastníky akce s tím, kdo je jejich oblíbený influencer, kdo jim vadí, ale i jak se na festivalu baví.

@antiyoutuber.cz Jaké influencery nemáte rádi?🤔😁 #antiyoutuber #antiyoutubercz #benatska #anketa ♬ původní zvuk - Antiyoutuber

Nikoho zřejmě nepřekvapí, že je pro mnohé nejméně oblíbená influencerka nechvalně známá Shopaholic Adel. Jiní si zas zavzpomínali na staré dobré časy, kdy sledovali youtubera Fatty Pillow, jak si na obličej stříká šlehačku.

Jakožto na téměř každém festivalu i na Benátské teklo pivo a všemožný alkohol proudem. Účastníci si užívali známé kapely a interprety, kteří na festivalu vystoupili. Celá událost se, dá se říct, dělila na sekci pro mladší a starší generaci. Na akci vystoupil například David Koller, Horkýže Slíže, ale i Viktor Sheen, či Yzomandias. Je tak zřejmé, že právě ti z mladší generace tázaných se těšili spíše na známé české rappery, než na klasické rockové zpěváky.

Festivaly jsou často kritizované pro vysoké ceny. Redaktoři se tak účastníků zeptali, jak jejich peněženky na úkor jídla a piva utrpěly. Ve srovnání s jinými festivaly jsou podle mnohých veškeré ceny na festivalu adekvátní. „Hele na festival je to úplně v pohodě si myslím. Není to předražený. Je to takový akorát. Klasický festivalový ceny no,“ odpovídá jeden z tázaných.

@antiyoutuber.cz Jaký je váš nejoblíbenější influencer?🤔😁 #antiyoutuber #antiyoutubercz #benatska #anketa ♬ původní zvuk - Antiyoutuber

Ačkoliv byl počet oblíbených i neoblíbených influencerů tázaných účastníků rozmanitý, jedno jméno se opakovalo poměrně často. Shopaholic Adel nemá rádo více jak polovina tázaných účastníků. Ačkoliv se také jedná o podle mnohých bizarní influencerku, tak i někteří označují známou Sugar Denny za nejlepší tvůrkyni u nás. Někteří by zřejmě čekali, že se na prvním místě seznamu nejméně oblíbených influencerů objeví i v poslední době velice rozebíraný a nechvalně známý Marek „Datel“ Valášek. Je tomu skutečně tak. Potížista Valášek je mnohými označován za nejhoršího influencera u nás.