Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

Bianca Blazy | foto: Instagram.com/nobles_hair

Influencerka údajně může za smrt otce jejího dítěte. Podle rodiny ho nechala utopit při focení

Bianca Blazy před několika lety porodila dceru. Nedávno však tragicky zemřel její otec. Utopil se při focení v jezeře. Rodina zesnulého je však přesvědčená, že za jeho smrt může ona. Byl totiž neplavec a jezero je údajně vyhlášené tím, že je nebezpečné i pro plavce.
  13:45

Slovenská dvojčata Cyntia a Bianca se na sociálních sítích pohybují už mnoho let. Proslavily se především díky speciálním kontroverzním cvičebním plánům, které slibovaly zázračné výsledky už po pár dnech. Sice jsou probírané na sítích především jako dvojice, Bianca byla vždy pro mnohé o něco kontroverznější.

Bianca Blazy, dříve Novotková, před několika lety porodila dceru. Její otec Moustapha však relativně nedávno tragicky zemřel. Vše se mělo údajně odehrát na focení pro její značku. Novou kolekci měli fotit v jezeře, které údajně bylo mělké. On se však utopil.

Ač jsou informace poměrně nejasné a zmatené, Bianca tvrdí, že šlo o nešťastnou náhodu. Podle ní bylo jezero mělké jak na kraji, tak uprostřed. Náhodou však přešli na jinou stranu, kde byl propad až do hloubky sedmi metrů. On se začal po chvíli topit a nakonec utonul. Prý ho hledali potápěči více než dvě hodiny. Nakonec lékaři konstatovali, že se mu musela dostat voda do plic a proudy v jezeře ho stáhly ke dnu.

Nebezpečné jezero?

Bianca celou situaci nese velmi špatně a donedávna nebyla schopná veřejně o několik let starých událostech mluvit. Teprve nedávno se svěřila sledujícím na TikToku, co se vlastně odehrálo. Ne všichni s ní však souhlasí.

Její zesnulý partner pocházel ze Senegalu, kde dodnes žije jeho rodina. Podle nich může za jeho smrt právě Bianca. „Předpokládám, že byla člověk, který věděl, že byl Moustapha naprostý neplavec,“ píše jedna z blízkých rodinných známých. Podle ní ho k focení v jezeře i přes to donutila. Upozorňuje také na to, že o jezeře je všeobecně známé, že je nebezpečné i pro plavce. „Pak se tedy v tomto případě projevila buď jako hloupý člověk, nebo sobecký ignorant,“ dodává.

Na sítích také kolují spekulace, že měl údajně Moustapha podvádět manželku s Biancou, což potvrzuje také zmiňovaná rodinná známá. „Bianca neustále sledovala veškeré příspěvky jeho manželky a psala jí v těch nejtěžších chvílích jak z anonymních profilů, tak ze svého. Všude ji urážela i jejich děti,“ píše. Myslí si, že pokud by byla tak vyrovnaná, jak tvrdí, nikdy by se nesnížila k nadávkám a urážení nevinných dětí.

Rodinné známé také vadí fakt, že se Bianca vůbec nezasloužila o pohřbení Moustafy v Senegalu, což si on vždycky přál. Údajně jeho přání úplně ignorovala, ač celá jeho rodina věděla, že si přeje být pohřbený ve svatém městě Touba. Nakonec se však rodině podařilo jeho ostatky do Afriky převést. Jí však nic z toho údajně nezajímalo. V době, kdy se rodina snažila zajistit převoz, si údajně Bianca fotila na Instagram kočku a muffiny, které upekla.

Rodina zesnulého tak Biance nejen vyčítá jeho smrt, za kterou podle nich stoprocentně může, ale také to, že nepřispěla ani korunu na převoz ostatků. Prý se sama chlubí tím, jak je v životě úspěšná a kolik vydělává peněz, a tak nechápe, proč neposlala alespoň sto korun.

Nutno dodat, že Bianca se k převozu ostatků nikdy nevyjádřila. To, že jezero bylo nebezpečné i pro neplavce, však odmítá. Tvrdí, že se jedná o pomluvy, které se šíří na sociálních sítích. O své verzi je však stoprocentně přesvědčená.

Témata: Bianca Blazy